Ne alaka?Paragrafın sonunu @Angelica mı yazdı ?![]()
Yanılmıyorsam sürgün bitiyor. Bir sonraki ay artık oylamada olacaksın
Ne alaka?Paragrafın sonunu @Angelica mı yazdı ?![]()
@Angelica da sıklıkla bakalım ne olacak diye bitirir de. İnşallah kimse oy vermez.Ne alaka?
Yanılmıyorsam sürgün bitiyor. Bir sonraki ay artık oylamada olacaksın![]()
Kısmet artık@Angelica da sıklıkla bakalım ne olacak diye bitirir de. İnşallah kimse oy vermez.![]()
Benim yüzümden statüyü değiştirmeye gittin. Çok büyüğüm çok.Kısmet artık
Şu 5 ay kuralı iyi oldu. Yeni isimleri görüyoruz finalde![]()
Her postun altında uğraşıyorsun maşallah bu azmine. 😂Paragrafın sonunu @Angelica mı yazdı ?![]()
Senin yüzünden değildi ama neyse kendini öyle övBenim yüzümden statüyü değiştirmeye gittin. Çok büyüğüm çok.![]()
Kimin yüzünden kuzzzSenin yüzünden değildi ama neyse kendini öyle öv![]()
Hep aynı isimler oylamada olup sürekli eleştiri alınması yüzündenKimin yüzünden kuzzz![]()
Mosi, suni kıtlık yaşıyoruz çözersen sen çözersin zaten.Hep aynı isimler oylamada olup sürekli eleştiri alınması yüzünden![]()
Bir kişiye bir oy daha gelirse şenlik olur 🤭🤭🤣🤣Oylar birbirine çok yakın. Bir iki oy final turunda olacakları belirlemede etkili olur.
Sadece 3 ismin finalde olması daha dengeli birinci çıkarıyor ama 4 oldumu oy bölünmesi ile kıl payı kazanan oluyor.
Bakalım hangi isimler finalde yarışacak
O kelimeyi herkes söyler benim tapulu malım değil ya🤣🤣@Angelica da sıklıkla bakalım ne olacak diye bitirir de. İnşallah kimse oy vermez.![]()
Forumda senin kadar dile getirene rastlamadım.O kelimeyi herkes söyler benim tapulu malım değil ya🤣🤣
17 oyda kalmış. Genelde final turu 20 üstü oluyor. Böyle kalacağa benziyorBir kişiye bir oy daha gelirse şenlik olur 🤭🤭🤣🤣
Nerde eski etkinlikler ?17 oyda kalmış. Genelde final turu 20 üstü oluyor. Böyle kalacağa benziyor![]()
Eski etkinlikler gibi eski üyelerde kayıplardaNerde eski etkinlikler ?![]()
Sürdüğü sürece ayın en favori üyesi ben olurum. Hiç problem yok benim için. ☺️😂Eski etkinlikler gibi eski üyelerde kayıplarda
Ne en favori üyeyi nede en favori şarkıyı başlatacak halim yokbunlar 2-3 gün sürdüğü için şimdilik devam
5 ayda bir, o da belkiSürdüğü sürece ayın en favori üyesi ben olurum. Hiç problem yok benim için. ☺️😂
Hala etiket sahibiyim. Sonuna kadar sömürücem. 😂5 ayda bir, o da belkiyani yılda en fazla 2 kere olursun
![]()
Son günlerin, doya doya gezHala etiket sahibiyim. Sonuna kadar sömürücem. 😂