Orta boy Emre veya kısa Emre mi ?Mahallede herkes bir anda ortaya çıkmadığı için normal ismi ile hitap ediliyor.
Ama iş yerinde karışıklık oluyor bazen. Diğer arkadaşın boyu daha uzun olduğu için uzun Emre diyorlar.
Orta boy Emre veya kısa Emre mi ?Mahallede herkes bir anda ortaya çıkmadığı için normal ismi ile hitap ediliyor.
Ama iş yerinde karışıklık oluyor bazen. Diğer arkadaşın boyu daha uzun olduğu için uzun Emre diyorlar.
İmam değildi müezzinlik yapıyordu ilk bölümlerde Sonra Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapmaya başladı. Ama sen şimdi dersin ki normal bir Din Kültürü öğretmeni de değildiNormal bir imam değildi.
İmam değildi müezzinlik yapıyordu ilk bölümlerde Sonra Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapmaya başladı. Ama sen şimdi dersin ki normal bir Din Kültürü öğretmeni de değildi
O Ömer çok tehlikeliydiKesinlikle.
O Ömer çok tehlikeliydi
Ömer hakkında çook konuşurum da bu konu başlığıyla alakası olmadığı için yazmıyorumDuydun mu @Royal_Highness
Hemen konu başlığı açalım sanaÖmer hakkında çook konuşurum da bu konu başlığıyla alakası olmadığı için yazmıyorum
Zeynep ve Merve bol gerçekten. Bir nesil hep Mervelerdeyim diyerek ailesini kandırdı90'lardan 2020'lere kadar kız bebeklerde hep Zeynep ismi 1.oluyordu, şimdi Defne olmuş. İkisi de çok güzel isimler Asel biraz farklı geldi. Ömer Asaf söyleniş olarak hoş bir tınıya sahip
Erkeklerde de kızlarda da trendler değişmiş
90'lı yıllarda doğanlarda Emre, Mert, Zeynep, Elif, Büşra, Merve çok gerçekten de
Konu için teşekkürler @The_Erinch
Nasıl yani?
Yakında kuzenimin bebeği olacak. İsmini Çağan Ata koymaya karar verdiler
Hangi tarz konular açılmaz kralBu tarz konular hep açılır. Bence dünya genelinde isim koyma kalitesinde epey düşüş var. Babamın arkadaş çevresinin isimleri farklıydı, heybetliydi, akılda kalıcıydı. Benim arkadaşlarımın çoğu adaş.
O zaman seni çift isimle sesleniyorlardir. Çift isim olunca genelde tek isim seslenirlerBenim ve kardeşimin ismini annem haftalarca araştırmış, ikinci isimlerimizide babam koymak istemiş.
Ben ve kardeşimde çift isimliyiz.
@Royal_Highness
@RüzgarGülü @Zeyno @emreemreu @Yakamoz-Asi
Aslında İhsan rahmetli dedemin adı, aile içinde kullanılır, günlük hayatta İhsan dediklerine tepki vermediğim olur.O zaman seni çift isimle sesleniyorlardir. Çift isim olunca genelde tek isim seslenirler
Benim tek isim.
Benim de tek isim
Ata'nın yanına "Can" koy ben işte.Kemal Ata koyardim ben çocuğum olsaydı güzel isim
İki isimliyim Emre Can ayrı