21 Aralık 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Papatyam (Star)

Oy: 1 5.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Reytingler normal geldi bana. Sakarya Firat cok izlenen bir dizi, tabi biz AGB'ye bakmaktan bunu fark edemiyorduk. Bu reytingler Turkiye genelini yansittigi icin oranlar dogrudur, A/B oranlari cok anormal cikiyordu AGB'de, umarim TNS'de bu tur sorunlar olmaz. Zaten AGB'de de Total'I takip ediyordum ben.

muhteşem yüzyılı izledim ama ratingler izlediğimi yansıtmıyo.. muhteşem yüzyıl bnce son zamanlardaki en ii bölümünü dün yayınladı.. zaten star da pek te izlemeyi düşünmüyorum yani showda haftaya da izlicem başkada izlemicem çnkü bn bi kanal rengne alışınca dierine pek alışamıyorum 😛

Sakarya Fırat bu kadar yüksek olması normal bence
Dizi askeri ve kaliteli oyuncular oynuyor dizide ve yönetmeni de Osman Sınav
Osman Sınav çoğu işini tutturmuş bir isim

SBT ile ilgili ciddi şüphelerim var, bir kere SBT, TRT adına kurulmuş bir şirket, yani birinin özel şirketi ve TRT'nin parasıyla reytingleri ölçüyorsan elbette ki "YANLI" olma ihtimali de vardır, kesin yanlıdır diyemem ama böyle bir algı oluşturur.

Tabi şimdi herkes ilk 10'da TRT yapımı yok falan diyecek ama 11. sırada TRT'nin yapımlarının olmadığını nerden biliyoruz, adam 1. yapacak değil ya TRT'yi.

Sakarya Fırat'ın Kuzey-Güney ile aynı sayıda kişi tarafından izlendiğine inanmam mümkün değil, TRT kanalının programlarından hiç haberi olmayan birçok kişi varken, TRT'nin Kanal D ile aynı oranda takip edilmesi olası gelmiyor. Sosyal medyada da Sakarya Fırat pek konuşulmuyor, bana TRT'nin kendi programlarının reytingleri gerçekçi gelmiyor.

Bir de TRT Haber konusu var tabi, Türkiye'de TRT haber açık ara en çok izlenilen haber kanalıymış SBT'ye göre, yani tamam kırsal felan var, TRT orda izleniyor diyelim ama NTV-Habertürk gibi kanallar hiç yok mu kırsalda.

Peki çocuk kanallarının anormal reytinglerine ne demeli? Gündüz bazı saatler Yumurcak Tv-TRT Çocuk en çok izlenilen kanal, mümkün mü bu ya !

Kısacası bu iş SBT ile olmaz.

sbt zamanında ilk 100 ü de yayınlıyodu ve trt ilk 100 de fazla yoktu yani 11.falan olmuyordu.sakarya fıratın ciddi bir hayran kitlesi var.oyuncuları çok çok kaliteli (oktay kaynarca da diziye katıldı)yani bu sonuç çok normal.şunuda belirtim sakarya fıratı izlemiyorum .ayrıca sosyal medyada konuşulan yapımların kötü reytingler aldığını görüyoruz.mesela behzat ç leyla ile mecnun.sakarya fırat pek konuşulmuyor demişsin fatmagül,öbgzk vs. çok mu konuşuluyor
gelelim çizgi film kanalının reytinglerine.o saatlerde büyükler işte olduğundan küçük çocuklar çizgi film vs. izliyor yani reytingleri çok normal
uzun lafın kısası sbt agb den her bakımdan daha iyi daha güvenilir.sizin güvendiğiniz agb nin foyaları bir bir ortaya çıkıyor

muhtesem yüzyil zirvede ama bir düsüs söz konusu.

Kuzey Güney yerinde saymaya devam ediyor Dizi bir türlü 6 reytingi gecemiyor.

