Benim günüm değil canım.Demek ki neymiş herkes her zaman ekleyemeyebiliyormuş.![]()
Benim günüm değil canım.Demek ki neymiş herkes her zaman ekleyemeyebiliyormuş.![]()
Ekleme işi sana emanet edilmiş ama şartlar gereği ekleyememişsin buna bakıyorum ben.Benim günüm değil canım.Ben kendi günümde hiçbir zaman geç eklemedim.
Yani dediğinin benim dediğimle alakası yok.
![]()
Ben o emanet işini unutmuşum.Ekleme işi sana emanet edilmiş ama şartlar gereği ekleyememişsin buna bakıyorum ben.![]()
Demek ki unutulabiliyormuş insanlık haliymiş yani kızılmaması gereken normal bir durummuş.Ben o emanet işini unutmuşum.@Dosi zaten geç olmadan eklemiş.
En azından 1 kere unuttum, senin gibi diğer günün konusu açılırken eklemiyorum ben
![]()
Demek ki neymiş herkes her zaman ekleyemeyebiliyormuş.![]()
Ben taaa geçenlerde dedim Özgür'e, unutması normal, dün hatırlatsaydım yapardı artı görende sanki şuan bu vakitte daha ekliBen o emanet işini unutmuşum.@Dosi zaten geç olmadan eklemiş.
En azından 1 kere unuttum, senin gibi diğer günün konusu açılırken eklemiyorum ben
![]()
Demek ki unutulabiliyormuş insanlık haliymiş yani kızılmaması gereken normal bir durummuş.![]()
Reyting heyecanına dalıp yorum yapmak gayet normal.Ben taaa geçenlerde dedim Özgür'e, unutması normal, dün hatırlatsaydum yapardı artı görende sanki şuan bu vakitte daha ekli
değil
@Aserat seninkiler diğer konuyu açarken ekleniyor
Yahu Özgür unutsa hakkıdır, kendi günü değil. Sen gelip kendi konumda millete laf yetiştiriyorsun eklenmemiş konunda
Neyi tartışıyorsun![]()
Ağzına sağlık.Ben taaa geçenlerde dedim Özgür'e, unutması normal, dün hatırlatsaydım yapardı artı görende sanki şuan bu vakitte daha ekli
değil
Yahu Özgür unutsa hakkıdır, kendi günü değil. Sen gelip kendi konuNda millete laf yetiştiriyorsun eklenmemiş konunda
Neyi tartışıyorsun![]()
Kapak mı.Ağzına sağlık.Konuş canım konuş.
Dediğin gibi dün yazsaydın asla unutmazdım ama kaç gün geçti üstünden.
Sen böyle kapaklar yaptıkça kuduruyor bu.@Aserat
Çatır çatır söylemiş sana her şeyi işte.Kapak mı.Kapak bu mu oluyor güldürme beni.
![]()
Evet onda gözlerim yaşardıReyting heyecanına dalıp yorum yapmak gayet normal.Mesela pazar sonuçlarını erkenden eklemiştim.
![]()
Kapak mı.Kapak bu mu oluyor güldürme beni.
![]()
Evet bu olayın özeti ve daha kendini savunuyorÇatır çatır söylemiş sana her şeyi işte.![]()
Yahu Özgür unutsa hakkıdır, kendi günü değil. Sen gelip kendi konuNda millete laf yetiştiriyorsun eklenmemiş konunda![]()
Pazar günü de dizim vardı ama ekledim çünkü o an aklıma geldi.Evet onda gözlerim yaşardı
Ben hafta sonu erken kalkamıyorum saat farkından dolayı ve şimdide nerdeyse 1 ay Noel tatili, haliyle verimli olamam gibi ama yinede geç olmadan gelip ekledim
Seninki reyting heyecanı değil. Başka olayve bir değil 2 değil. Beceremiyorsan bırak
@Özgür
Çatır çatır mı ne tuhaf kelimeler bunlar.Çatır çatır söylemiş sana her şeyi işte.![]()
Pazar günü de dizim vardı ama ekledim çünkü o an aklıma geldi.Kafamda sadece reytingler olmadığı için arada unutmak gayet normal.
Çatır çatır mı ne tuhaf kelimeler bunlar.![]()
Her defasında aynı şeyi yapıp burda bana laf çarpıyor bir de.Evet onda gözlerim yaşardı
Ben hafta sonu erken kalkamıyorum saat farkından dolayı ve şimdide nerdeyse 1 ay Noel tatili, haliyle verimli olamam gibi ama yinede geç olmadan gelip ekledim
Seninki reyting heyecanı değil. Başka olayve bir değil 2 değil. Beceremiyorsan bırak
@Özgür
------
Evet bu olayın özeti ve daha kendini savunuyor![]()
Dua et daha ağır konuşmadım.Pazar günü de dizim vardı ama ekledim çünkü o an aklıma geldi.Kafamda sadece reytingler olmadığı için arada unutmak gayet normal.
Çatır çatır mı ne tuhaf kelimeler bunlar.![]()
İstediği kadar laf atsın, biz icraata bakarız ve 1-2 kere olsa tamam derim ama her defasında aynı olayHer defasında aynı şeyi yapıp burda bana laf çarpıyor bir de.![]()
Her defasında aynı şeyi yapıp burda bana laf çarpıyor bir de.
------
Dua et daha ağır konuşmadım.![]()
İstediği kadar laf atsın, biz icraata bakarız ve 1-2 kere olsa tamam derim ama her defasında aynı olay![]()
TRT
------
MUGE ESRAYTI GEÇMEYE BAŞLAMIŞ GENE
Bayılttı artık. .ss
AYNEN HEP BİRBİRİNİ GEÇIYOR GERÇEKTEN VALAGerçektenmi görmemiştim valla
AYNEN HEP BİRBİRİNİ GEÇIYOR GERÇEKTEN VALA