2025 Şubat Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• xemrexxx

• RüzgarGülü

• cokiyitvci

• The_Erinch

• xdragxx

• Gerekli24

• S.G.A.T.

• Damien Duff

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sen ve Aykut aynı anda iyi hortladınız.. Umarım geri dönmezsinizi mezara 🤣🤣🤣

@12.Adam ıda erken salsaydı jüri üyeleri iyi olucakdı

@xdragxx
Jüri üyeleri derken?
@12.Adam 24 saat olmadan banı kalkıyor. Bu oylamaya yetişiyor.

Ek olarak bir bilgi. @Bully yılın en favori üyesi seçildiğinden dolayı en az 1 sene adaylık listesinde olmayacak.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Çok talep ettikkk erken salın diye, iyi halden 😄😄 @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @xdragxx

Neyse çok az kaldı, yetişti Fenerbahçe maçına 😆 @12.Adam
Hangi iyi hal? :A kendisine musama gösterilmese şimdiye kadar kaç kere banlanmıştı. Bir keresinde yönetim karar verene kadar önceki ceza puanı saat farkı ile silinmişti. Az bile aldı bu cezayı :A
Kendisine çok güvenmiyorum. Bakalım yeni cezasını ne kadar sürede alacak :A

Hangi iyi hal? :A kendisine musama gösterilmese şimdiye kadar kaç kere banlanmıştı. Bir keresinde yönetim karar verene kadar önceki ceza puanı saat farkı ile silinmişti. Az bile aldı bu cezayı :A
Kendisine çok güvenmiyorum. Bakalım yeni cezasını ne kadar sürede alacak :A
Bir daha yaparsa Galatasaray forması giyecek, suratınıda sarı kırmızı boyacağım 😆😆😆

@Yakamoz-Asi @xdragxx @Gerekli24 @12.Adam

Jüri üyeleri derken?
@12.Adam 24 saat olmadan banı kalkıyor. Bu oylamaya yetişiyor.

Ek olarak bir bilgi. @Bully yılın en favori üyesi seçildiğinden dolayı en az 1 sene adaylık listesinde olmayacak.
Süper oldu :Z

1 sene sonra yeni bir rekora hazır olsun herkes :A O zamana kadar enerji depolayayım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Süper oldu :Z

1 sene sonra yeni bir rekora hazır olsun herkes :A O zamana kadar enerji depolayayım :A
22 oy kullanılmış (evet oy kullandım)

Sanki finalistler artık belli gibi olmuş :A neyse Salı akşamına kadar bekleriz. İftarımı yapıp çay fassına geçtiğim süreçte gelir final konusu :A

• Güldürdün
22 oy kullanılmış (evet oy kullandım)

Sanki finalistler artık belli gibi olmuş :A neyse Salı akşamına kadar bekleriz. İftarımı yapıp çay fassına geçtiğim süreçte gelir final konusu :A
Oyunu yeni kullandın demek iyi bakalım artık sen de takip edebileceksin oylamayı 2 gün boyunca :A

Aynen, finalistler artık belli gibi :A (Yine büyük konuştular :A)

Güzel zamanlama, iftar sonrası çay keyfi eşliğinde final oylaması heyecanı :A

• Güldürdün
Oyunu yeni kullandın demek iyi bakalım artık sen de takip edebileceksin oylamayı 2 gün boyunca :A

Aynen, finalistler artık belli gibi :A (Yine büyük konuştular :A)

Güzel zamanlama, iftar sonrası çay keyfi eşliğinde final oylaması heyecanı :A
Daha şimdiden diğer aya göre ön eleme olarak 1 oy fazla ama daha gelecektir oylar. Zaten konuda farklı isimler görüyordum. Demekki oylamada yer aldılar.

Finalde başlıklı olunca iyice gelenler olur. 1 ilk kez bu heyecanı yaşayan 2 tanede daha önce yaşamış olan isimler finalist olacak gibi gibi

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Bully
1 sene sonra kim öle kim kala 😅😂
Valla zaman o kadar çabuk geçiyor ki :A Ne açıdan baktığına bağlı :A

Eminim 1 sene sonra da devam edecektir bu oylama :A
------

Daha şimdiden diğer aya göre ön eleme olarak 1 oy fazla ama daha gelecektir oylar. Zaten konuda farklı isimler görüyordum. Demekki oylamada yer aldılar.

Finalde başlıklı olunca iyice gelenler olur. 1 ilk kez bu heyecanı yaşayan 2 tanede daha önce yaşamış olan isimler finalist olacak gibi gibi
Dün akşam aktif bir zamanda açtın konuyu onun da etkisi vardır :A Bakalım oy rekoru kırılacak mı, malum 1 gün fazla sürecek oylama :A

Finale de ilgi büyük olur gibi :A Bu 3 ismin kapışması bilet aldırır :A

• Güldürdün
Valla zaman o kadar çabuk geçiyor ki :A Ne açıdan baktığına bağlı :A

Eminim 1 sene sonra da devam edecektir bu oylama :A
------

Dün akşam aktif bir zamanda açtın konuyu onun da etkisi vardır :A Bakalım oy rekoru kırılacak mı, malum 1 gün fazla sürecek oylama :A

Finale de ilgi büyük olur gibi :A Bu 3 ismin kapışması bilet aldırır :A
Çok aktif bir zaman değildi aslında. İnsanların iftar zamanlarıydı sanki. Sonradan ilerleme oldu :A

• Güldürdün