21 - 27 Ekim 2013 Haftalık Reytingleri

Adam fotografi bile kendi yapiyor haberin var mi

Eyvallah aga ama adam aynisini yapmis iste daha ne olsun

Belki gelecek sefer siralamayi numara olarak ekleyebilirsin @sokak sanati o zaman tam benim yaptigim gibi olur

teşekkür ederim öncelikle Takas.Beimde zaten öyle bir iddiam yok.Sadece forumda sadece mesaj yazan üye olmak istemediğim için Ömer abiden rica ettim ben yapayım dedim oda kabul etti ve oldu.Ama zaten biraz 2. tablom birde bugün yoğundum geçikti ve acele etmek zorunda kaldım biraz aksilik oldu.haftaya daha özenli hazırlarım.

Tavsiyelerine açığım Ömer Abi.Sıralama konusunu atlamışım.Cidden nasıl böyle bir şey yaptım anlamadım.😱Haftaya geçen hafta ile olana reyting farkınıda ekleyebilirim.Birde Even'in yaptığı tablolarda kendi gününde kaçıncı diye bir sutun var onuda ekleyebilirim.

Eline sağlık @sokak sanati , Resim içinde sana sağol. @Yakamoz-Asi .

KURTLAR VADİSİ PUSU yine çok iyi gitmiş ama geçen bölüm hem aksiyon hem de duygu seli vardı süper bölümdü az bile.

KARADAYI yine harika giderek zirve yapmış.

MUHTEŞEM YÜZYIL neden böyle düştü lö şopar.
@xemrexxx

Show 1 ya da 2 dizi tutturmalı elinde ki 3 dizi çoğu Kanal D'nin dizilerini geçmiş gerçi.

elinden geleni yapmışsın daha ne olsun
bence yeni bişeyler yapıcam diye saçmalama bu şekle ekleyeceğin tek şey numaralar olsun diğerlerini yaparsan çorba gibi olur yapma bence

Adam fotografi bile kendi yapiyor haberin var mi
harbiden he fotoğraf süper olmuş emek varsa helal olsun demekten başka bişey demeyiz

Resmide @sokak sanati yapti

totalde 0.15 düşmüş ab de düşmüş 1 reyting civarı onu da geri alır bu hafta özetli ab de o ka yüksek aldı yeni bölmü maça gelince düştü geçen sene de olmuştu maçın açık kanalda olmasına gerek yok ab grubunun kaçması için

Oranları gözüme düşük geldi.

bir de başlangıç bitiş tarihleri olmasa daha iyi olabilir gereksiz çünkü yer işgal ediyo sadece

hee bi de intikam ilk 20 dizi arasında yok
))

Teşekkürler ama yorum yapmak çok zor.Her hafta dahada zorlaşıyor.
istiyosan yorumları ben yapabilirim hem de yükün hafifler ne diyosun

bir de başlangıç bitiş tarihleri olmasa daha iyi olabilir gereksiz çünkü yer işgal ediyo sadece

))

Baslangic bitis iyidir arada

Hıyanet Sarmalı ve Adını kalbime yazdım ile beraber 50 tane yeni bölüm yayınlanmış.😱

))

bence de başlangıç bitiş sırası olmalı.Yoksa çok boş kalıyor.

benim yapamadığım tabloyu ortalamak ortaya alamıyorum çok dengesiz duruyor.