Sende yemek yeme olimpiyatlarına katılır , rekor kırar teklif alırsın bakarsın belli mi olur?
@serhatt @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi
Sende yemek yeme olimpiyatlarına katılır , rekor kırar teklif alırsın bakarsın belli mi olur?
Yerken de patlar inş.Sende yemek yeme olimpiyatlarına katılır , rekor kırar teklif alırsın bakarsın belli mi olur?
@serhatt @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi
Erkeğin yerinde olmak isteyen çok kişi vardır.
Detay lazım farklı açılardan foto yok mu
Bulursam koyayım buraya sonuçta olimpik güzelDetay lazım farklı açılardan foto yok mu
https://twitter.com/x/status/1797007387808645566Detay lazım farklı açılardan foto yok mu
Madalyayı çok istiyordunuz, biz de öyle..
gönlümüzün birincisi ama yarışmayı kaçıncı bitirdi acaba
İnan ondan hiç haberim yokgönlümüzün birincisi ama yarışmayı kaçıncı bitirdi acaba
kızı izlemekten yarışmayı izlemeye zaman kalmıyor tabikiİnan ondan hiç haberim yok
Onu anladım birkaç videosunu izledim olimpiyatlarda koşuyor. Teşekürler yinede. Daha güzelleri var mı bilmem ama cidden güzel yanı. Hatta yarışmacıları çeyrek finale kadar yükselenleri misal forumda güzeli biz secebiliriz. Güzel bir etkinlik olur bunu sen yada @Royal Highness organize edebilirkızı izlemekten yarışmayı izlemeye zaman kalmıyor tabiki
ipucu veriyim o zaman , bu kız aynı zamanda koşuyor
bana uymaz seçmek zor gelir hangisinden vazgeçeyim diye üç gün konudan çıkamamOnu anladım birkaç videosunu izledim olimpiyatlarda koşuyor. Teşekürler yinede. Daha güzelleri var mı bilmem ama cidden güzel yanı. Hatta yarışmacıları çeyrek finale kadar yükselenleri misal forumda güzeli biz secebiliriz. Güzel bir etkinlik olur bunu sen yada @Royal Highness organize edebilir
Zaten zor olacak o kadar güzelin içinden güzeller güzelini seçmek. Ama en güzelini seçeriz ya enine boyuna konuşuruzbana uymaz seçmek zor gelir hangisinden vazgeçeyim diye üç gün konudan çıkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?