21-27 Nisan 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

ayol ne samimisi iki parlak resmi görse 40 mesajda iltifat ediyor
öfff işiniz gücünüz yokmu sizin yaaa yok olduğunu biliyorumda uykunuzdamı gelmiyor hadi gidinde rahat edelim

öfff işiniz gücünüz yokmu sizin yaaa yok olduğunu biliyorumda uykunuzdamı gelmiyor hadi gidinde rahat edelim
biz gidince muhabbet biter
hem sen sosyal yazıcı değilmiydin? ortamı sağladık işte şimdi saniyede 70 mesaj yazman lazım ama hiç bişey yok
)

iyi hatırlattın ben uyuyayım sabah kalkıp sınava çalışıcam
gül ağa üsttekiyle bağlantıyı koparıyor aradabir illaki birinin hatırlatması lazım madem sınav vardı niye burda çekirdek kırıyorsun
)

iyi hatırlattın ben uyuyayım sabah kalkıp sınava çalışıcam
her ay 1-000 mesaj yazmak benim hedefim yanı bunu sağladığım sürece memnunum ben ayrıca emrenin aklına girme brak çocuk yatsın senin gibi tembel değil çalışkan öğrenci 🙂

sınav yarın 4 te şimdi çalışsam o saate ka unuturum şopar

her ay 1-000 mesaj yazmak benim hedefim yanı bunu sağladığım sürece memnunum ben ayrıca emrenin aklına girme brak çocuk yatsın senin gibi tembel değil çalışkan öğrenci 🙂
emrenin aklına felix giriyor gül ağa giriyor benim uğraşmam gerekmiyor zaten emrenin aklında kırk tilki kuyruklarını birbirine değdirmeden sevişiyorlar
)

Sümbül ne yapmış öyle
her zamanki gibi çene şampiyonu olmuş

emrenin aklına felix giriyor gül ağa giriyor benim uğraşmam gerekmiyor zaten emrenin aklında kırk tilki kuyruklarını birbirine değdirmeden sevişiyorlar
)

her zamanki gibi çene şampiyonu olmuş
Geç şunu artık

Mesaj sayim acayip kotu

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..