21 Aralık 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Demek ki neymiş herkes her zaman ekleyemeyebiliyormuş. :A

Ben o emanet işini unutmuşum. :A @Dosi zaten geç olmadan eklemiş. :A En azından 1 kere unuttum, senin gibi diğer günün konusu açılırken eklemiyorum ben :A
Ben taaa geçenlerde dedim Özgür'e, unutması normal, dün hatırlatsaydım yapardı artı görende sanki şuan bu vakitte daha ekli
değil :A
@Aserat seninkiler diğer konuyu açarken ekleniyor :A
Yahu Özgür unutsa hakkıdır, kendi günü değil. Sen gelip kendi konuNda millete laf yetiştiriyorsun eklenmemiş konunda :A
Neyi tartışıyorsun :F
Demek ki unutulabiliyormuş insanlık haliymiş yani kızılmaması gereken normal bir durummuş. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and Aserat
Ben taaa geçenlerde dedim Özgür'e, unutması normal, dün hatırlatsaydum yapardı artı görende sanki şuan bu vakitte daha ekli
Yahu Özgür unutsa hakkıdır, kendi günü değil. Sen gelip kendi konumda millete laf yetiştiriyorsun eklenmemiş konunda :A
Reyting heyecanına dalıp yorum yapmak gayet normal. :A Mesela pazar sonuçlarını erkenden eklemiştim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben taaa geçenlerde dedim Özgür'e, unutması normal, dün hatırlatsaydım yapardı artı görende sanki şuan bu vakitte daha ekli
Yahu Özgür unutsa hakkıdır, kendi günü değil. Sen gelip kendi konuNda millete laf yetiştiriyorsun eklenmemiş konunda :A
Ağzına sağlık. :bhr: Konuş canım konuş. :A Dediğin gibi dün yazsaydın asla unutmazdım ama kaç gün geçti üstünden. :A

Sen böyle kapaklar yaptıkça kuduruyor bu. :A @Aserat

• İlginç
  • Harika
Reactions: Dosi and Aserat
Reyting heyecanına dalıp yorum yapmak gayet normal. :A Mesela pazar sonuçlarını erkenden eklemiştim. :A
Evet onda gözlerim yaşardı :A
Ben hafta sonu erken kalkamıyorum saat farkından dolayı ve şimdide nerdeyse 1 ay Noel tatili, haliyle verimli olamam gibi ama yinede geç olmadan gelip ekledim :A
Seninki reyting heyecanı değil. Başka olay :A ve bir değil 2 değil. Beceremiyorsan bırak :A @Özgür
------

Kapak mı. :A Kapak bu mu oluyor güldürme beni. :A

Çatır çatır söylemiş sana her şeyi işte. :A
Evet bu olayın özeti ve daha kendini savunuyor :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Aserat and Özgür
Ben hafta sonu erken kalkamıyorum saat farkından dolayı ve şimdide nerdeyse 1 ay Noel tatili, haliyle verimli olamam gibi ama yinede geç olmadan gelip ekledim :A
Seninki reyting heyecanı değil. Başka olay :A ve bir değil 2 değil. Beceremiyorsan bırak :A @Özgür
Pazar günü de dizim vardı ama ekledim çünkü o an aklıma geldi. :A Kafamda sadece reytingler olmadığı için arada unutmak gayet normal. :A

Çatır çatır söylemiş sana her şeyi işte. :A
Çatır çatır mı ne tuhaf kelimeler bunlar. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
Pazar günü de dizim vardı ama ekledim çünkü o an aklıma geldi. :A Kafamda sadece reytingler olmadığı için arada unutmak gayet normal. :A

ismail-abi-gif-14.gif

• Güldürdün
Reactions: Özgür
------

Evet bu olayın özeti ve daha kendini savunuyor :A
Her defasında aynı şeyi yapıp burda bana laf çarpıyor bir de. :A
------

Dua et daha ağır konuşmadım. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi