21-27 Ekim Haftalık Reytingler

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
158,845
Puanı
1,060
  • Son sezonu ile How I Met Your Mother dizisi reytinglerde iyi gidiyor.
  • Artık klasikleşen The Voice zirveyi kimselere bırakmıyor.
  • Bones dizi anlamında zor zamanlar geçiren Fox'un en iyi dizileri arasında.Yeni diziler başlayınca cuma gününe gidecek dizi nasıl etkilenecek hep birlikte göreceğiz.
mon.png

• Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. düşüşünü sürdürüyor 4.7 reytingle başlayan dizi 5.bölüm sonunda 2.6 reytinge düştü.
  • Person of Interest geçtiğimiz sezonlara göre oldukça düşük gidiyor.
  • Originals spin off olmasına rağmen CW için iyi oranlar alıyor.
  • Supernatural bu sene kanalının en çok izlenen dizisi olma unvanını TVD'ye kaptıracak gibi.
tues.png

• Modern Family rahat şekilde zirve yer alıyor.
  • Super Fun Night beklenenin aksine iyi bir reyting grafiğine sahip.
  • Arrow,CW kanalı için iyi oranlar alırken aynısını yeni dizi Tomorrow People için söylemek zor.

wed.png

• TBBT düşüş yaşasa da hala en çok izlenen dizi konumunda.
  • TVD, CW kanalının bu hafta için en çok izlenen dizisi olmuş,bunda Supernatural'in geçen sezona göre kaybetmesi önemli rol oynuyor.
  • OUAT'ın spin off'u OUAT in Wonderland dizisi kötü gidiyor.
  • The Crazy Ones iyi gitse de beklentileri karşılayamıyor.
  • Scandal dizisi daha geç saatte başlamasına rağmen Grey's Anatomy'i yine geçmiş durumda.

thurs.png

• Grimm dizisi prömiyeri ile ortalama bir başlangıç yapmış gibi.
  • Dracula başlamadan önce koparttığı fırtınayı tv'ye taşıyamamış gözüküyor.
  • The Carrie Diaries izlenememe rekoru kımış.
  • The Lat Man Standing yeni bölüm yerine tekrar bölümü vererek iyi reyting elde etmiş.
thursfrid.png

• Spor programları ve dizi tekrarları ile geçen günde futbol programları zirvede yer aldı.

fdgdf.png

• Pazar akşamları ABC için tam bir hayal kırıklığı olma yolunda.Revenge'nin reytingi 1.5'ta sabitlenmiş durumda.OUAT dizisi de 2.5 üstünü göremiyor.Yeni dizi Betrayal 1 reytingin altına düşmeme mücadelesi veriyor.
  • Geçtiğimiz yıl aday odluğu ödüllerle gündeme gelen The Good Wife da reytingte düşüşte.
  • Günün kazananı haftanın da en çok izleneni olan NFL Football oluyor.
sun,.png

71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png

@OzaN @BesaleT @sokak sanati @Bully @EveN @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06

Ekli dosyalar

• mon.png
    mon.png
    22.7 KB · Hit: 356
  • wed.png
    wed.png
    23.8 KB · Hit: 329
  • tues.png
    tues.png
    24 KB · Hit: 346
  • thurs.png
    thurs.png
    26.1 KB · Hit: 349
  • thursfrid.png
    thursfrid.png
    23.9 KB · Hit: 415
  • fdgdf.png
    fdgdf.png
    17.6 KB · Hit: 373
  • thursfrid.png
    thursfrid.png
    23.9 KB · Hit: 573
  • sun,.png
    sun,.png
    30.5 KB · Hit: 329
  • 71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png
    71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png
    5 KB · Hit: 266
Çoğu dizi kötü gidiyor. Amerika'da insanlar herhalde dizileri iyice internetten takip etmeye başladı. :)

Artık kanallar hangi dizinin daha az kötü olduğuna karar verip ona göre onay verecekler. :):)

Ama Allah'tan iyi dizinin kıymetini biliyorlar da ödüllere oynayan, iyi eleştiriler alan dizileri iptal etmemeye çalışıyorlar. :)

turk izliyicisi ve amerikan izliyicisi ne kadar ortak noktalari var. tutan projelerin ortak yonu fazla ,ornek olarak:
oses / The voice
kvp / Ncis
maçlar
........
Xfactor turkiyede orta reyting alirsa şaşmam.

turk izliyicisi ve amerikan izliyicisi ne kadar ortak noktalari var. tutan projelerin ortak yonu fazla ,ornek olarak:
oses / The voice
kvp / Ncis
maçlar
........
Xfactor turkiyede orta reyting alirsa şaşmam.
yanlız abd de survivor da orta reyting alıyor :) dancing with stars bizde tutmamıştı
bir de kvp/ncıs benzetmesi şaka dimi 😱

KVP/ncis
birbir bezetmedim sadece izliyicinin seçim benzerlikleri olarak benzettim.
dancing with stars orta reyting aliyor ve birinci olamiyor , bide defne joydan sonra olmadi.
bizdeki survivor geçen sezon 5i gordu.
@xemrexxx sadece kuçuk bir benzetme birebir ayni demedim ki?:bilmem:

KVP/ncis
birbir bezetmedim sadece izliyicinin seçim benzerlikleri olarak benzettim.
dancing with stars orta reyting aliyor ve birinci olamiyor , bide defne joydan sonra olmadi.
bizdeki survivor geçen sezon 5i gordu.
@xemrexxx sadece kuçuk bir benzetme birebir ayni demedim ki?:bilmem:
işi uzatmada benziyorlar bence sadece :) bizde survivor çok abartıp haziranın ortasına kalırsa düşüyor normalde iyi giidiyo:)

Ana Shield düşmüş :( İnşallah yükselir de Türkiye de görebilirim bu diziyi ya acayip merak ediyorum :D
Supernatural'ın bu kadar izlendiğini tahmin etmiyordum :) Eskiden Tnt de izlerdik şimdi göremiyoruz ama Fog Tv de yaynlanıyorsa artık skı bir takipçisi olurum eskisi gibi özledim diziyi :D

Cw sonuncu oluyor sıralamada iyi almış denilebiliyor.Gerçekten garip bir kanal.:F

Dracula harbiden kötü başlamış.:(

Arrow ve Dracula daha iyi reytingleri hak ediyor ya :( Bence ilerde diziler internet sitelerinden yayınlanacak ve tv olayı daha çok program ve şov ağırlıklı olacak. Ki bence öylesi daha hayırlı. Çünkü tvlerde hem reklam hem sansür bıktırıyor insanları.

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21