21 Aralık 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Papatyam (Star)

Oy: 1 5.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Sihirli Annem'in yapımcısı Kartal Çidamlı "merak edenlere duyurulur. Sbtye gore 30. Sirada 2,86 raiting 8,90 shaire. 1. Muhtesem / 3. Kuzeyguney 5. Sakarya firat" yazmış.

A/B sıralamaları mı bu acaba ?

SBT'yi ciddiye almamız için ilk 100 sıralamasını ve iki gruptaki sıralamaları da görmemiz lazım ama SBT'yi kimse ciddiye almayıp ilk 100 bile yayınlamadığına göre nesine bakalım... Çocuklar Duymasın mesela ilk 10'da yok. 11. de olabilir 35. de hiçbir bilgimiz yok...

Sihirli Annem'in yapımcısı Kartal Çidamlı "merak edenlere duyurulur. Sbtye gore 30. Sirada 2,86 raiting 8,90 shaire. 1. Muhtesem / 3. Kuzeyguney 5. Sakarya firat" yazmış.

SBT'yi ciddiye almamız için ilk 100 sıralamasını ve iki gruptaki sıralamaları da görmemiz lazım ama SBT'yi kimse ciddiye almayıp ilk 100 bile yayınlamadığına göre nesine bakalım... Çocuklar Duymasın mesela ilk 10'da yok. 11. de olabilir 35. de hiçbir bilgimiz yok...

O zaman yayınlama.

sbt şirketi ilk 10 u yayınladığı için sitelerde ilk 10 u görüyoruz.yoksa sbt ilk 100 ü yayınlamıyor

muhteşem yüzyıl 1. ama reytinglerinde düşüş var kuzey güney 6 da takıldı kaldı :D sakarya fırata gelince bu dizinin ciddi bir kitlesi var ve bence reytingi kesinlikle 5 den yukarıdır.

düsüs yok sbt de bu total bile değil bunda öyle bir geçer zamnki bile 20 reyting alamiyor

Bu Hafta Reytingleri
[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD="width: 114"]
SHOW TV​
[/TD]
[TD="width: 70"]
20:40:19​
[/TD]
[TD="width: 61"]
12,82​
[/TD]
[TD="width: 47"]
30,43​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gecen hafta sbt reytingleri
[TABLE="class: cms_table, align: left"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD="width: 114"]
SHOW TV​
[/TD]
01:49:22​
[/TD]
12,74​
[/TD]
29,37​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bakın görün artıs var lütfen arkadaslar totale göre yorum yapmaya bagdastırmayin total sbt ab tamami farkli seyler

Son düzenleme:
düsüs yok sbt de bu total bile değil bunda öyle bir geçer zamnki bile 20 reyting alamiyor

Bu Hafta Reytingleri
[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]
SHOW TV​
[/TD]
20:40:19​
[/TD]
12,82​
[/TD]
30,43​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gecen hafta sbt reytingleri
[TABLE="class: cms_table, align: left"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]
SHOW TV​
[/TD]
01:49:22​
[/TD]
12,74​
[/TD]
29,37​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bakın görün artıs var lütfen arkadaslar totale göre yorum yapmaya bagdastırmayin total sbt ab tamami farkli seyler

total tüm kişiler ab belirli bi kesimdir.sbt galiba totali paylaşıyor yani tüm kişiler :D

Beni ilgilendiriyor diye birşey mi dedim.Neye göre eleştirdiğini bilsek ona göre konuşuruz bizde.

Hem "eleştirip durmayın" diyorsun hem de beni ilgilendiriyor demedim diyorsun. Laf cambazlığı yapmaya gerek yok.

