Maskeli Fedai
Favori Üye
Ahahahhaa muazzam benzetme..
Ahahahhaa muazzam benzetme..
Olmayan şeyin nesini kıskanacağım.
Onlardan olsa olsa ecünnü sultanı olur.Seve seve sayın Gs’li dostum… Biran Damla ve Hafsanur sultanlarımıza laf etmenin bedelini ödemeli…
Sinsisi modunu açıp yaptığın şeyleri biliyoruz elbette...Sen zaten izliyordun, neyin mesajı bu@MasacRE @MEnes @Sherlock
Senin yorumlarını @MEnes etiket ederek gösterdiğim çok oldu. @serhatt
Sadece Salı günü TV acıp 2 saat falan bakıyorum. Cuma günüde arada yeğenime eşlik ediyorum. Diğer tüm günler TV'nin yanından bile geçmiyorumeski izlediğim yapımlara arada kısa video bakmışlığım oluyor. En son Yasak Elma güzel bitmiş. Biraz merak ettimayda 1 bakıyorum ona ama bugün baştan sona bakmam
Bana özür borçlusun, şu mesajlarda nerde sinsilik var. Adam detay bile vermişSinsisi modunu açıp yaptığın şeyleri biliyoruz elbette...
@Maskeli Fedai izliyormusun diziyi şuan?
Denk gelse bakıyorumBu bölümü izledim mesela
efsaneydi ama kabul etgecen hafta ve bu hafta cok iyiydi @Tolstoyevski
Son sahnesi bayağı iyiydiŞahika yılın golünü attı Hasanağlii beye
Yok ben bu konu özelinde demedim zaten...Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Alparslan Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.
Ekli dosyayı görüntüle 115175Ekli dosyayı görüntüle 115176Ekli dosyayı görüntüle 115177
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski@mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive@The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu@serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam@Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE@batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06@Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan@Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97@Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @seyfullXh @Bussy@781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes------
Bana özür borçlusun, şu mesajlarda nerde sinsilik var. Adam detay bile vermiş
Daha pot kırıyorsun.Yok ben bu konu özelinde demedim zaten...Ama bu konu için zaten haklısındır muhakkak, özür istiyorsan dilerim...Leş yoldaşım tüyler ürpertici bir şekilde o diziyi izliyordur yani ne diyim... @Maskeli Fedai
Yahu zaten bunu da bilerek iddia ediyorum, gerçek olduğuna inanarak değil.Daha pot kırıyorsun.
Ben bu konu özelinde dedin sandım ama genel olarakta nerde sinsilik, sinsi demek ortalık karıştırma, olmayan bir şeyi varmış gibi iddia etmektirben herzaman destekli atarım ve destekleyici detaylar herzaman mevcuttur
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Alparslan Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.
Ekli dosyayı görüntüle 115175Ekli dosyayı görüntüle 115176Ekli dosyayı görüntüle 115177
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski@mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive@The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu@serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam@Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE@batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06@Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan@Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97@Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @seyfullXh @Bussy@781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes------
Bana özür borçlusun, şu mesajlarda nerde sinsilik var. Adam detay bile vermiş
Bir iki bölüm izledik diye hala gündem oluyor ilginçYok ben bu konu özelinde demedim zaten...Ama bu konu için zaten haklısındır muhakkak, özür istiyorsan dilerim...Leş yoldaşım tüyler ürpertici bir şekilde o diziyi izliyordur yani ne diyim... @Maskeli Fedai
Yahu Yasak Elma böyle kafa dağıtmak için izlenebilecek bir dizi 1.bölümden oturup izlenecek bir hikayesi yok ki
Lan bırak
Yahu Yasak Elma böyle kafa dağıtmak için izlenebilecek bir dizi 1.bölümden oturup izlenecek bir hikayesi yok ki
Lan bırak@Maskeli Fedai
Üstüme oynanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?