2038 Sahnesi (54.Bölüm)

Hahaha 5 yıldır her gün ayoll resmen takıntılı sapığımız gibi oldun :A :A :A

Gece gündüz yanı bence sen zenginsiz böyle parayı bulmuş kişiler tuhaf hobiler edinirmiş bence öyle bir manyaksın sen :A :A :A @serhatt
kız sizi ben çift yaptım ben siz iki sapığı biribirinize iteklemesem şu an @cookies ve @serhatt gibi daha gerdeğe girememiştiniz:A

Neden gittiler o seneye? Merak ettim, yerli dizilerde böyle şeylere alışkın değiliz. :D @xemrexxx

sizi oyuncağa çevirsem seninle serhatın oyuncak bebeklerinin kafasını koparır sizi öldürürüm:A
Hahahah bazen burayı senin hayal dünyanda bir yer senide çılgın psorofosr gibi düşünüyorum :F :F :F

Senin hayal gücünün bir şeyiymiyiz acaba burası bizler gerçek değilmiyiz emin olamıyorum bazen :A :A :A @serhatt @xBUGRAx @Afet Güçverir
depositphotos_193293964-stock-video-old-wizard-fantasy-fairy-tale.jpg

Her bölüm geleceksen sahne mi her sahne diziyi geriye götürür bence..

sizi oyuncağa çevirsem seninle serhatın oyuncak bebeklerinin kafasını koparır sizi öldürürüm:A
Şimdi bu dizide Esma Moruğu devam edecek ama 2038 de ölmüş olacak yanı bu sayede dizide kalacak öyle mi :A 2038 De de bir zahmet yaşamasın ben bile göremem o yılı :A :A :A

Bu diziyi sevmem ama bu sahneden dolayı takdir ettim. Artık gerçekten bilim kurgu dizisi çekilsin artık