Medcezir 23:20 gibi bitiyi Karagül 00:30 panpa ben bilmem.Karagül reklam anında 10 bile anlaminizAvutun böyle kendinizi
![]()
Medcezir 23:20 gibi bitiyi Karagül 00:30 panpa ben bilmem.Karagül reklam anında 10 bile anlaminizAvutun böyle kendinizi
![]()
Lale devri şarkısını katlettiler diycektim ama sibel'im şarkıya girdiQandırdım.![]()
Medcezir'de de Yaman'ın annesi söyledi şarkıyı tesadüf mü acaba?Lale devri şarkısını katlettiler diycektim ama sibel'im şarkıya girdi![]()
Bilemedim bak 30'da bitiyormuşMedcezir 23:20 gibi bitiyi Karagül 00:30 panpa ben bilmem.![]()
Aç Karagül izle panpa seversinSimdi Yalan Dünya Zamani!
Boşluk dizisi olduğu için zaplamam doğal.Karagül diye diye ölecek bir gün ne diyelim
Her şakanın altında gerçek payı vardır![]()
30 değil 26. Sonuçta 1 saat fark var arada.Bilemedim bak 30'da bitiyormuş
Aç Karagül izle panpa seversin![]()
Yani şimdi açıp izleyebilirsinBoşluk dizisi olduğu için zaplamam doğal.![]()
Sibel Can - Halil Sezai - Fettah Can üçlüsünün müthiş düeti var yahu ne yapayım Karagül'ü?Yani şimdi açıp izleyebilirsin![]()
Karagül o saate kadar full yayında değil. Ayrıca uzun süren dizinin ortalaması düşer bunu unutma 😉 izleyici sıkılabilir ama Karagül işte sıkmıyor sıkıntı orda 😉Boşluk dizisi olduğu için zaplamam doğal.
30 değil 26. Sonuçta 1 saat fark var arada.![]()
Boşlukçu Beyazı izliyorsun yaniSibel Can - Halil Sezai - Fettah Can üçlüsünün müthiş düeti var yahu ne yapayım Karagül'ü?![]()
Cuma olduğu için ve ertesi gün tatil olduğu için düşmüyor. 😉 Yoksa o da ah gibi düşerdi haftaiçi olsa 😉Karagül o saate kadar full yayında değil. Ayrıca uzun süren dizinin ortalaması düşer bunu unutma 😉 izleyici sıkılabilir ama Karagül işte sıkmıyor sıkıntı orda 😉
IyyyMedcezir'de de Yaman'ın annesi söyledi şarkıyı tesadüf mü acaba?![]()
Kesin kesinCuma olduğu için ve ertesi gün tatil olduğu için düşmüyor. 😉 Yoksa o da ah gibi düşerdi haftaiçi olsa 😉
Beyaz prime-time'da başlayıp sabahın körüne kadar sürmüyor. Gece başlayıp gece bitiyor.Karagül o saate kadar full yayında değil. Ayrıca uzun süren dizinin ortalaması düşer bunu unutma 😉 izleyici sıkılabilir ama Karagül işte sıkmıyor sıkıntı orda 😉
Boşlukçu Beyazı izliyorsun yani![]()
Niye aklına giriyorsun? Belki gece gece tezek koklamak istemiyor?Bilemedim bak 30'da bitiyormuş
Aç Karagül izle panpa seversin![]()
21:45 yüz kere söyletmeBeyaz prime-time'da başlayıp sabahın körüne kadar sürmüyor. Gece başlayıp gece bitiyor.![]()
Aurası çok kuvvetli. Sempatisi çok sevilesi. Yüzü beğenilesi. Sesi mecnun edesi.sibel can daki zarafet mi, cocuk kalmak mi, dunyayi bembeyaz sanmak mi, çozemedim.
Ben bunun cevabını @yakup09 arkadaşıma vermiştimNiye aklına giriyorsun? Belki gece gece tezek koklamak istemiyor?
°°°mobil mesaj°°°