21 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Doğru Dün fragmanı gördüm Adını Kalbime Yazım Kolaj Pazartesi diyordu.
Okan o zaman haftaya Cumartesi 23.15'de başlar.

Son düzenleme:
bugünün saraylısı AB grubunda muhteşem gitmiş

umarım dhada yükselir süper gidiyor dizi bir hafta içinde gerçekten izlediğim iki üç diziden biridir , başarılarının devamını diliyor ayşene öpücüklerimi yolluyorum

Şefkat Tepe TOTAL Kategori'sin de zirvede yer almış tebrikler.

Yetenek Sizsiniz bir hayli düşmüş rakip gelince düşüyor gelece yıl TV 8'de ne yapacak merak ediyorum açıkcası.

Adını Kalbime Yazdım yükselmiş ama Dün çok heyecanlıydı hakediyor bence. Tebrikler.

Fatih Harbiye AB'de yükselmiş TOTAL Kategori'sin de ufak düşmüş yinede iyi gitmiş tebrikler.

Galip Derviş Cumartesi AB Kategori'sin de Zirveyi alır diyordunuz ama şimdi tekrar Perşembe olsun diyorsunuz. 😕 @Bully , @xemrexxx .

Şevkat tepe totalde Yetenek sizsiniz ab'de birinci olmuş tebrikler.
Bugünün Saraylısı Ab'de çok iyi oranlar almaya devam etmiş.
Kim Milyoner Olmak İster 300.Bölümde yine süper oranlar almayı sürdürmüş.
3 Adam AB'de Hayal kırıklığı yaratmış.
Fatih harbiye İdare eder;umarım daha iyi oranlar alır.

Son düzenleme:
10 Share üstü alması lazım Okan'ın iyi demem yoksa.
Bak Adını Kalbime Yazdım neredeyse 14 Share almış yahu.
Alır reytingi düşük olur ama Share olarak Okan daha yüksek alır
Okan Gece'nin kaçında +15 share alıyor
AB'yi söylememe gerek yok

Zirveyi alır diye şakayla karışık söyledim zaten 7-8 reyting alacak hali yok ama Galip'in Cumartesi çok daha iyi gideceğini tahmin ediyordum. Yani ab'de 5-6 almasını bekliyordum ama beklediğim olmadı çünkü Galip'e 3 Adam'dan başka aky ve kmoi gibi güçlü rakipler de çıktı. Kmoi 4-5-6 alıyor. Aky 4-5 arası alıyor. 3 Adam da en az 4-5 alıyor. Bu şartlar altında Galip'in yükselmesi çok zor. Biraz da boşluktan izleniyor çünkü. Perşembe İntikam'dan sonra yayınlanırsa 5 reytingi geçebilir bence ab'de çünkü pek rakibi olmayacak.

Galip Derviş için ben demiştim cumartesi karşısında kim milyoner olmak ister,3 adam ve Okan'ın olduğunu işinin çok zor olacağını,pazartesi veya perşembe yayınlanması gerektiğini.

Helal Acunum yine zirve yine zirve.

Diziler toptan kötü. Özellikle Bugünün Saraylısı fiyasko.

Tayyip Stv dizilerinin fişini çeker yakında.
Fetodan o kadar beddua aldı altta kalmaz sanırım.