Royal_Highness
Favori Üye
Kesinlikle katılmıyorum sayın adminimKendisine ilk zamanlar bir iki soru yönelttiğimizde ters bir cevap vermişti. Sorgudamıyım deyip basit bir soruyu bile es geçmişti.
O odadan çekinir![]()
Kesinlikle katılmıyorum sayın adminimKendisine ilk zamanlar bir iki soru yönelttiğimizde ters bir cevap vermişti. Sorgudamıyım deyip basit bir soruyu bile es geçmişti.
O odadan çekinir![]()
Benim gözler dumanlı 2023'ü 2013 olarak görmüşümHatlar karıştı dur2023 Martta üye oldum
İlk paragrafa cevap veriyorum: sosyal medyadaki çoğu hemcinsim gibi "bayan" denmesi tek kırmızı çizgim. Çünkü bayan kelimesi cinsiyet belirtmez.
Tabii ki konuşurken esprisine kız denebilir![]()
Ben hariçÇekinmesin bu forumun her saygıdeğer üyesi o odaya girmiṣtir.@Royal_Highness
yalnız ben cinsiyete gönderme yapmadım.Kesinlikle katılmıyorum sayın adminimBen daha üye olduğum gün profilimde cinsiyet kısmını kadın olarak işaretledim ve görünür yaptım
![]()
Hatlar karıştı dur2023 Martta üye oldum
İlk paragrafa cevap veriyorum: sosyal medyadaki çoğu hemcinsim gibi "bayan" denmesi tek kırmızı çizgim. Çünkü bayan kelimesi cinsiyet belirtmez.
Tabii ki konuşurken esprisine kız denebilir![]()
Forumda daha yeni yeni mesaj yazıyorken kişisel şeylere cevap vermek istememiştim doğru. Ama ters cevap verme olarak niteleme lütfenBen hariç
Gerçi cevapsız sorularda alasını yaşadık
yalnız ben cinsiyete gönderme yapmadım.
Neyse ben susma hakkımı kullanıyorum![]()
DM'den soran bazı arkadaşlara söyledimBenim gözler dumanlı 2023'ü 2013 olarak görmüşümO zaman normal 2022-2025 arası yoktum ben
Bence de bayan denmez doğru. Forumda ismini söyledin mi yoksa tercih etmiyor musun?
Videoyu izlerken sinir bastıGıcıklığına Alina Boz lu Maraṣlı dizisinden Bayan kolajı armağan ediyorum sana
Oki doki ismin belliyse forumda öyle hitap edeyim nickin uzun diye düşündüm de belirtmiyorsan sıkıntı yokForumda daha yeni yeni mesaj yazıyorken kişisel şeylere cevap vermek istememiştim doğru. Ama ters cevap verme olarak niteleme lütfen
DM'den soran bazı arkadaşlara söyledim![]()
Forumda daha yeni yeni mesaj yazıyorken kişisel şeylere cevap vermek istememiştim doğru. Ama ters cevap verme olarak niteleme lütfen
DM'den soran bazı arkadaşlara söyledim
Videoyu izlerken sinir bastı![]()
@Yakamoz-Asi gibi Royal bey diyebilirsinOki doki ismin belliyse forumda öyle hitap edeyim nickin uzun diye düşündüm de belirtmiyorsan sıkıntı yok![]()
Alina Boz'u severim, çok güzel bir kadınHak ettin kusura bakma.Alina'ma oy vermeyen tüm herkesi sinir edeceğim
![]()
Teşekkürler@Yakamoz-Asi gibi Royal bey diyebilirsin
Şaka bir yana Royal diye yazarsın istersen tabii
Bu arada sen burada yokken namını da adını da anılarını da çok duydumBir daha foruma gelmezsen diye üzülüyorlardı. İyi ki geri döndün
------
Alina Boz'u severim, çok güzel bir kadın
Miray Daner'e oy kullandığım için kusuruma bakma![]()
Şahsi olarak daraltmadı da tüm forumda xdragxx diye geziniyorduTeşekkürler
12.Adam seni de xdragxx diye daralttı mı yoksa skljgjlksj
Yok ya Royalle yeni yeni tanışıyoruz yoksa anlardım o kadar da değilyaşlanmışsın![]()
Avatar aslında çok bariz de spor bölümündeki aktifliğim erkek olarak düşünmenize sebep olmuş sanırımYok ya Royalle yeni yeni tanışıyoruz yoksa anlardım o kadar da değil![]()
İyi bari şahsi olarak daraltmadıysa başlarsa durmaz çünkü kendisiŞahsi olarak daraltmadı da tüm forumda xdragxx diye geziniyorduÇok komikti
Kulakları çınlasın, onun da gelmesine az kaldı![]()
Bir tık öyle kızlar futbol sevmez ön yargısı işteAvatar aslında çok bariz de spor bölümündeki aktifliğim erkek olarak düşünmenize sebep olmuş sanırım![]()
12.Adam'ı severim, sohbeti çok iyiİyi bari şahsi olarak daraltmadıysa başlarsa durmaz çünkü kendisi![]()
Nadir de olsa seven çıkıyor işteBir tık öyle kızlar futbol sevmez ön yargısı işte![]()
Messi mi Ronaldo mu12.Adam'ı severim, sohbeti çok iyiSenin de malumun zaten
Nadir de olsa seven çıkıyor işteHa bir de kadın futbol takımları var, onların oyuncuları da meslek olarak seçecek kadar seviyor
![]()
Aykut senide bizim masaya alalım 🤭🤭🤭Yok ya Royalle yeni yeni tanışıyoruz yoksa anlardım o kadar da değil![]()
Royalle tanışmaya döndü konuCanım plaj konum, Aylinin İtiraf Konusuna dönmüş 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Ulaaa Ömerrr, diyorum sana çok içmeeee diyeeee, masadaki kız mı erkek mi ayırt edemiyorsunn laaa 😄😄😄😄 @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @xdragxx @Royal_Highness
Sırf adımı söyleyebilmek için taa ilk üye olduğum zamanlardaki DM sohbetimizi bulmak için yarım saattir aramadıysa ben de bir şey bilmiyorumCanım plaj konum, Aylinin İtiraf Konusuna dönmüş 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Ulaaa Ömerrr, diyorum sana çok içmeeee diyeeee, masadaki kız mı erkek mi ayırt edemiyorsunn laaa 😄😄😄😄 @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @xdragxx @Royal_Highness