seni gidi seni. benim isime yarasinda gerisi önemsiz diyorsun yaniHHAHAH aa iyi ozaman cnm öyle devam et
@vadikızı yarisma olmayan diger tum konular. Belki arasira dizi yorumu yaparim. Emrahiminkine mesela
seni gidi seni. benim isime yarasinda gerisi önemsiz diyorsun yaniHHAHAH aa iyi ozaman cnm öyle devam et
seni gidi seni. benim isime yarasinda gerisi önemsiz diyorsun yani
@vadikızı yarisma olmayan diger tum konular. Belki arasira dizi yorumu yaparim. Emrahiminkine mesela
ıyyy izleme şunları
aaa neden ayrıldılar
Youtubeden bazen denk geliyorum genel ev gibi yanı bşkada yorum ypmıyorum bunlara yorumum sabitHer gün vahşet var bence süper program.
Gökhan beni sevmiyor falan filan dedi Rabia sonra olaylar büyüdü.
Her gün vahşet var bence süper program.
Gökhan beni sevmiyor falan filan dedi Rabia sonra olaylar büyüdü.
tanıtımı görmüştüm gökhan beni sevmiyor diyordu zaten ben bu çifte inanmıyordum ya
yapmacık geliyordu bana ordan bence gıcık olsamda semih ile hazal evlenmesini isterim
semihle hazal evleniyorlar zaten. programin bitimini beklemiyorlar. al sana bomba Habertanıtımı görmüştüm gökhan beni sevmiyor diyordu zaten ben bu çifte inanmıyordum ya
yapmacık geliyordu bana ordan bence gıcık olsamda semih ile hazal evlenmesini isterim
semihle hazal evleniyorlar zaten. programin bitimini beklemiyorlar. al sana bomba Haber
Ha bide ayca ile aykut yakinda eve girecekler. bir baska ciftte onlar olacak. Melisin sayesinde girecekler eve
Gökhan Türkmen'e destek karşılığında rüşvet aldım senden de güzel teklifler olursa değerlendirmeye alırızforumun en pis çifti @Çiğdem- le @destere nin arasına kara çalı gibi giren @dosimosi 1.olmuş tebrikler bu aşk üçgeni forumu uçurur
bu arada bir tebrik de @Bully e normalde kadınlara öncelik verilir ama sokak totoşuyla çiğdem çikinellası eşitken sokak totoşunu üste yazmış helal olsun kadınların yüz karası çiğdemi kadın saymamış kaan
sokak totoşu dışında ilk 10 iyi olmuş tüm melunlar silinmiş gitmiş biri hariç
hhhahh sen kendine bak beee iyice tükendin helvanı kavururuz yakındaforumun en pis çifti @Çiğdem- le @destere nin arasına kara çalı gibi giren @dosimosi 1.olmuş tebrikler bu aşk üçgeni forumu uçurur
bu arada bir tebrik de @Bully e normalde kadınlara öncelik verilir ama sokak totoşuyla çiğdem çikinellası eşitken sokak totoşunu üste yazmış helal olsun kadınların yüz karası çiğdemi kadın saymamış kaan
sokak totoşu dışında ilk 10 iyi olmuş tüm melunlar silinmiş gitmiş biri hariç
kız 140 bini geçmişim destere nin totosu ka mesaj sayımhhhahh sen kendine bak beee iyice tükendin helvanı kavururuz yakında
hhahahah iyi işte geberme vaktin gelmişkız 140 bini geçmişim destere nin totosu ka mesaj sayım