ayy sonunda korkunc 200lü mesajlardan kurtuldum 300 üstü idare eder ama 400 üstüne taşımalıyım eskisi bir an önce
hahaha ayy ama bir hasretle girdim foruma vlla sizde öyle hissettiniz benceforum bizden daha hantalbiz günde bir foruma girebiliyoruz forum iki günde bir anca açılıyor
hahaha ayy ama bir hasretle girdim foruma vlla sizde öyle hissettiniz bence
hahahah aa evett foruma gelir gelmez ilk bana mesaj yazdın gerçektendeayy ben hasretinden kavrulmuştumyoksa forumu kim ipler))
senin twitterdan haberin yok tabi burdan önce orda çekiştirmeye başlamıştım kulağın çınlamadımıhahahah aa evett foruma gelir gelmez ilk bana mesaj yazdın gerçektende
aaa @Harunnn60 bana hemen haber ederdi eskiden bugün görüşmemize rağmen haberdar etmedi benisenin twitterdan haberin yok tabi burdan önce orda çekiştirmeye başlamıştım kulağın çınlamadımı
Son 2 rakama dikkat
sanırım forumun kapanması seni etkilemiyor süpermandolinlere forum hepmi açık nedir ?+500 mesajı geçmişiz, çenemiz düştü iyice son zamanlarda. ss
Yok valla ben de mağdurdum dün geceden beri.sanırım forumun kapanması seni etkilemiyor süpermandolinlere forum hepmi açık nedir ?
Ben bunlara yetişemem anacım bunlar telefonu mu klavyeyi mi artık neyle yazıyorlarsa elina falan bantlamış hızlarına yetişmek zor@xemrexxx ve @Polat Şaşmaz her hafta zirve için kıyasıya mücadele veriyor.Tebrikler ikinize de.
@Doğu'nun da çenesi iyice düştü, gelecek haftalarda zirve sürprizi yapabilir.
Ben de bayağı düşüşteyim @takas sen foruma doğru düzgün girmiyorsun ama önüme geçmişsin.
@yatutarsa da ciddi yükselmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?