21 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Hayır, Okan'ın günü her zaman Cumartesi'dir. :bağır:

En geç 00.30'da başlayacak şekilde ayarlasınlar Okan'ı diyeceğimde Show TV kararını verdi sanırsam. Dizi Pazartesi günü olacak. Zaten o gün reytinglerini koruyamazsa eski gününe alırlar herhalde. :)
Doğru Dün fragmanı gördüm Adını Kalbime Yazım Kolaj Pazartesi diyordu. :) Okan o zaman haftaya Cumartesi 23.15'de başlar. :)

Son düzenleme:
bugünün saraylısı AB grubunda muhteşem gitmiş

umarım dhada yükselir süper gidiyor dizi bir hafta içinde gerçekten izlediğim iki üç diziden biridir , başarılarının devamını diliyor ayşene öpücüklerimi yolluyorum:)

Şefkat Tepe TOTAL Kategori'sin de zirvede yer almış tebrikler. :)

Yetenek Sizsiniz bir hayli düşmüş rakip gelince düşüyor gelece yıl TV 8'de ne yapacak merak ediyorum açıkcası. :)

Adını Kalbime Yazdım yükselmiş ama Dün çok heyecanlıydı hakediyor bence. Tebrikler. :)

Fatih Harbiye AB'de yükselmiş TOTAL Kategori'sin de ufak düşmüş yinede iyi gitmiş tebrikler. :)

Galip Derviş Cumartesi AB Kategori'sin de Zirveyi alır diyordunuz ama şimdi tekrar Perşembe olsun diyorsunuz. 😕 @Bully , @xemrexxx .

Şevkat tepe totalde Yetenek sizsiniz ab'de birinci olmuş tebrikler.
Bugünün Saraylısı Ab'de çok iyi oranlar almaya devam etmiş.
Kim Milyoner Olmak İster 300.Bölümde yine süper oranlar almayı sürdürmüş.
3 Adam AB'de Hayal kırıklığı yaratmış.
Fatih harbiye İdare eder;umarım daha iyi oranlar alır.

Son düzenleme:
Şefkat Tepe TOTAL Kategori'sin de zirvede yer almış tebrikler. :)

Yetenek Sizsiniz bir hayli düşmüş rakip gelince düşüyor gelece yıl TV 8'de ne yapacak merak ediyorum açıkcası. :)

Adını Kalbime Yazdım yükselmiş ama Dün çok heyecanlıydı hakediyor bence. Tebrikler. :)

Fatih Harbiye AB'de yükselmiş TOTAL Kategori'sin de ufak düşmüş yinede iyi gitmiş tebrikler. :)

Galip Derviş Cumartesi AB Kategori'sin de Zirveyi alır diyordunuz ama şimdi tekrar Perşembe olsun diyorsunuz. 😕 @Bully , @xemrexxx .
Zirveyi alır diye şakayla karışık söyledim zaten 7-8 reyting alacak hali yok ama Galip'in Cumartesi çok daha iyi gideceğini tahmin ediyordum. Yani ab'de 5-6 almasını bekliyordum ama beklediğim olmadı çünkü Galip'e 3 Adam'dan başka aky ve kmoi gibi güçlü rakipler de çıktı. Kmoi 4-5-6 alıyor. Aky 4-5 arası alıyor. 3 Adam da en az 4-5 alıyor. Bu şartlar altında Galip'in yükselmesi çok zor. Biraz da boşluktan izleniyor çünkü. Perşembe İntikam'dan sonra yayınlanırsa 5 reytingi geçebilir bence ab'de çünkü pek rakibi olmayacak. :)

Galip Derviş için ben demiştim cumartesi karşısında kim milyoner olmak ister,3 adam ve Okan'ın olduğunu işinin çok zor olacağını,pazartesi veya perşembe yayınlanması gerektiğini.

Helal Acunum yine zirve yine zirve. :)

Diziler toptan kötü. Özellikle Bugünün Saraylısı fiyasko.

Tayyip Stv dizilerinin fişini çeker yakında. :):) Fetodan o kadar beddua aldı altta kalmaz sanırım. :):)