Sefirin Kızı işte startv sitesinden izliyorum ablamda TV den çukuru izliyor 😊Hımm tmm ablacım bugün ne izliyorsun peki
Sefirin Kızı işte startv sitesinden izliyorum ablamda TV den çukuru izliyor 😊Hımm tmm ablacım bugün ne izliyorsun peki
Sefirin Kızı işte startv sitesinden izliyorum ablamda TV den çukuru izliyor 😊
Abla bence Sahra ve Gediz'in oyunu..Sahra vurulmadı...Finali gördün dimii gediz katil oldu
Abla bence Sahra ve Gediz'in oyunu..Sahra vurulmadı...
Oha dizideki en iyi adamı bile katil mi yapmış izlemiyorum yanlış anlaşılmasın aksine nefret ediyorumFinali gördün dimii gediz katil oldu
Oha dizideki en iyi adamı bile katil mi yapmış izlemiyorum yanlış anlaşılmasın aksine nefret ediyorum
Gene göremedim abla video ve fotoğraf atacam derkene netten sonuna bakicam birazdanFinali gördün dimii gediz katil oldu
Dizi izlemiyorum en iyi karakter o gibiydi yorumlardan ve sadece ilk bölüm izlediğimden bu kadar biliyorumGediz iyi falan değildi ki baştan öyle göründü sadece
Dizi izlemiyorum en iyi karakter o gibiydi yorumlardan ve sadece ilk bölüm izlediğimden bu kadar biliyorum
Hayatta izlememBaştan sona izleseydin net anlardın bunu
Tırt bölümlere rağmen hala iyi reytingler alıyor canım dizim Yasak ElmaÇukur
Total 9.39
Abc 8.35
Ab 6.46
Uyanış
Total 8.86
Ab 9.75
Abc 9.79
Yasak Elma
Total 7.37
Ab 6.58
Abc 8.07
SK
Total 6.95
Ab 5.46
Abc 7.03
Aa doğru.Reyting sonuçları belli oldu.
Total grubunda Çukur, Ab ve Abc1 grubunda Uyanış Büyük Selçuklu en çok izlenen dizi oldu.
Yasak Elma, geçen haftaya göre yükseliş yaşadı ve dizi AB grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
Sefirin Kızı dizisi geçen haftaya göre yükseliş yaşayan bir diğer dizi oldu.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes ve ilgili herkes
------
@dreamy seni dün unuttumneyse
@Özgür bugünü sana emanet etmiştim
Anca şuan gelebildim ama neyseki çok geç olmadn yetiştim.
Ben bir anda uyandım ama daha geç olmadan devam edeyim. Daha erken bizde artı geç uyudum artı tatil artı herkes şuan uykudaAa doğru.Ama ben bugün geç uyandım, ben de ekleyemeyebilirdim.
MUGE ESRAYTI GEÇMEYE BAŞLAMIŞ GENESefirin kızı netten yasak elma
------
Neden netten
Demek ki neymiş herkes her zaman ekleyemeyebiliyormuş.Aa doğru.Ama ben bugün geç uyandım, ben de ekleyemeyebilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?