2025 Eurovision Kazanma Oranları

Artık ülkemizde yer almalı, çok özledik ama adaletli olacaksa tabii. :(

Vay be, Bara Bada Bastu iddialı olacak gibi.
İlk kez farklı bir stil ile katılıyoruz. Bakalım neler olacak

Vay be, Bara Bada Bastu iddialı olacak gibi.
İlk kez farklı bir stil ile katılıyoruz. Bakalım neler olacak
Sadece 2 sene sonra yine favorisiniz :A Bu sene şampiyon olabiliriz gibisinden konuşmamıştın sanki hiç :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sadece 2 sene sonra yine favorisiniz :A Bu sene şampiyon olabiliriz gibisinden konuşmamıştın sanki hiç :A
Şimdide konuşmadım?
2 sene önce Loreen’i dinlediğim an işte bu demiştim ve yazdımda aldıkta :A
Bu sene Måns çok öndeydi herkes onun kazanacağı gözüyle baktı ama bende o his oluşmadı. Bizim yarışma esnasında Kaj’ın kazanma potansiyeli yüksek demiştim ve kazandılar (bizim yarışma olarak diyorum). Bu sene şarkımız aslında tam Eurovision havasında ama hiç klasik İsveç şarkıları değil (yarışmaya yolladığımız). Yarışmayı alır mı bilmiyorum. Diğer ülkeleri dinlemedim. İlk 5 hatta 3 beklentim var. Kazanma durumumuz bile olabilir.
Adamlar fin diyalektine sahip öyle şarkıyı söyluyorlar. İlginç olacak.
İsveç bu yarışmanın bugunu bulmuş gibi her sene iddialı. :F
Måns kazansaydı daha önce kazandığı şarkının kopyası gibi olacaktı. Bu kez farklı geldiler hemde baya ama yine iddialı yine iddialı :A

Şarkıyı şuraya iliştirilerim ziyaretçiler dinlesin :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Şimdide konuşmadım?
2 sene önce Loreen’i dinlediğim an işte bu demiştim ve yazdımda aldıkta :A
Bu sene Måns çok öndeydi herkes onun kazanacağı gözüyle baktı ama bende o his oluşmadı. Bizim yarışma esnasında Kaj’ın kazanma potansiyeli yüksek demiştim ve kazandılar (bizim yarışma olarak diyorum). Bu sene şarkımız aslında tam Eurovision havasında ama hiç klasik İsveç şarkıları değil (yarışmaya yolladığımız). Yarışmayı alır mı bilmiyorum. Diğer ülkeleri dinlemedim. İlk 5 hatta 3 beklentim var. Kazanma durumumuz bile olabilir.
Adamlar fin diyalektine sahip öyle şarkıyı söyluyorlar. İlginç olacak.

Måns kazansaydı daha önce kazandığı şarkının kopyası gibi olacaktı. Bu kez farklı geldiler hemde baya ama yine iddialı yine iddialı :A

Şarkıyı şuraya iliştirilerim ziyaretçiler dinlesin :A

Hissiyatında yanılmamışsın :A

İnşallah farklı bir stil ile kazanırsınız Eurovision’ı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu sene dinlediğim hiç bir şarkı kazanacak gibi değildi. Muhtemelen İsveç şampiyon olur. Avusturya'nın zorlayabileceğini düşünmüyorum. İsveç'in şarkısı da 2010'lu yıllarda yarışsa ilk 5'e giremezdi.

Son yıllarina hiç bakmıyorum çünkü açıkçası ilgimi çekmeyen bir yöne kaldı ama bu yarışmada İsveç her zaman iddialıdır. Ukrayna'nın şarkılarını severdim genel olarak ben çoğunlukla ülke söylemem gerekirse.

Bu alana bir cevap yazın...