Dizi nedense bitmiyor ama..Eminim öyledir. Kanal d onun sayesinde ayakta![]()
Dizi nedense bitmiyor ama..Eminim öyledir. Kanal d onun sayesinde ayakta![]()
Zaten bilerek yapıyorumTabii ki de hayır
Gözlerim doldu1 saat öncesibe kadar demediğini bırakmıyordu.
![]()
Seneye devam haberi inandırıcı gelmedi bana. Bu oranlardan sonra çok zor.Dizi nedense bitmiyor ama..Seneye de devam..
![]()
Bayıldım haha sümsük diyo rüstemin adamınaŞehzade Mustafa'nın Öldürülüşü (Anne Versiyonu)
Farkettim yd hakkında ki yorumun hiç samimi değildi.Zaten bilerek yapıyorum![]()
Ay yapın yokları oynuyor bence reklam gelirinden1dk'lıkmış reklam.![]()
Günü çok zorlu ama Kanal D Cuma'ya ne koysa yd'den iyi gitmezdi Küçük Ağa'yı saymazsak.Seneye devam haberi inandırıcı gelmedi bana. Bu oranlardan sonra çok zor.![]()
Ab si ne kadar iyi olsa da total 4 altı oldu mu kanal'ın şartelleri atıyorGünü çok zorlu ama Kanal D Cuma'ya ne koysa yd'den iyi gitmezdi Küçük Ağa'yı saymazsak.Ab'de 5-6 aldığı sürece sıkıntı olmaz bence devam eder.
![]()
Medcezir Kanal D'de olsa 90 dk değil 45 dakika reklamsız gidecekti en fazla.Farkettim yd hakkında ki yorumun hiç samimi değildi.
Ay yapın yokları oynuyor bence reklam gelirinden![]()
Siz izleyicilerde öyleMedcezir Kanal D'de olsa 90 dk değil 45 dakika reklamsız gidecekti en fazla.O yüzden memnundur Ay Yapım yine de.
![]()
Merhamet..Ab si ne kadar iyi olsa da total 4 altı oldu mu kanal'ın şartelleri atıyor![]()
Aynen.Siz izleyicilerde öyle![]()
Tüm bunlara rağmen yüreğinin ücra köşelerinde kanal d isteği var demi ?Aynen.105 dakika reklamsız gitmişliğimiz var.
![]()
Sorma.Tüm bunlara rağmen yüreğinin ücra köşelerinde kanal d isteği var demi ?![]()
Zaten sen devreye girersen barışırlar ancaSorma.Ama Ay Yapım hayranlığımız var işte elden bir şey gelmiyor. Seneye küskünlükleri bitireceğim inşallah.
![]()