Teşekkür ederiz.
Teşekkür ederim. ☺️
Reis teşekkürler
Teşekkür ederizz
Şu detayı yeni farkettim.
Şu detayı yeni farkettim.
Vay @12.Adam kimseye geçit vermemişsin, demekki o kadar cezalardan dolayı olmadığın zamanlardada aday olsan 2 katı olacaktı bi de yıllık olduğun zaman seni en az 1 sene uzak tutmuştum2024’u es geçmemiş olurdun yoksa
ne diyelim Maşallah 🧿
Ah bide yaşadıklarından ders alsan daha iyi olacakVideodaki kurşunlar , yediğim cezalar.Metafor yani
İzledin değil mi?Ah bide yaşadıklarından ders alsan daha iyi olacak
Yokİzledin değil mi?
Sporla alakalı değil inan bana.Yokşu an dizi açmışım. Bakarım bir ara ama kapak fotosu çağrıştırıyor bir şeyler
Eski Türk filmi olduğu belli. Öyle anlamadım zatenSporla alakalı değil inan bana.
İzle ama beni cuk diye tanımlamış.Eski Türk filmi olduğu belli. Öyle anlamadım zaten
Çok teşekkürler 🙏🙂Sürekli aynı kişiler yerine çok farklı bir ismin daha bu ünvanı almasına sevindim.
Bu arada Berkide tebrik ediyorum, sevilen biri olarak birden fazla bu başarıya erişti ki yılın üyesi dahi seçildi daha önce.
@Gizmen ve @12.Adam tebrik ediyorum vesilesiyle..
Berk üyeler tarafından en Favori seçilipde arkası uyarı alman üzücü olmuş.
TeşekkürlerSürekli aynı kişiler yerine çok farklı bir ismin daha bu ünvanı almasına sevindim.
Bu arada Berkide tebrik ediyorum, sevilen biri olarak birden fazla bu başarıya erişti ki yılın üyesi dahi seçildi daha önce.
@Gizmen ve @12.Adam tebrik ediyorum vesilesiyle..
Berk üyeler tarafından en Favori seçilipde arkası uyarı alman üzücü olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?