Bu sene bi acayip oldu Ab grubu bende anlamadım özeti geçemedik geçen haftaGecen sezon ne güzel Karadayi ve KVP 10 reytingi geciyordu AB'de..
Bu sene bi acayip oldu Ab grubu bende anlamadım özeti geçemedik geçen haftaGecen sezon ne güzel Karadayi ve KVP 10 reytingi geciyordu AB'de..
yok aga olmadı totalde de vadi ve karadayı dışında yok zatenama vadi bu hafta o grupta da 10 u geçer bence karadayı da geçebilir belli olmaz
aga seninkiler bi başka oluyo yanumaralar olmaması eksiklik mesela 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 olması lazım
ama sokak sanatının yorumu güzel olmuş iyi yorumlamış konuda güzel daha ne olsun![]()
Eyvallah aga ama adam aynisini yapmis iste daha ne olsun
Belki gelecek sefer siralamayi numara olarak ekleyebilirsin @sokak sanati o zaman tam benim yaptigim gibi olur![]()
öncelikle eline sağlık iyi hazırlanmış ama bu konuda @Yakamoz-Asi nin eline kimse su dökemez
vadi her zamanki gibi açık ara yapmış bu hafta total 13.5 ab 10.5 falan bekliyorum
karadayı da vadi dışında 10 reytingi geçen tek dizi helal olsun
kaçakta 7 reytingi geçerek süper gitmiş bu hafta 8 i geçer
my nin düşüşü devam ediyor dizi ilk 3 e girememiş
Bu sene bi acayip oldu Ab grubu bende anlamadım özeti geçemedik geçen hafta![]()
Birde Even'in yaptığı tablolarda kaen gününde kaçıncı diye bir sutun var onuda ekleyebilirim.![]()
elinden geleni yapmışsın daha ne olsunteşekkür ederim öncelikle Takas.Beimde zaten öyle bir iddiam yok.Sadece forumda sadece mesaj yazan üye olmak istemediğim için Ömer abiden rica ettim ben yapayım dedim oda kabul etti ve oldu.Ama zaten biraz 2. tablom birde bugün yoğundum geçikti ve acele etmek zorunda kaldım biraz aksilik oldu.haftaya daha özenli hazırlarım.
Tavsiyelerine açığım Ömer Abi.Sıralama konusunu atlamışım.Cidden nasıl böyle bir şey yaptım anlamadım.😱Haftaya geçen hafta ile olana reyting farkınıda ekleyebilirim.Birde Even'in yaptığı tablolarda kendi gününde kaçıncı diye bir sutun var onuda ekleyebilirim.![]()
harbiden he fotoğraf süper olmuş emek varsa helal olsun demekten başka bişey demeyizAdam fotografi bile kendi yapiyor haberin var mi![]()
Eline sağlık @sokak sanati , Resim içinde sana sağol. @Yakamoz-Asi .
KURTLAR VADİSİ PUSU yine çok iyi gitmiş ama geçen bölüm hem aksiyon hem de duygu seli vardı süper bölümdü az bile.
KARADAYI yine harika giderek zirve yapmış.
MUHTEŞEM YÜZYIL neden böyle düştü lö şopar.@xemrexxx
Show 1 ya da 2 dizi tutturmalı elinde ki 3 dizi çoğu Kanal D'nin dizilerini geçmiş gerçi.
O zaman sana hiç bi şey yok.![]()
Akşam ola hayır ola diyelim.O zaman sana hiç bi şey yok.![]()
totalde 0.15 düşmüş ab de düşmüş 1 reyting civarı onu da geri alır bu hafta özetli ab de o ka yüksek aldı yeni bölmü maça gelince düştü geçen sene de olmuştu maçın açık kanalda olmasına gerek yok ab grubunun kaçması içinEline sağlık @sokak sanati , Resim içinde sana sağol. @Yakamoz-Asi .
KURTLAR VADİSİ PUSU yine çok iyi gitmiş ama geçen bölüm hem aksiyon hem de duygu seli vardı süper bölümdü az bile.
KARADAYI yine harika giderek zirve yapmış.
MUHTEŞEM YÜZYIL neden böyle düştü lö şopar.@xemrexxx
Show 1 ya da 2 dizi tutturmalı elinde ki 3 dizi çoğu Kanal D'nin dizilerini geçmiş gerçi.
Oranları gözüme düşük geldi.totalde 0.15 düşmüş ab de düşmüş 1 reyting civarı onu da geri alır bu hafta özetli ab de o ka yüksek aldı yeni bölmü maça gelince düştü geçen sene de olmuştu maçın açık kanalda olmasına gerek yok ab grubunun kaçması için![]()
artık eskisi gibi 1.ler 27 reyting almıyorOranları gözüme düşük geldi.![]()
şimdi tam puan aldın benden yorum tablo flan çok iyi![]()
istiyosan yorumları ben yapabilirim hem de yükün hafifler ne diyosunTeşekkürler ama yorum yapmak çok zor.Her hafta dahada zorlaşıyor.![]()
bir de başlangıç bitiş tarihleri olmasa daha iyi olabilir gereksiz çünkü yer işgal ediyo sadece
hee bi de intikam ilk 20 dizi arasında yok))
istiyosan yorumları ben yapabilirim hem de yükün hafifler ne diyosun![]()
bir de başlangıç bitiş tarihleri olmasa daha iyi olabilir gereksiz çünkü yer işgal ediyo sadece
hee bi de intikam ilk 20 dizi arasında yok))
istiyosan yorumları ben yapabilirim hem de yükün hafifler ne diyosun![]()
sen öyle diyosan bize laf düşmez agaBaslangic bitis iyidir arada![]()