2024 Sonu Yönetici Değerlendirme Anketi

@bazinga 'ya faşist mi demek istiyorsun? :A Objektif değerlendirmelerim sonucu verdiğim puanları neden silsin? :A
Bu resmi daha önce gördük ve uygulanan o.
Düzenli açılan konular, etkinlikler vs bunları geçtim, dediğim gibi sadece aktifliği düşünsek bile (foruma uzun zamandır uğramayalar harici) hiç bir yönetici 1 puanı hak etmiyor.Hatta 3 puanı bile.
Aktiflik olarak açılan konular yazılan mesajlarda kendimizi belli ediyoruz.

Çok korktum :A yılın en favori üyesi etiketim başına düşsün emi :A
Size çok büyük sürprizim var. 2025’i bekleyin :A

Üyeler umarım yanlışlıkla sadece yöneticilerin oy vereceği seçeneğide oylamaz :A şıkları güzel okusunlar :A
Mosi, şu çarpığa mikasa tarifesini uygulasa da yok etse. :A

@tekin anlat şimdi derdini admine de radarına gir adminin ne olacak izleyelim bizde :F
@Dosi elime düştün seni yemene sürgün edeceğim, yoo yetmez sibiryaya kürek mahkumu olarak gönderilmen için elimden geleni yapacağım:A hatta ben bir @bazinga ya alo diyim kendisi benim kuzen tarafından amcamın dayısının teyzesinin yeğeni olur beni kırmayacaktır akrabayız yani , en iyisi seni fizana sürgün etsin, hatta bir roketle aya yollasın bizde kurtulalım sende :A

@Dosi elime düştün seni yemene sürgün edeceğim, yoo yetmez sibiryaya kürek mahkumu olarak gönderilmen için elimden geleni yapacağım:A hatta ben bir @bazinga ya alo diyim kendisi benim kuzen tarafından amcamın dayısının teyzesinin yeğeni olur beni kırmayacaktır akrabayız yani , en iyisi seni fizana sürgün etsin, hatta bir roketle aya yollasın bizde kurtulalım sende :A
Sana cevabım ektedir:
⏱️ ⏳

🧶🧵🪡✂️

Sana cevabım ektedir:
⏱️ ⏳

🧶🧵🪡✂️
eskiden küfürlü sözler bu şekilde temsil edilirdi bana küfretmiş kadar oldun dosi :A
------

Zamanın var az daha iple oyna sonra yaralarını sar en son çuvaldızı kendine batır bende o ipi makasla keseceğim dedi @tekin anlamışsındır zaten :D
üçüncüsü el bombasımı yoksa balonmu onu tam anlayamadım :A
------

Yarısını bilmişsin :A o ipi kesme iyiliği için olmayacak :A
biri kum saati birisi normal çalar saat
sonra balon veya bomba sonra makarada ipliğim sonra dikdörtgen o nedir onu hiç anlamadım makas en net olanı :D

Değerlendirmeyi yaptım.

Forumda bayağı yönetici varmış. Çok sakin geçiyor forumda günler. Aktif üye sayısı epey azaldı. Bir günde 100-150 mesaj yazılıyor. Eskiden bir sohbette bu kadar yazıyorduk zaten. Sorunlu, devamlı ceza alan üyeler de yok. O yüzden yöneticiliğin çok büyük bir anlamı kalmadı artık bence.

Değerlendirmeden bir kaç ipucu verebiliyorsak tüm sorularda tam puan verdiğim tek yönetici @serhatt oldu. Hem aktif, konu açmada, mesaj yazmada hep en yukarılarda. Kesinlikle süper moderatör olmayı hak ediyor.

Galiba 1 ya da 2 yerde bir puan kırptım @Emre Ozansoy dan. Kesinlikle çok iyi bir yönetici. Bilinen magazin, dizi haberleri sitelerinde rahatlıkla editörlük yapacak donanıma sahip. Onun da kesinlikle süper mod olması gerektiğini düşünüyorum.

Yeni yöneticiye gerek varsa @phoebebuffay @RüzgarGülü ve @Royal Highness en uygun isimler bence şu an. Yapmak isterse @MasacRE de yıllardır zaten yapabilir.

Başarılar dilerim herkese.
Teşekkür ederim. :bhr: