Bozma çizgini sen. Durduk yere ders vermeye kalkmıyorsun her şeyin bir sebebi var.Başkalarının avukatlığını yapacağıma ders verip faydalı işler yapıyorum. @Özgür
İkimiz ve birkaç kişi dışında keşke diğerleri de görse sebepleri, acıyorum vallahi.Bozma çizgini sen. Durduk yere ders vermeye kalkmıyorsun her şeyin bir sebebi var.
O konu açma ile alakalı galibaHit kazananların arasında gene yokum çok ilginç 🤔🤔
Ben de yavaş yavaş düşeceğim galiba okul takvimi sıkışınca foruma girmek zor oluyorBu hafta gözle görülür bir yükseliş yaşamışım. Sahalara geri dönüyorum yavaş yavaş derken öbür hafta listeye bile giremezsem şaşırmayın.
Bu arada emek harcayan herkese tebrikler.
Evet akşamüzerine kadar dersim var ve yavaştan da sıkmaya başladılar.Ben de yavaş yavaş düşeceğim galiba okul takvimi sıkışınca foruma girmek zor oluyor
üniversitemi lisemi okuyonBen de yavaş yavaş düşeceğim galiba okul takvimi sıkışınca foruma girmek zor oluyor
üniverstemi lisemiokuyon kardeşimEvet akşamüzerine kadar dersim var ve yavaştan da sıkmaya başladılar.
Liseüniverstemi lisemiokuyon kardeşim
lise sonmu karddeşim bende açık lise okuyorumda
Yok son değil. Aslında geçende yaşımı söylemiştim çıkarabilirdin oradan.lise sonmu karddeşim bende açık lise okuyorumda
tm hatırladım gibi anladım şimdi kardeşimYok son değil. Aslında geçende yaşımı söylemiştim çıkarabilirdin oradan.
tm kardeşim bende açık lise okuyomLise son