2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

Aman değerlimiss yöneticimiz kendine iyi bak Dubai çikolatası felan yollasin @Yakamoz-Asi sana İsveç'ten (ne alakaysa) sen iyi ol yeter ki.

Ama en çok da tekrar eden şeyler seni yormuş gibi görünüyor. Arka plana çok kafa yormayı bırakıp ana odaklanmak gerek forumun gidişatı hakkından ziyade eğlencesini kacirma derim ama hep bu tekin yada onun gibiler yüzünden. Kimse ne alak demesin :F

Çok romantiksin bro :D
İsveç’te kalan benim. O bana bir şey yollamaz. Kendine alır :A
İş yerimde bazı mevzular var. Ailem ilerde ilgilenmem gereken durumlar var. Burada da çok yoğunduk yorgun düştüm haliyle :A

Telefon trafiği oldu anca tamamladım yarım kalan mesajımı :A

cevabı çok basit uyku saatim :D

iyi geceler herkes :D
Yav he he diyerek eski bir üyeyi yad edeyim :F
------

İş yerimde bazı mevzular var. Ailem ilerde ilgilenmem gereken durumlar var. Burada da çok yoğunduk yorgun düştüm haliyle :A

İşlerin yoluna girer umarım. İyi dileklerim seninle :)

• Harika
Reactions: Dosi
sarı mersedes filmini izlemişmiydin dosi :D isveçten buraya arabanla gelişini gözümde canlandırdım bir an :A
------

bu yaşlarda insanın para pulda gözü olmuyor biliyorsun tam romantik çağımızdayız :A
Yok izlemedim :/
Daha öncede araba yolculuğu yaptım. Bir çok şeye şahit oluyor insan.
Bir uçak bileti kaç kron? Benim vatandaşım bilet alamayacak mı? Kaç kron ulan bir bilet? 😅
Sen gelmek iste bir yolu bulunur elbet ya. Hallederiz raat ol. O iş bende. 😅

Dünkü bebe Tekine bak ya neler diyor. Mesaj sayısını görmesek inandıracakta. Takao Tekin. 😅 @tekin
Hesaplı değil. Hesaplı bulsak yolculuk eziyetli. Ben parasal kısımlara girmeyeyim.
@RüzgarGülü söyleniyor :A

ama mesajımda etkimin etkili olması için @Dosi ye hep atıfta bulunmuşum :A
yani şu anki etkim tek başına yetersiz ilerde dosiye ihtiyaç kalmadanda aynı mesajı yazabilirim umarım :A

Yani ṣuan @Dosi olmasa forumda zor varlık gösterirdin onu mu demek istiyorsun. :A

Bayağı bilgilisin. Neyse kaldı 4 dakikan. Peki neden saat tam 10 ? Net cafede misin ? :D

İsviçre demedim mi?. Ben ne dediğimi mi bilmiyorum ki :F

Bilmem, biliyor musun :A

Bir uçak bileti kaç kron? Benim vatandaşım bilet alamayacak mı? Kaç kron ulan bir bilet? 😅
Sen gelmek iste bir yolu bulunur elbet ya. Hallederiz raat ol. O iş bende. 😅

Dünkü bebe Tekine bak ya neler diyor. Mesaj sayısını görmesek inandıracakta. Takao Tekin. 😅 @tekin

İnandırması için daha 40 fırın ekmek yemesi gerek. Net yani. :A
Alarmı falan çalıp interneti falan otomatik kapanıyor herhalde. Bende anlamadım 😅

Ne var yani kargoyla bir iki koli Dubai çukulatası gönderi ver çok mu zor. Hep biz mi söyleyelim bunları. :A :A

Görende @Dosi 'nin en büyük ihtiyacı Dubai çikolatası zannedecek. :A

Ben kendime bile almam o daha vahim bir durum bence. :A

• Güldürdün

Hesaplı değil. Hesaplı bulsak yolculuk eziyetli. Ben parasal kısımlara girmeyeyim.
6.5 dönüm çaylığı satarız sıkıntı yok ya. