2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Hobbit

• xemrexxx

• tekin

• Royal Highness

• Angelica

• Keith Long

• cokiyitvci

• ahmetbey

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Senin oy verdiğinin bildirimi gelmemiş bana kusura bakma. Yoksa tepki gösterirdim. @HollyDemon ☾☆ oy verdiğinde direk bildirim geldi o yüzden yani sana karşı bir şeyim yok.

------

İşte şimdi oldu
@Dosi @HollyDemon ☾☆

Aktifliğin ve kaliteli yorumlarınla dikkatimi çektin ve oyumu kaptın, böyle devam
Ne mutlu bana senin gibi uyenin oyunu alabildiysem

Estağfurullah ne kusuru

Biz böyle yaparak seni aktifliğe ve yorum yapmaya sevk ediyoruz
Buraya ne kadar çok yorum yaparsan o kadar iyi senin adına, göz önünde olursan daha hızlı çıkış yaparsın

Reactions: ahmetbey
Ben senin gibi bir üyeden oy alma şerefine erişemedim ama ankette adım varken ve artık oylamalarda yokum. Hiç o durumu göremeyeceğim

@Bully

Estağfurullah ne kusuru

Biz böyle yaparak seni aktifliğe ve yorum yapmaya sevk ediyoruz
Buraya ne kadar çok yorum yaparsan o kadar iyi senin adına, göz önünde olursan daha hızlı çıkış yaparsın
Evet Aynen dediğin gibi Asağı yukarı foruma katılalı 1 yıl olmak üzere, ocak ayında 1 yıl olacak, Vakit çok hızlı geçiyor ki o kadar, bazen söylüyorum kendi kendime foruma katılalı ne ara bir yıl oldu diye, şimdi ise forumda beni tanıyan, hatta oyunu bana kullanan o kadar güzel üyeler var ki nasıl anlatsam bilemedim.

Reactions: Bully
Ben fazla yorum yazmadığım için bu sıralarda pek olmam gibi görüyorum kendimi
lakin oy kullanmaya mutlaka gelirim buradaysam 😉

Son düzenleme:
Ben senin gibi bir üyeden oy alma şerefine erişemedim ama ankette adım varken ve artık oylamalarda yokum. Hiç o durumu göremeyeceğim

@Bully
Bir iki defa oy verdiğimde Temmuz, Ağusstos aylarıydı galiba ankette adın vardı. Ben seni tam tanımadığım için oy veremedim, ama tekrar oy verme şansım olsa sana verirdim.

Bir iki defa oy verdiğimde Temmuz, Ağusstos aylarıydı galiba ankette adın vardı. Ben seni tam tanımadığım için oy veremedim, ama tekrar iy verme şansım olsa sana verirdim.
O bahsettiğin tarihlerde yoktum. Karıştırmış olabilirsin.
Eylül ayında oylamada yer almıştım.
Sorun değil takılıyorum sadece. Artık oylamalarda yer almayacağım için rahatça yazmış oldum

Rakibim @Yakamoz-Asi ’ydi. Onu daha iyi tanıyorsan bu gayet normal

Reactions: Yakamoz-Asi
Oylarımı kullandım
etiketi almaya İsviçreye beklerim