2025 Mart Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• 12.Adam

• xemrexxx

• The_Erinch

• cokiyitvci

• RüzgarGülü

• Angelica

• Zeyno

• Gerekli24

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
aaaaa bana komplo kurulmuş ankette yokum😱 taraflı yönetim istifa :bağır: :A:AEkli dosyayı görüntüle 133967

Ooohoooo way arkadaş bu nasıl bir liste süper ligleri toplanmış olacak iş değil :bağır:

ben oynamıyorum 😱
Sen şu üsteki mesaja aynen atarak ne demek istedin? Emre’ye komplo kurduğumu mu düşünüyorsun? Taraflı olduğumu mu, yoksa ikisi mi? :A
------

aman zaten konuya da çok gerek yoktu ihtiyar alır yine bu ay :A:A
Siz her ay öyle diye diye kaç aydır hatta senedir birinci yapmıyorsunuz :A

• Üzücü
Reactions: HollyDemon ☾☆
Ben giremedim ilk defa senaryo bölümünde protesolardan etkilendi Birde perşembe maç var
bir de şu yabancı güzel oylamasından kaynaklı @HollyDemon ☾☆
Sağlık olsun kardeşim bir dahakine hızlı giriş yaparsın artık :)
ben buna katılmayacağım hepsi aynı derece değerli kardeşlerim seçim yapamayacağım :bhr:

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Sen şu ana kadar asla kendini es geçmezdin, bunu vurgulardın. Tam da kendine oy vermediğin bir dönemde bakalım 1 oy ile elenme olacak mı :A
Kendine oy ve diğer 2 kura olarak düşünebilirdin.
Biraz daha çok mesaj yazdığım ve konu açtığım zamanda oylamada ön planda olmayı yeğlerim o yüzden :)

Eger favori üye seciyorsak konu ve mesaj sayıları benim için ön plandadır :)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Biraz daha çok mesaj yazdığım ve konu açtığım zamanda oylamada ön planda olmayı yeğlerim o yüzden :)

Eğer burda adaysan zaten o kriterlere sahipsindir.

Herkesin oy verme kriteri farklı tabiki. Bazen sevgi ağır basıyor, bazende o ay yapılan şeylerin emeği veya kalitesi falan.

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
@The_Erinch
@12.Adam
@Gerekli24

Geçtiğimiz ay, yukarıda oy verdiğim üyelere göre bir tık daha az aktif olduğun için oy veremedim. Sen de benim gibi düşünüyormuşsun, o yüzden kırılmazsın umarım :)