2025 Yılı En İyi Plajları Belli Oldu

Kendisine ilk zamanlar bir iki soru yönelttiğimizde ters bir cevap vermişti. Sorgudamıyım deyip basit bir soruyu bile es geçmişti.
O odadan çekinir :A
Kesinlikle katılmıyorum sayın adminim :D Ben daha üye olduğum gün profilimde cinsiyet kısmını kadın olarak işaretledim ve görünür yaptım :D

Hatlar karıştı dur :A 2023 Martta üye oldum :A

İlk paragrafa cevap veriyorum: sosyal medyadaki çoğu hemcinsim gibi "bayan" denmesi tek kırmızı çizgim. Çünkü bayan kelimesi cinsiyet belirtmez.
Tabii ki konuşurken esprisine kız denebilir :D
Benim gözler dumanlı 2023'ü 2013 olarak görmüşüm :A O zaman normal 2022-2025 arası yoktum ben :A
Bence de bayan denmez doğru. Forumda ismini söyledin mi yoksa tercih etmiyor musun?

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Hatlar karıştı dur :A 2023 Martta üye oldum :A

İlk paragrafa cevap veriyorum: sosyal medyadaki çoğu hemcinsim gibi "bayan" denmesi tek kırmızı çizgim. Çünkü bayan kelimesi cinsiyet belirtmez.
Tabii ki konuşurken esprisine kız denebilir :D

Gıcıklığına Alina Boz lu Maraṣlı dizisinden Bayan kolajı armağan ediyorum sana :A

• Güldürdün
Ben hariç :A
Gerçi cevapsız sorularda alasını yaşadık :A

yalnız ben cinsiyete gönderme yapmadım.

Neyse ben susma hakkımı kullanıyorum :A
Forumda daha yeni yeni mesaj yazıyorken kişisel şeylere cevap vermek istememiştim doğru. Ama ters cevap verme olarak niteleme lütfen :) Artık forumda tanınan biri olduğumu düşünüyorum, bu yüzden detaylar verilir :D
Benim gözler dumanlı 2023'ü 2013 olarak görmüşüm :A O zaman normal 2022-2025 arası yoktum ben :A
Bence de bayan denmez doğru. Forumda ismini söyledin mi yoksa tercih etmiyor musun?
DM'den soran bazı arkadaşlara söyledim :)
Gıcıklığına Alina Boz lu Maraṣlı dizisinden Bayan kolajı armağan ediyorum sana :A

Videoyu izlerken sinir bastı :A

Forumda daha yeni yeni mesaj yazıyorken kişisel şeylere cevap vermek istememiştim doğru. Ama ters cevap verme olarak niteleme lütfen :)

DM'den soran bazı arkadaşlara söyledim :)
Oki doki ismin belliyse forumda öyle hitap edeyim nickin uzun diye düşündüm de belirtmiyorsan sıkıntı yok :)

• Beğendim
Oki doki ismin belliyse forumda öyle hitap edeyim nickin uzun diye düşündüm de belirtmiyorsan sıkıntı yok :)
@Yakamoz-Asi gibi Royal bey diyebilirsin :F:F

Şaka bir yana Royal diye yazarsın, istersen tabii :)

Bu arada sen burada yokken namını da adını da buradaki arkadaşlarla olan anılarınızı da çok duydum :) Bir daha foruma gelmezsen diye üzülüyorlardı.
İyi ki geri döndün :)
------

Hak ettin kusura bakma. :A Alina'ma oy vermeyen tüm herkesi sinir edeceğim :A
Alina Boz'u severim, çok güzel bir kadın :)

Miray Daner'e oy kullandığım için kusuruma bakma :D

@Yakamoz-Asi gibi Royal bey diyebilirsin :F:F

Şaka bir yana Royal diye yazarsın istersen tabii :)

Bu arada sen burada yokken namını da adını da anılarını da çok duydum :) Bir daha foruma gelmezsen diye üzülüyorlardı. İyi ki geri döndün :)
------

Alina Boz'u severim, çok güzel bir kadın :)

Miray Daner'e oy kullandığım için kusuruma bakma :D
Teşekkürler :A
12.Adam seni de xdragxx diye daralttı mı yoksa skljgjlksj

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Canım plaj konum, Aylinin İtiraf Konusuna dönmüş 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Ulaaa Ömerrr, diyorum sana çok içmeeee diyeeee, masadaki kız mı erkek mi ayırt edemiyorsunn laaa 😄😄😄😄 @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @xdragxx @Royal_Highness
Sırf adımı söyleyebilmek için taa ilk üye olduğum zamanlardaki DM sohbetimizi bulmak için yarım saattir aramadıysa ben de bir şey bilmiyorum :F :F

Evet arkadaşlar ben Aylin, memnun oldum :bhr: