- Reaksiyon puanı
- 115,739
- Puanı
- 1,060
Ne alaka?Paragrafın sonunu @Angelica mı yazdı ?
Yanılmıyorsam sürgün bitiyor. Bir sonraki ay artık oylamada olacaksın
Ne alaka?Paragrafın sonunu @Angelica mı yazdı ?
@Angelica da sıklıkla bakalım ne olacak diye bitirir de. İnşallah kimse oy vermez.Ne alaka?
Yanılmıyorsam sürgün bitiyor. Bir sonraki ay artık oylamada olacaksın
Kısmet artık@Angelica da sıklıkla bakalım ne olacak diye bitirir de. İnşallah kimse oy vermez.
Benim yüzümden statüyü değiştirmeye gittin. Çok büyüğüm çok.Kısmet artık
Şu 5 ay kuralı iyi oldu. Yeni isimleri görüyoruz finalde
Her postun altında uğraşıyorsun maşallah bu azmine. 😂Paragrafın sonunu @Angelica mı yazdı ?
Senin yüzünden değildi ama neyse kendini öyle övBenim yüzümden statüyü değiştirmeye gittin. Çok büyüğüm çok.
Kimin yüzünden kuzzzSenin yüzünden değildi ama neyse kendini öyle öv
Hep aynı isimler oylamada olup sürekli eleştiri alınması yüzündenKimin yüzünden kuzzz
Mosi, suni kıtlık yaşıyoruz çözersen sen çözersin zaten.Hep aynı isimler oylamada olup sürekli eleştiri alınması yüzünden
Bir kişiye bir oy daha gelirse şenlik olur 🤭🤭🤣🤣Oylar birbirine çok yakın. Bir iki oy final turunda olacakları belirlemede etkili olur.
Sadece 3 ismin finalde olması daha dengeli birinci çıkarıyor ama 4 oldumu oy bölünmesi ile kıl payı kazanan oluyor.
Bakalım hangi isimler finalde yarışacak
O kelimeyi herkes söyler benim tapulu malım değil ya🤣🤣@Angelica da sıklıkla bakalım ne olacak diye bitirir de. İnşallah kimse oy vermez.
Forumda senin kadar dile getirene rastlamadım.O kelimeyi herkes söyler benim tapulu malım değil ya🤣🤣
17 oyda kalmış. Genelde final turu 20 üstü oluyor. Böyle kalacağa benziyorBir kişiye bir oy daha gelirse şenlik olur 🤭🤭🤣🤣
Nerde eski etkinlikler ?17 oyda kalmış. Genelde final turu 20 üstü oluyor. Böyle kalacağa benziyor
Eski etkinlikler gibi eski üyelerde kayıplardaNerde eski etkinlikler ?
Sürdüğü sürece ayın en favori üyesi ben olurum. Hiç problem yok benim için. ☺️😂Eski etkinlikler gibi eski üyelerde kayıplarda
Ne en favori üyeyi nede en favori şarkıyı başlatacak halim yok bunlar 2-3 gün sürdüğü için şimdilik devam
5 ayda bir, o da belki yani yılda en fazla 2 kere olursunSürdüğü sürece ayın en favori üyesi ben olurum. Hiç problem yok benim için. ☺️😂
Hala etiket sahibiyim. Sonuna kadar sömürücem. 😂5 ayda bir, o da belki yani yılda en fazla 2 kere olursun
Son günlerin, doya doya gezHala etiket sahibiyim. Sonuna kadar sömürücem. 😂
Korkusuz korkak @HobbitSon günlerin, doya doya gez