21 Aralık 2022 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman | ATV

Oy: 0 0.0%
  • O Kız | Kanal D

• Kasaba Doktoru | TRT 1

• Kullanılan toplam oy
    12
Çöp Adam’dan beklentiniz ne ara bu kadar yüksekti de yok yılın en iddialı işlerinden, yok OGM’ye yetmez diyorsunuz. :A OGM o kadar iddialı olsaydı diğer işlere yaptığı PR’ın birazını yapardı ve ona yönelik kadro kurardı. Bu diziden 10-12 reyting bekliyorsa Masumlar veya CK’daki gibi bir kadro kurulmalıydı. Sedef de dahil olmak üzere (ki kendisini sevdiğimi herkes biliyor), seyircide kredisi yüksek olmayan isimleri başrole koyup 15 beklemesinler bir zahmet. :A Bana göre şu an Çöp Adam her açıdan OGM’nin en özensiz işi gibi ona rağmen direniyor. :A
Yalı Çapkını fragmanlarından önce Çarşamba 20.00 diye duyuru yapılıyor, influencer camiasına reklamlar veriliyor ama PR yok haklısın. :A Ayrıca 5 sezon Diriliş'te oynayan Engin Altan ve 2 sezon Kiralık Aşk yapan Elçin'in izleyici kredisi düşükse yanmışız. :A Sen de biliyorsun dizilerinin tutup tutmamasının oyuncularla alakası olmadığını ama maksat Sedef'in başarısızlığı ayyuka çıkmasın. :A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and 12.Adam
Yalı Çapkını fragmanlarından önce Çarşamba 20.00 diye duyuru yapılıyor, influencer camiasına reklamlar veriliyor ama PR yok haklısın. :A Ayrıca 5 sezon Diriliş'te oynayan Engin Altan ve 2 sezon Kiralık Aşk yapan Elçin'in izleyici kredisi düşükse yanmışız. :A Sen de biliyorsun dizilerinin tutup tutmamasının oyuncularla alakası olmadığını ama maksat Sedef'in başarısızlığı ayyuka çıkmasın. :A
Ne alaka Allah aşkına OGM sayfasında bile Çöp Adam’ı paylaşmıyordu yeni yeni paylaşmaya başladı. Ayrıca Yalı Çapkını için de Influencer reklamları yapıldı. Mesele sadece bu değil. Ayrıca madem Engin ve Elçin kredisi yüksek neden Elçin’in Kiralık Aşk’tan sonra İyi Günde Kötü Günde ve Yalancılar ve Mumları 5-6 bölümde bitti? Engin’in de Diriliş sonrası Kurşun hemen yayından kalktı? Ayrıca mesajımı iyi okursan Sedef’ten de bahsettim. Kendisini sevmeme rağmen objektif olarak kredisinin olmadığını söylüyorum sence bu başarısızlığını ayyuka çıkarmamak mı oluyor?

Oyuncularla alakası var tamamiyle demiyorum ama kadro desen kısıtlı, mekan desen sadece yalı ve mahzende geçiyor. Özenden kastım bu. Ama sen her zamanki gibi işine geleni anladın.
------

@Özgür , ben sana demedim mi? Gene bir kulp buldu. :A
Şaşırmadım ama umrumda da değil sonuçta 6 aldı mı aldı. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Çoğu kişi eleştiriyor ama Çöp Adam dolu günde gayet iyi gitmiş. AB'de ikinci olan diziye de kötü gitmiş denilmez yani :F

Hayatımın Şansı yükselmiş ama tuttu demek için biraz erken sanki. Bundan yüksek alan ne dizilerin (hatta çoğu aynı kanalda :A) sezonu zar zor tamamladığını gördük. 4-5 bölüm geçsin de öyle bakarız, bu oranlar bana pek kalıcı gibi gelmiyor.

O Kız güçlü rakiplerinin gelmesiyle düşüşe geçmiş. Total'i çok düşürmezse sezon sonuna kadar dayanır.

• Harika
Reactions: Özgür
Çoğu kişi eleştiriyor ama Çöp Adam dolu günde gayet iyi gitmiş. AB'de ikinci olan diziye de kötü gitmiş denilmez yani :F

Hayatımın Şansı yükselmiş ama tuttu demek için biraz erken sanki. Bundan yüksek alan ne dizilerin (hatta çoğu aynı kanalda :A) sezonu zar zor tamamladığını gördük. 4-5 bölüm geçsin de öyle bakarız, bu oranlar bana pek kalıcı gibi gelmiyor.

O Kız güçlü rakiplerinin gelmesiyle düşüşe geçmiş. Total'i çok düşürmezse sezon sonuna kadar dayanır.
İlk defa sana hak veriyorum. :A :A

Çöp Adam AB grubunda güzel yükselmiş tebrikler. Diziyi izlemiyorum ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla diğer kardeş dizilerine göre pek özen gösterilmemiş gibi geldi bana. Buna rağmen güzel oranlarla gidiyor ama yapımcının umduğu reytingler bu kadar değildir bence :D

Hayatımın Şansı'nın tutmasına hiç şaşırmadım halk çok sever açıklı kadın dramını :T:. Fox sonunda bu sezon dizi tutturabildi :A

O Kız sezonu çıkarır ama gerisi gelmez.

MasterChef kan kaybetmeye devam ediyor.

Kasaba Doktoru gün değiştirdikten sonra daha da dibi gördü TRT keşke izlenmeyen zarar eden dizileri devam etmekten vazgeçse.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ne alaka Allah aşkına OGM sayfasında bile Çöp Adam’ı paylaşmıyordu yeni yeni paylaşmaya başladı. Ayrıca Yalı Çapkını için de Influencer reklamları yapıldı. Mesele sadece bu değil. Ayrıca madem Engin ve Elçin kredisi yüksek neden Elçin’in Kiralık Aşk’tan sonra İyi Günde Kötü Günde ve Yalancılar ve Mumları 5-6 bölümde bitti? Engin’in de Diriliş sonrası Kurşun hemen yayından kalktı? Ayrıca mesajımı iyi okursan Sedef’ten de bahsettim. Kendisini sevmeme rağmen objektif olarak kredisinin olmadığını söylüyorum sence bu başarısızlığını ayyuka çıkarmamak mı oluyor?

Oyuncularla alakası var tamamiyle demiyorum ama kadro desen kısıtlı, mekan desen sadece yalı ve mahzende geçiyor. Özenden kastım bu. Ama sen her zamanki gibi işine geleni anladın.
------

Şaşırmadım ama umrumda da değil sonuçta 6 aldı mı aldı. :A
Anlaşılan yine seni sinir etme dozunu kaçırdım o yüzden barış. :A

Season 1 Episode 3 GIF by Game of Thrones

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam