21 Aralık 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Reyting sonuçları belli oldu.
Total grubunda Çukur, Ab ve Abc1 grubunda Uyanış Büyük Selçuklu en çok izlenen dizi oldu.

Yasak Elma, geçen haftaya göre yükseliş yaşadı ve dizi AB grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.

Sefirin Kızı dizisi geçen haftaya göre yükseliş yaşayan bir diğer dizi oldu.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes ve ilgili herkes
------

@dreamy seni dün unuttum
neyse

@Özgür bugünü sana emanet etmiştim

Anca şuan gelebildim ama neyseki çok geç olmadn yetiştim.

Aa doğru.
Ama ben bugün geç uyandım, ben de ekleyemeyebilirdim.

Reactions: Aserat and Dosi
Çukur genel olarak eleştiri almasına rağmen yükselmiş bu iyi. İlerde 10 görürüz ve yılbaşı arası da vermeyecekmiş gerçi bir çok iş vermeyecek gibi duruyor bu gidişle.

Yasak Elma sonunda düşüşüne son vermiş.

Sefirin Kızı iyi bir artış ile 7'ye çıkmış.

Uyanış Çukur'un arkasında ABde lider ama Totali bir süre bence almayacak Çukur reytinglerde zirve noktalarına çıkıyor hep aralıkta iyi bir artış yapmazsa en az 1 ay Çukur Totali alır gözüküyor.

Maraşlı iyi bir iş ise mutlaka reyting alır bugün.

Aa doğru.
Ama ben bugün geç uyandım, ben de ekleyemeyebilirdim.
Ben bir anda uyandım ama daha geç olmadan devam edeyim. Daha erken bizde artı geç uyudum artı tatil artı herkes şuan uykuda

Reactions: Özgür
Yasak Elma haftalardır kötü giden senaryoya rağmen hala 8 reyting alabiliyor. Dizinin sağlam kemik kitlesi var.