cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,268
- Puanı
- 1,060
Kırılma cidden. Tebrik ederim. Ben çok istedim de olmayı ve artık istemiyorum zatenYine tebrik etmemişsinNeyse canın sağolsun
![]()
Kırılma cidden. Tebrik ederim. Ben çok istedim de olmayı ve artık istemiyorum zatenYine tebrik etmemişsinNeyse canın sağolsun
![]()
Biraz zorla tebrik ettirdimKırılma cidden. Tebrik ederim. Ben çok istedim de olmayı ve artık istemiyorum zaten![]()
Seni severim bilirsin. Kırılma lütfen. Artık önemi yok pekBiraz zorla tebrik ettirdimTeşekkür ediyorum.
Bence ara sonrası seçilirsin, yeter ki aktifliğini koru![]()
Öyle deme. Aktifliğini sürdür ki forumdaşlar bunu farkedip seçsin seni. Pes etmek yok. Bak ben hata yaptım ve Favori Üyeliğimi kaybettim ama forumdaşlar beni Ayın Favori Üyesi seçtiler. Belki bir gün tekrar Favori Üye rütbesine yükselebilme ihtimali beni heyecanlandırıyorSeni severim bilirsin. Kırılma lütfen. Artık önemi yok pek![]()
İnşallah fark edilir artık. Sağ ol. ❤️❤️ Hayırlısı.Öyle deme. Aktifliğini sürdür ki forumdaşlar bunu farkedip seçsin seni. Pes etmek yok. Bak ben hata yaptım ve Favori Üyeliğimi kaybettim ama forumdaşlar beni Ayın Favori Üyesi seçtiler. Belki bir gün tekrar Favori Üye rütbesine yükselebilme ihtimali beni heyecanlandırıyor
Sen de umudunu ve neşeni asla kaybetme![]()
Çok teşekkür ederim @Zeyno'cumTebrikler @Royal_Highness
@HollyDemon ☾☆ @cokiyitvci @BesaleT üçünüzü de tebrik ediyorum arkadaşlar en kısa zamanla da bu unvanı kazanmanız dileğim ile![]()
Düşün bi de sürekli online olsam.Jet hızıyla açtım konuyu taktım etiketiBenim bu sezonluk görevim bitti
Tebrikler @Royal_Highness , 5.000’ler Kulübü ile iyi denk geldi
@BesaleT bi ESC’de göründün finalist oldun
------
Sağlık olsun, aday çok olduğu zaman oy dağılımı oluyor haliyle. Başka zamana artık.