Sakarya Firat müthis bir reytingle 3. Sirada yer almis saten dünkü bölümde harikaydi

Muhteşem Yüzyıl Aksine yükselmiş çünkü Sbt reytingleri bunlar Sbt'nin Geçen Haftaki Reytingi;

[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="width: 160"]Program Adı
[/TD]
[TD="width: 114"]
Kanal
[/TD]
[TD="width: 70"]
Saat
[/TD]
[TD="width: 61"]
RT
[/TD]
[TD="width: 47"]
SH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]1
[/TD]
[TD="width: 160"]MUHTEŞEM YÜZYIL
[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
01:52:57​
[/TD]
11,88​
[/TD]
28,38​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]2
[/TD]
[TD="width: 160"]LILLE - TRABZONSPOR FUTBOL KARŞILAŞMASI
[/TD]
STAR TV​
[/TD]
01:42:12​
[/TD]
8,53​
[/TD]
21,32​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]3
[/TD]
[TD="width: 160"]STADYUM - GUNUN MACI
[/TD]
TRT 1​
[/TD]
00:15:36​
[/TD]
7,96​
[/TD]
19,37​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]4
[/TD]
[TD="width: 160"]KUZEY GÜNEY
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
02:04:00​
[/TD]
6,92​
[/TD]
16,57​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]5
[/TD]
[TD="width: 160"]ARKA SOKAKLAR (TKR)
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
01:40:05​
[/TD]
6,8​
[/TD]
20,89​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]6
[/TD]
[TD="width: 160"]SAKARYA FIRAT
[/TD]
TRT 1​
[/TD]
01:28:55​
[/TD]
6,48​
[/TD]
15,42​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]7
[/TD]
[TD="width: 160"]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET
[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
00:29:21​
[/TD]
5,84​
[/TD]
14,55​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]8
[/TD]
[TD="width: 160"]KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
00:46:53​
[/TD]
5,32​
[/TD]
14,17​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]9
[/TD]
[TD="width: 160"]UNUTMA BENİ
[/TD]
FOX​
[/TD]
00:48:52​
[/TD]
5,11​
[/TD]
20,46​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]10
[/TD]
[TD="width: 160"]ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - KARSILASMA
[/TD]
ATV​
[/TD]
01:06:00​
[/TD]
5,1​
[/TD]
14,88​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu Hafta Sbt'ye Göre 12;9Geçen Hafta Sbt'ye göre 11'di.Agb olsadı Ab'de 20'e yaklaşırdı

sbtye göre foxun günlük dizileri çok fazla izleniyo..Ben öyle bi gezinirken Muhteşem Yüzyıla rastgeldim artık neden bilmiyorum hiç ilgimi çekmiyo..Önceden yabancı veya yabancı ülkelerde yaşamış insanların türkçe konuşmaya çalışması inanılmaz sempatik geliyodu ama şimdi onu da cıvıttılar bu yüzden Hürremin konuşmalarına artık sinir oluyorum Adını Feriha Koydumda Öyle Bir Geçer Zamanki'de Çocuklar Duymasında felan bu şekilde konuşanlar çoğaldı ve antipatik gelmeye başladı..Biran önce Hürremi zayıflatmaktan vazgeçip Türkçeyi öğretsinler ve ölüm ölüm gına geldi artık her açtığımda birileri ölüyo en son Haticenin bebeği ölene kadar izledim sonrasında öyle rastgelirsem bi 5 10 dk izliyorum ama artık eskisi kadar asla izlemem..Kuzey Güney başladığı ilk günden beri neden böyle düşük reytingler alıyo anlamadım Kıvanç Tatlıtuğ başrol sonuçta ama çoğu kişi dizi ilerlemiyo die eleştiriyo haklı olabilirler bişi diyemicem..Sakarya Fırata gelince 3.olmuş olabilir yani çünkü SBT bana AGBden daha güvenilir geliyo..

Dediklerine aynen katiliyorum, AGB'nin sahtekarligi cikmasina ragmen, hala SBT'nin konusulmasida gulunc geliyor bana
Arkadaslar AGB buyuk televizyonlarin reytinglerini yukseltiyormus, hala haberiniz mi yok, anlamamazliktanmi geliyorsunuz, uyanin... Birakin SBT'yi, onlarda heniz bir problem yok. Olsa bile siz bilemezsiniz... Kandiriliyormusuz yillardir, anlamiyormusunuz, reyting oranlarinda sahtecilik yapiliyormus... Millet nerede siz nerede... (Sozum bilip bilmeden konusanlara)

cevap vereyim en iyisi.

