Benim de imam olmam lazım 4 sene imam hatip boşuna mı okudumYok ama Klisede yatıp kalkıyor eve bile gitmiyor@mrt-06
Hayali oukulu bitirip ingilterede klise açıp papaz olmak
Benim de imam olmam lazım 4 sene imam hatip boşuna mı okudumYok ama Klisede yatıp kalkıyor eve bile gitmiyor@mrt-06
Hayali oukulu bitirip ingilterede klise açıp papaz olmak
Gelmesi gitmesi bir oldu.XanTieri kullanıp atmış ayoll videoyu ver sonra bir tekme
Aaa bu arada yine gitti sanırım
Galiba Türk papaz bu kadar olurGelmesi gitmesi bir oldu.
Ohaa sen imam 😱😱😱 Üfürükçü amca olur senden ancak parlakları üflersinBenim de imam olmam lazım 4 sene imam hatip boşuna mı okudum
Üfürüyorum sürekli ama hiç bişey olmadı halaOhaa sen imam 😱😱😱 Üfürükçü amca olur senden ancak parlakları üflersin
Eski bir ev tut işe başlaÜfürüyorum sürekli ama hiç bişey olmadı hala
Yok İstanbula kuzenimin yanına gidicem orda başlıyacam işeEski bir ev tut işe başla
Aaa geç bile kaldılar seni kapıya atmakta ama kapıdan sığamadın içindi sanırımYok İstanbula kuzenimin yanına gidicem orda başlıyacam işeEvdekilerle kavga ettim bahanede var
Komik değilsin,alışkanlıktan attım o güldürdünüAaa geç bile kaldılar seni kapıya atmakta ama kapıdan sığamadın içindi sanırım
Hhaha Aaa ne güzel işte istediğin parlağa elini salalsan 50 li özgürlükKomik değilsin,alışkanlıktan attım o güldürdünü
Benim kıymetimi bilemediler bu saatten sonra umrumda değiller
Parlaklarda beni bekliyoduHhaha Aaa ne güzel işte istediğin parlağa elini salalsan 50 li özgürlük
Gerçekten gitti mi tekrardan.Galiba Türk papaz bu kadar olurİmam olmuş mezarı kıldırıp gitmiş
Brini daha gebertelimde yine gelsin@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?