2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Hobbit

• xemrexxx

• tekin

• Royal Highness

• Angelica

• Keith Long

• cokiyitvci

• ahmetbey

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Valla ya. @ahmetbey sana oy verdiğim mesajı beğenmen veya harika atman gerekiyordu :A Tepkisiz kalırsan üyeler oy vermez yoksa sana :A
------

Aman bitsin akşamları enerjin :A Kasım ayında enerjikmişsin ki geçmişsin beni, Aralık’ta enerji düşüşü olur zaten sende. Depresiflik ve karamsarlık modu.
Senin oy verdiğinin bildirimi gelmemiş bana kusura bakma. Yoksa tepki gösterirdim. @HollyDemon ☾☆ oy verdiğinde direk bildirim geldi o yüzden yani sana karşı bir şeyim yok. :)
------

İşte şimdi oldu :Z @Dosi @HollyDemon ☾☆

Aktifliğin ve kaliteli yorumlarınla dikkatimi çektin ve oyumu kaptın, böyle devam :A
Ne mutlu bana senin gibi uyenin oyunu alabildiysem :Z

Senin oy verdiğinin bildirimi gelmemiş bana kusura bakma. Yoksa tepki gösterirdim. @HollyDemon ☾☆ oy verdiğinde direk bildirim geldi o yüzden yani sana karşı bir şeyim yok. :)
------

Estağfurullah ne kusuru :D

Biz böyle yaparak seni aktifliğe ve yorum yapmaya sevk ediyoruz :A Buraya ne kadar çok yorum yaparsan o kadar iyi senin adına, göz önünde olursan daha hızlı çıkış yaparsın :A

• Aynen
Reactions: ahmetbey
------

Ben senin gibi bir üyeden oy alma şerefine erişemedim ama ankette adım varken ve artık oylamalarda yokum. Hiç o durumu göremeyeceğim :(
@Bully

Estağfurullah ne kusuru :D

Biz böyle yaparak seni aktifliğe ve yorum yapmaya sevk ediyoruz :A Buraya ne kadar çok yorum yaparsan o kadar iyi senin adına, göz önünde olursan daha hızlı çıkış yaparsın :A
Evet Aynen dediğin gibi Asağı yukarı foruma katılalı 1 yıl olmak üzere, ocak ayında 1 yıl olacak, Vakit çok hızlı geçiyor ki o kadar, bazen söylüyorum kendi kendime foruma katılalı ne ara bir yıl oldu diye, şimdi ise forumda beni tanıyan, hatta oyunu bana kullanan o kadar güzel üyeler var ki nasıl anlatsam bilemedim. :)

• Harika
Reactions: Bully
Ben fazla yorum yazmadığım için bu sıralarda pek olmam gibi görüyorum kendimi
lakin oy kullanmaya mutlaka gelirim buradaysam 😉:)

Son düzenleme:
Ben senin gibi bir üyeden oy alma şerefine erişemedim ama ankette adım varken ve artık oylamalarda yokum. Hiç o durumu göremeyeceğim :(
@Bully
Bir iki defa oy verdiğimde Temmuz, Ağusstos aylarıydı galiba ankette adın vardı. Ben seni tam tanımadığım için oy veremedim, ama tekrar oy verme şansım olsa sana verirdim. :)

Bir iki defa oy verdiğimde Temmuz, Ağusstos aylarıydı galiba ankette adın vardı. Ben seni tam tanımadığım için oy veremedim, ama tekrar iy verme şansım olsa sana verirdim. :)
O bahsettiğin tarihlerde yoktum. Karıştırmış olabilirsin.
Eylül ayında oylamada yer almıştım.
Sorun değil takılıyorum sadece. Artık oylamalarda yer almayacağım için rahatça yazmış oldum :A
Rakibim @Yakamoz-Asi ’ydi. Onu daha iyi tanıyorsan bu gayet normal :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Oylarımı kullandım :A etiketi almaya İsviçreye beklerim :A