Benim de imam olmam lazım 4 sene imam hatip boşuna mı okudumYok ama Klisede yatıp kalkıyor eve bile gitmiyor@mrt-06
Hayali oukulu bitirip ingilterede klise açıp papaz olmak![]()
![]()
![]()
Benim de imam olmam lazım 4 sene imam hatip boşuna mı okudumYok ama Klisede yatıp kalkıyor eve bile gitmiyor@mrt-06
Hayali oukulu bitirip ingilterede klise açıp papaz olmak![]()
![]()
![]()
Gelmesi gitmesi bir oldu.XanTieri kullanıp atmış ayoll videoyu ver sonra bir tekme![]()
![]()
Aaa bu arada yine gitti sanırım![]()
![]()
![]()
Galiba Türk papaz bu kadar olurGelmesi gitmesi bir oldu.![]()
Ohaa sen imam 😱😱😱 Üfürükçü amca olur senden ancak parlakları üflersinBenim de imam olmam lazım 4 sene imam hatip boşuna mı okudum![]()
Üfürüyorum sürekli ama hiç bişey olmadı halaOhaa sen imam 😱😱😱 Üfürükçü amca olur senden ancak parlakları üflersin![]()
Eski bir ev tut işe başlaÜfürüyorum sürekli ama hiç bişey olmadı hala![]()
Yok İstanbula kuzenimin yanına gidicem orda başlıyacam işeEski bir ev tut işe başla![]()
![]()
![]()
Aaa geç bile kaldılar seni kapıya atmakta ama kapıdan sığamadın içindi sanırımYok İstanbula kuzenimin yanına gidicem orda başlıyacam işeEvdekilerle kavga ettim bahanede var
![]()
Komik değilsin,alışkanlıktan attım o güldürdünüAaa geç bile kaldılar seni kapıya atmakta ama kapıdan sığamadın içindi sanırım![]()
Hhaha Aaa ne güzel işte istediğin parlağa elini salalsan 50 li özgürlükKomik değilsin,alışkanlıktan attım o güldürdünü
Benim kıymetimi bilemediler bu saatten sonra umrumda değiller
Parlaklarda beni bekliyoduHhaha Aaa ne güzel işte istediğin parlağa elini salalsan 50 li özgürlük![]()
![]()
![]()
Gerçekten gitti mi tekrardan.Galiba Türk papaz bu kadar olurİmam olmuş mezarı kıldırıp gitmiş
![]()
Brini daha gebertelimde yine gelsin![]()
![]()
@Harunnn60