Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Frenler tutmuyorTeşekkür ederim canım
Konu açmada da durul biraz çok hızlı gidiyorsun![]()
Aa tesadüfen gördüm bu mesajıİlk 2 yi evde kalmışlar kapmış@Dosi dış mihrağini geçmişim
![]()
4! = 4.3.2 = 24Kahkaha attım.Bilerek yapma ihtimalin bile yok bu nasıl rastlantıdır
Konu açılır üzerine
@mrt-06 senin matematiğin iyidir dört kere arka arkaya 31. olma ihtimali kaç
![]()
Gelecek hafta da olursa konusunu ben açacağım4! = 4.3.2 = 24
1 olasılık
1 / 24 Serhan'ım.![]()
@Yiğitt de senin gibi olmasın diyorum işte tam aksine sen tekrar bizim gibi olda forumun tadını birlitke çıkaralım yine sizlerle edilen sohbetlerim ayrı keyifli Yiğit bey sokak beyTatlım kalite tesadüf değildir bak biz elimizi kolumuzu çektik forum kaybetti![]()
Aaa seninle evlenecek kızcağıza ecünnü olsa bile acırımBnm evlenmek gibi bir niyetim yok bnm gibi asil - marka bir canlı daha yok ki evleneyim![]()
Şunun resmini atsana biAaa seninle evlenecek kızcağıza ecünnü olsa bile acırımSenle aynı evde vlla kulaklarını aldırıp evlenmeli benden tavsiye
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @Forumdash
Seni direk adminliğe geçiş etmek lazım Atacanda emekli kaldı@Çiğdem- 'in de yardımıyla moderatör olduğumda görürsün boş yapmayı.
Öyle birini bulursa öpüp başına koysun kim alır bu ayarsız kobrayıAaa seninle evlenecek kızcağıza ecünnü olsa bile acırımSenle aynı evde vlla kulaklarını aldırıp evlenmeli benden tavsiye
![]()
![]()
Oda biliyorda öyle diyemiyor işte ben istemiyom diyor güyaÖyle birini bulursa öpüp başına koysun kim alır bu ayarsız kobrayı![]()
Züğürt tesellisiOda biliyorda öyle diyemiyor işte ben istemiyom diyor güya![]()
Kıza yazarak konuşur yine deAaa seninle evlenecek kızcağıza ecünnü olsa bile acırımSenle aynı evde vlla kulaklarını aldırıp evlenmeli benden tavsiye
![]()
![]()