21 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
İntikam'da Başak Daşman'ın performansını çok başarılı buldum..

Vadi Kolaj Bitti.

- - - Ekleme - - -

23:01 Güven Bana başladı.

1 Hafta sonrasını halatla çekiyorum haftaya reytingler çıldıracak :d
sen halatla çekiyon yine iyi....ben gemi direğiyle asılıyom daha cumayı getiremedim....:beaten:

- - - Ekleme - - -

vadiye bak ........offffffff....kolajıyla bile başlı başına bir gece......atv nin vadi gibi 3 dizisi olsa behzatın içkili kafa gibi dünya 1 milyon görünürdü uzaydan....:winkk:

İntikam totalde 1. olacaktı dimi :F :kiki: :F
Bana mı atıldı o taş.qu.

Ben ne dedim?

Dedim ki İntikam'ın reytingleri SBT ile TNS arasındaki farkı çok.SBT'de İntikam düşük çıktığı halde 10 görmüşsse İntikam TNS'de ne yapmiştir dedim.Maç ile aynı anda aralarindaki fark SBT 2.5 reytingse TNS'deki fark daha azdır diyorum.Üstelik bunları "varsayım" çerçevesi etrafına alarak söylemiştim.

İntikam'da Atakan Ilgazdağ'ın yeni bir parçası vardı başlarda,onun dışında pek bir özelliği yoktu dizinin,sanırım en sönük bölümdü.Bir de reklamlar çok girdi geçen haftalara göre.Atakan Ilgazdağ için diziye devam yine de.Yeni katılan oyuncu Beren Saat'den güzeldi.

Bana mı atıldı o taş.qu.

Ben ne dedim?

Dedim ki İntikam'ın reytingleri SBT ile TNS arasındaki farkı çok.SBT'de İntikam düşük çıktığı halde 10 görmüşsse İntikam TNS'de ne yapmiştir dedim.Maç ile aynı anda aralarindaki fark SBT 2.5 reytingse TNS'deki fark daha azdır diyorum.Üstelik bunları "varsayım" çerçevesi etrafına alarak söylemiştim.

Sana atmadım ama yanlışlıkla sana gelmiş galiba :D