Royal bey mi?![]()
Vay demek masamızda bir bayan varmıṣ
Bayan yazınca aklıma Maraṣlı dizisi geldi. Bak orada da Alina Boz vardı.
Royal bey mi?![]()
Bu zamana kadar beni erkek sanmana koptumVay demek masamızda bir bayan varmıṣ
Bayan yazınca aklıma Maraṣlı dizisi geldi. Bak orada da Alina Boz vardı.![]()
Bu zamana kadar beni erkek sanmana koptum
Halbuki lafı çok geçiyor forumda
@xemrexxx; Dosi, Angelica, Zeyno ve benimle çok uğraşırÖrnek;
Konu İçindeki Mesaj: 'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - Dizi Yorumları' https://fav10.net/forum/threads/Şakir-paşa-ailesi-mucizeler-ve-skandallar-dizi-yorumları.326318/post-4630813
Aslında sana hak veriyorum. Ataerkil düzene göre şekillenmiş yüzyıllardır düşüncelerimiz. Ara sıra alkolden bahseden, futbol maçı konularını açan ve spor haberleri paylaşan birini görünce hemen erkek olduğu düşünülüyorValla isim olmayınca kimin bay veya olduğunu bilemedim, artık kusura bakma.
Neyse telafi için seni de götürelim Floridaya
@The_Erinch bavulları ile yola çıkmıṣ bile.![]()
Aslında sana hak veriyorum. Ataerkil düzene göre şekillenmiş yüzyıllardır düşüncelerimiz. Ara sıra alkolden bahseden, futbol maçı konularını açan ve spor haberleri paylaşan birini görünce hemen erkek olduğu düşünülüyor
Kalıplardan çıkalım, Florida'ya uçalım ✈️
(Kafiyeli oldu)
Hadi be? Mustafa mı adıBaya iyi söz oldu valla
Sen geliyor musun @RüzgarGülü bak o da kendine Gül diyor ama zamanında Mustafa diyordu.![]()
Bu zamana kadar beni erkek sanmana koptumAvatardan anlamalıydın
Halbuki lafı çok geçiyor forumda
@xemrexxx; Dosi, Angelica, Zeyno ve benimle çok uğraşırÖrnek;
Konu İçindeki Mesaj: 'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - Dizi Yorumları' https://fav10.net/forum/threads/Şakir-paşa-ailesi-mucizeler-ve-skandallar-dizi-yorumları.326318/post-4630813
isviçrede cinsiyetler karışık tabi anlamamıştır ondanBaya iyi söz oldu valla
Sen geliyor musun @RüzgarGülü bak o da kendine Gül diyor ama zamanında Mustafa diyordu.![]()
Yes CorçNe Royal kız mıymış
isviçrede cinsiyetler karışık tabi anlamamıştır ondan![]()
Ne Royal kız mıymış
Hangi takımlısın peki inş dişi kanaryasındırAvatardan anlamalıydınız ya@xdragxx
Bir de paylaştığım "cheers" giflerinde hep 3 erkek 1 kadın olmasına özen gösteriyorumÇünkü masamızın üyeleri : @Yakamoz-Asi @The_Erinch @RüzgarGülü ve ben
Suç bizde ama pp bağırıyor aslında kızım diye![]()
Üstteki mesajımı gönderiyorum tekrarYes Corç
Ama kız diye bir biyolojik cinsiyet yok. Erkek ve Kadın var. Ben kadın olan cinsiyettenim![]()
Avatardan anlamalıydınız ya@xdragxx
Bir de paylaştığım "cheers" giflerinde hep 3 erkek 1 kadın olmasına özen gösteriyorum
Çünkü masamızın üyeleri : @Yakamoz-Asi @The_Erinch @RüzgarGülü ve ben
Örnek;
Konu İçindeki Mesaj: 'Çeyrek Final | En Favori Güzel - Ayça Ayşin Turan vs Alina Boz' https://fav10.net/forum/threads/Çeyrek-final-en-favori-güzel-ayça-ayşin-turan-vs-alina-boz.327291/post-4630101
Dişi Aslanım 💛❤️Hangi takımlısın peki inş dişi kanaryasındır![]()
Yahu sizin de ortanız yok ki ne kadını ulan da diyebiliyorsunuz bazen tamam bundan sonra kadıın derim kibar bir şekilde hatta kıdııınÜstteki mesajımı gönderiyorum tekrar![]()
Olmadı buDişi Aslanım 💛❤️
Sorry beyler![]()
Kendisine ilk zamanlar bir iki soru yönelttiğimizde ters bir cevap vermişti. Sorgudamıyım deyip basit bir soruyu bile es geçmişti.
Hatlar karıştı durYahu sizin de ortanız yok ki ne kadını ulan da diyebiliyorsunuz bazen tamam bundan sonra kadıın derim kibar bir şekilde hatta kıdııın
------
Olmadı bu
O değil de sen 2013'ten beri forumdasın ben seni nasıl daha önce görmedim tuhaf![]()
Kendisine ilk zamanlar bir iki soru yönelttiğimizde ters bir cevap vermişti. Sorgudamıyım deyip basit bir soruyu bile es geçmişti.
O odadan çekinir![]()