1-) Oktay kaynarca geçen hafta 1 bölümlük oynamıştı, diziye katıldığı yok yani.
2-) 11. olma olayı sadece bir örnek, ilk 100'de bile zor yer alması lazım TRT'nin tahminimce, ama TRT 1'in reytingleri yükseltiliyor mu tam olarak bilmiyorum. Ben Skarya Fırat'ın normalden yüksek olduğunu düşünüyorum.
3-) Aslında Fatmagül-ÖBGZ daha çok konuşuluyor, geçen salı ÖBGZ TT'de 3. idi sanırım. Sosyal medyada konuşulmak tek başına bir ölçü değildir tabi ama fikir verebilir.
4-) Çizgi film ile ilgili hipotezinin gerçekliği mümkün değil kanımca, kaç çocuk evde yalnız kalıyor gündüz ve yalnız kalınca hemen Yumurcak TV'yi mi açıyorlar ?
5-) SBT'nin güvenilir olduğunu neye dayanarak söylüyorsun, aynı şekilde AGB'nin güvenilir olmadığını? Deneklerin sızmış olması sonuçlar hatalı anlamına gelmez, hatalı olma ihtimali var anlamına gelir.
6-) AGB'ye daha çok güvendiğimi söyleyemem, ben aklıma güveniyorum.

1-) SBT'nin AGB'den daha güvenilir olduğunun kanıtı mı var, bu kadar iddialı bir cümle tuhaf geldi. Ben hem AGB'yi hem SBT'yi güvenilir bulmuyorum. SBT'yi güvenilir bulmamamın nedenlerini de yukarıda açıkladım.
2-) AGB'nin büyük televizyonların reytinglerini yükselttiği iddian sadece seni bağlar, öyle bir gerçeklik yok, gerçekmiş gibi savunman doğru değil.
3-) Yıllardır kandırıldığımız iddian da aynen seni bağlıyor, yapımcılara gönderildiği iddia edilen mailler eylülde gönderilmiş, niye yıllardır kandırılıyor olalım.
4-) Tüm konuşmanda kendini fazla şey biliyor ve karşındakileri kör cahil gibi göstermeye çalışmanı da ahlaken hoş karşılamıyorum.

Son düzenleme:

Demekki sen haberleri takip etmiyorsun, haklisin zaten AGB'yi sirf gicik olduklari icin durdurdular, yoksa AGB cok guvenilir, hic hatalarida yok, vah vah ne ayip ettiler yaa
En azindan hala reyting yapma hakki elinden alinmamis bir sirketi savunuyoruz.
Bak arkadasim ben bu konularda bilmeden yada ezbere konusmam, fakat sen cok ezbere konusuyorsun, cocuk kanallari izlenmezmis, SBT yalanmis.. Bu ulkenin %28'I cocuk ve o oranlarda oldukca inandirici, cocuklar senden benden cok izliyor televizyonu. Ayrica SBT, TRT gibi bir televizyonun kurdugu bir sirket. Peki kurma nedeni ne? Senin cok savundugun AGB'nin sahtekarligini daha onceden gormesi. Evet tekrar soyluyorum ve kesin soyluyorum, hatta sadece ben degil herkes soyluyor, AGB olcum yaptigi evlerin adreslerinden 1100 tanesini (ki bu nerdeyse yarisini) yapimcilara desifre etmis. Sen daha neyi savunuyorsun ben anlamiyorum??? SBT'ye guvenme, bu senin tercihin, fakat reytinglerin olcum hakki bile elinden alinmis bir sirketi bize de savunma burada.

aynen katılıyorum.

bence izlemelisin çünkü star tvde tanıtımlar gerçekten de süper
bir fragmanını izleyip öyle karar ver
zaten merak etme alışırsın starın kalitesi daha iyi gibi geldi bana