2025 Kasım Ayının En Favori Üyeleri - 12.Adam & Gizmen

@12.Adam tebrik ederim yoldaşım :Z Böylelikle üçüncü kez ‘Ayın Favori Üyesi’ seçilmiş oldun. Daha önce Eylül 2023 ve Şubat 2022’de kazanmışsın.

@Gizmen senin de ilk şampiyonluğun hayırlı olsun :Z

Emeklerine sağlık @Dosi :Z
Şu detayı yeni farkettim.
Vay @12.Adam kimseye geçit vermemişsin, demekki o kadar cezalardan dolayı olmadığın zamanlardada aday olsan 2 katı olacaktı bi de yıllık olduğun zaman seni en az 1 sene uzak tutmuştum :A 2024’u es geçmemiş olurdun yoksa :A
ne diyelim Maşallah 🧿

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Bully and 12.Adam
Şu detayı yeni farkettim.
Vay @12.Adam kimseye geçit vermemişsin, demekki o kadar cezalardan dolayı olmadığın zamanlardada aday olsan 2 katı olacaktı bi de yıllık olduğun zaman seni en az 1 sene uzak tutmuştum :A 2024’u es geçmemiş olurdun yoksa :A
ne diyelim Maşallah 🧿

Videodaki kurşunlar , yediğim cezalar. :A Metafor yani

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Birinci kez Ayin Favori Üyesi olan @Gizmen 'i (basarilarin daim olsun insallah) ve bilmem kacinci kez Favori Üye olan ama secilip ertesi gün ceza yiyerek rekor kiran @12.Adam 'i (bir ceneni tut da ceza yeme artik) tebrik ederim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sürekli aynı kişiler yerine çok farklı bir ismin daha bu ünvanı almasına sevindim.

Bu arada Berkide tebrik ediyorum, sevilen biri olarak birden fazla bu başarıya erişti ki yılın üyesi dahi seçildi daha önce.

@Gizmen ve @12.Adam tebrik ediyorum vesilesiyle..
Berk üyeler tarafından en Favori seçilipde arkası uyarı alman üzücü olmuş.

• Harika
Reactions: 12.Adam and Gizmen
Sürekli aynı kişiler yerine çok farklı bir ismin daha bu ünvanı almasına sevindim.

Bu arada Berkide tebrik ediyorum, sevilen biri olarak birden fazla bu başarıya erişti ki yılın üyesi dahi seçildi daha önce.

Çok teşekkürler 🙏🙂

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Teşekkürler

• Beğendim
Reactions: The_Erinch