Medcezir 23:20 gibi bitiyi Karagül 00:30 panpa ben bilmem.Karagül reklam anında 10 bile anlaminizAvutun böyle kendinizi
Medcezir 23:20 gibi bitiyi Karagül 00:30 panpa ben bilmem.Karagül reklam anında 10 bile anlaminizAvutun böyle kendinizi
Lale devri şarkısını katlettiler diycektim ama sibel'im şarkıya girdiQandırdım.
Medcezir'de de Yaman'ın annesi söyledi şarkıyı tesadüf mü acaba?Lale devri şarkısını katlettiler diycektim ama sibel'im şarkıya girdi
Bilemedim bak 30'da bitiyormuşMedcezir 23:20 gibi bitiyi Karagül 00:30 panpa ben bilmem.
Aç Karagül izle panpa seversinSimdi Yalan Dünya Zamani!
Boşluk dizisi olduğu için zaplamam doğal.Karagül diye diye ölecek bir gün ne diyelim
Her şakanın altında gerçek payı vardır
30 değil 26. Sonuçta 1 saat fark var arada.Bilemedim bak 30'da bitiyormuş
Aç Karagül izle panpa seversin
Yani şimdi açıp izleyebilirsinBoşluk dizisi olduğu için zaplamam doğal.
Sibel Can - Halil Sezai - Fettah Can üçlüsünün müthiş düeti var yahu ne yapayım Karagül'ü?Yani şimdi açıp izleyebilirsin
Karagül o saate kadar full yayında değil. Ayrıca uzun süren dizinin ortalaması düşer bunu unutma 😉 izleyici sıkılabilir ama Karagül işte sıkmıyor sıkıntı orda 😉Boşluk dizisi olduğu için zaplamam doğal.
30 değil 26. Sonuçta 1 saat fark var arada.
Boşlukçu Beyazı izliyorsun yaniSibel Can - Halil Sezai - Fettah Can üçlüsünün müthiş düeti var yahu ne yapayım Karagül'ü?
Cuma olduğu için ve ertesi gün tatil olduğu için düşmüyor. 😉 Yoksa o da ah gibi düşerdi haftaiçi olsa 😉Karagül o saate kadar full yayında değil. Ayrıca uzun süren dizinin ortalaması düşer bunu unutma 😉 izleyici sıkılabilir ama Karagül işte sıkmıyor sıkıntı orda 😉
IyyyMedcezir'de de Yaman'ın annesi söyledi şarkıyı tesadüf mü acaba?
Kesin kesinCuma olduğu için ve ertesi gün tatil olduğu için düşmüyor. 😉 Yoksa o da ah gibi düşerdi haftaiçi olsa 😉
Beyaz prime-time'da başlayıp sabahın körüne kadar sürmüyor. Gece başlayıp gece bitiyor.Karagül o saate kadar full yayında değil. Ayrıca uzun süren dizinin ortalaması düşer bunu unutma 😉 izleyici sıkılabilir ama Karagül işte sıkmıyor sıkıntı orda 😉
Boşlukçu Beyazı izliyorsun yani
Niye aklına giriyorsun? Belki gece gece tezek koklamak istemiyor?Bilemedim bak 30'da bitiyormuş
Aç Karagül izle panpa seversin
21:45 yüz kere söyletmeBeyaz prime-time'da başlayıp sabahın körüne kadar sürmüyor. Gece başlayıp gece bitiyor.
Aurası çok kuvvetli. Sempatisi çok sevilesi. Yüzü beğenilesi. Sesi mecnun edesi.sibel can daki zarafet mi, cocuk kalmak mi, dunyayi bembeyaz sanmak mi, çozemedim.
Ben bunun cevabını @yakup09 arkadaşıma vermiştimNiye aklına giriyorsun? Belki gece gece tezek koklamak istemiyor?
°°°mobil mesaj°°°
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?