- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
sende kacgundur yoktun ona ragmen cenen iyi calismis@dosimosi cimm zirvedesin tebrikler
birinci belli ikinci kim ?
sende kacgundur yoktun ona ragmen cenen iyi calismis
Birinci olacagimdan emin oldugum icin kutlama yazimi önceden hazirladim.
@Çiğdem- gecmis olsun canim ama uzulme. Herseyi tadinda birakip mesaj kisminida zirvede birakiyorum. Bundan sonra listenin ilk 10 icerisinde olmamaya özenle gayret edecegim. forumumuzun gülü, @destere nin bülbülu
@Bully sana tahmini bir miktar demistim kendi hakkimda. tutturmusum
tebrikler cnm senin aktif olmandan çok menunum yarışmam üyelerin forumda kaynasmasına yardımcı oluyor sanada yaradı baya ama kendini sınırlandırma normal devam et konusmaya burada asıl amacımız eğlenmek sohbetlerine eğlenmene devam etBu hafta 2 yarışmaya birden yüklenince birde eksik klip konuları derken coştum. Elenene kadar böyle.
tebrikler cnm senin aktif olmandan çok menunum yarışmam üyelerin forumda kaynasmasına yardımcı oluyor sanada yaradı baya ama kendini sınırlandırma normal devam et konusmaya burada asıl amacımız eğlenmek sohbetlerine eğlenmene devam et
@sokak sanati aynı puandayız ayoll kol kola girmişiz bu haftaya @destere kıskanır düşük puan verir şimdi sana
senin yarismalarda aktiflige tam Gaz devam zaten sınırlandırma baska yerlerde olacak.tebrikler cnm senin aktif olmandan çok menunum yarışmam üyelerin forumda kaynasmasına yardımcı oluyor sanada yaradı baya ama kendini sınırlandırma normal devam et konusmaya burada asıl amacımız eğlenmek sohbetlerine eğlenmene devam et
@sokak sanati aynı puandayız ayoll kol kola girmişiz bu haftaya @destere kıskanır düşük puan verir şimdi sana
AAA doğru alfabedik sırayla 2.sırada benim olmam lazım düzeltir @Bully şimdi
HHAHAH aa iyi ozaman cnm öyle devam etsenin yarismalarda aktiflige tam Gaz devam zaten sınırlandırma baska yerlerde olacak.
senin yarismalarda aktiflige tam Gaz devam zaten sınırlandırma baska yerlerde olacak.
HHAHA ayy ozaman ne aklımı akrıştırıyorsun beeeNoktalı olanlar İngiliz alfabesinde yok o yüzden Bilgisayar otomatik sona atıyor. Çiğdem yerine Cigdem yazsaydın 2. olurdun.
HHAHA ayy ozaman ne aklımı akrıştırıyorsun beee
Onlar kimmmOff sus Gökhan ile Rabia ayrıldı. Tahtadan silindi isimleri. Çok slowum şuan.
Off sus Gökhan ile Rabia ayrıldı. Tahtadan silindi isimleri. Çok slowum şuan.