21 - 27 Kasım 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her gün vahşet var bence süper program.

Gökhan beni sevmiyor falan filan dedi Rabia sonra olaylar büyüdü.

tanıtımı görmüştüm gökhan beni sevmiyor diyordu zaten ben bu çifte inanmıyordum ya
yapmacık geliyordu bana ordan bence gıcık olsamda semih ile hazal evlenmesini isterim

tanıtımı görmüştüm gökhan beni sevmiyor diyordu zaten ben bu çifte inanmıyordum ya
yapmacık geliyordu bana ordan bence gıcık olsamda semih ile hazal evlenmesini isterim
semihle hazal evleniyorlar zaten. programin bitimini beklemiyorlar. al sana bomba Haber

Ha bide ayca ile aykut yakinda eve girecekler. bir baska ciftte onlar olacak. Melisin sayesinde girecekler eve

semihle hazal evleniyorlar zaten. programin bitimini beklemiyorlar. al sana bomba Haber

Ha bide ayca ile aykut yakinda eve girecekler. bir baska ciftte onlar olacak. Melisin sayesinde girecekler eve

demek hazal ile semih evlenecek hımm
program bitmeden nasıl evleniyorlar ki

forumun en pis çifti @Çiğdem- le @destere nin arasına kara çalı gibi giren @dosimosi 1.olmuş tebrikler
bu aşk üçgeni forumu uçurur

bu arada bir tebrik de @Bully e
normalde kadınlara öncelik verilir ama sokak totoşuyla çiğdem çikinellası eşitken sokak totoşunu üste yazmış helal olsun kadınların yüz karası çiğdemi kadın saymamış kaan

sokak totoşu dışında ilk 10 iyi olmuş tüm melunlar silinmiş gitmiş biri hariç

Gökhan Türkmen'e destek karşılığında rüşvet aldım senden de güzel teklifler olursa değerlendirmeye alırız

hhhahh sen kendine bak beee iyice tükendin helvanı kavururuz yakında

20 mesaj fazla atmışız