Neden eleştirdiğimi birçok kez açıkladım. Temel noktasını şöyle söyleyebilirim sektördekiler bu ölçümleri ciddiye almıyor (TRT hariç) ben niye ciddiye alayım ? Benim zaten izledğim bir dizi var şu an o da Leyla ile Mecnun, SBT reytingini bilmediğim bir dizi. Yani dizilerin aldığı reytingler beni hiç ilgilendirmiyor aslına bakılırsa fakat ben burada yorum yaparken en doğru şekilde en tarafsız şekilde yapmak durumundayım. Şimdi ben de bu SBT reytinglerini ciddiye alıp yorumlamalı mıyım onu düşünüyorum ve araştırıyorum SBT ile ilgili düşünceleri sürekli. Eğer sektörden kişiler ciddiye almaya başlarlarsa o zaman biz de AGB'yi yorumladığımız gibi yorumlarız SBT'yi de. Ben bundan problem duymam, benim bu işten kazancım yok sonuçta.

agb daha fazla batıda ölçüm yapıyordu ama sbt tüm bölgelerde ölçüm yaptığından öbgzk ve bazı dizilerin düşük çıkması mormal

Hem "eleştirip durmayın" diyorsun hem de beni ilgilendiriyor demedim diyorsun. Laf cambazlığı yapmaya gerek yok.

Neden eleştirdiğimi birçok kez açıkladım. Temel noktasını şöyle söyleyebilirim sektördekiler bu ölçümleri ciddiye almıyor (TRT hariç) ben niye ciddiye alayım ? Benim zaten izledğim bir dizi var şu an o da Leyla ile Mecnun, SBT reytingini bilmediğim bir dizi. Yani dizilerin aldığı reytingler beni hiç ilgilendirmiyor aslına bakılırsa fakat ben burada yorum yaparken en doğru şekilde en tarafsız şekilde yapmak durumundayım. Şimdi ben de bu SBT reytinglerini ciddiye alıp yorumlamalı mıyım onu düşünüyorum ve araştırıyorum SBT ile ilgili düşünceleri sürekli. Eğer sektörden kişiler ciddiye almaya başlarlarsa o zaman biz de AGB'yi yorumladığımız gibi yorumlarız SBT'yi de. Ben bundan problem duymam, benim bu işten kazancım yok sonuçta.

Sonuçta beni ilgilendirir demiş miyim?Eleştirip durmayın demişim.Yalan mı?Yalansa yalan de.Ayrıca hata aramakla tarafsız olunmaz.

sen tartışmayı alakasız yere çekmeye çalışıyorsun. Daha fazla cevap vermeyeceğim sana.

Tbmm(alakasız yere çekmedim ama sen öyle düşünmüşsün haksız olma buyur)

Ban yersem yerim ama burada bana verdiğin cevap sanki sana küfretmişimde ona cevap veriyorsun.Senin düşüncelerine birşey söyleyince mi suçlu oluyorum?Kızmanı gerektiren durum bu mu?

Ayrıca beni ilgilendirmez diyerek biz kimseye o zaman birşey demiyelim.Herkes kendi fikrinde at gözlükleriyle kalsın.

Son düzenleme:

Tbmm(alakasız yere çekmedim ama sen öyle düşünmüşsün haksız olma buyur)

Ban yersem yerim ama burada bana verdiğin cevap sanki sana küfretmişimde ona cevap veriyorsun.Senin düşüncelerine birşey söyleyince mi suçlu oluyorum?Kızmanı gerektiren durum bu mu?

Ayrıca beni ilgilendirmez diyerek biz kimseye o zaman birşey demiyelim.Herkes kendi fikrinde at gözlükleriyle kalsın.

Herkes fikrini söyleyebilir ama bir başkasının fikrini belirtmesini engelleyecek şekilde "eleştirme" diyemez.

Ben sana kızmadım ki sadece açıklıyorum durumu. Senin de çoğu mesajın buna benzer bir üslupla yazılıyor. Karşındakileri daha iyi anlamışsındır :)

Herkes fikrini söyleyebilir ama bir başkasının fikrini belirtmesini engelleyecek şekilde "eleştirme" diyemez.

Ben sana kızmadım ki sadece açıklıyorum durumu. Senin de çoğu mesajın buna benzer bir üslupla yazılıyor. Karşındakileri daha iyi anlamışsındır :)

:bilmem:

bence muhteşem yüzyıl bu reytinglerden fazlasını hakediyor
kuzey güney normal ama daha da azalabilir
çocuklar duymasının ilk 10'da olmaması çok ilginç
deniz yıldızının bu kadar fazla reyting alması şaşıtıcı

bu arada ben foruma yeni katıldım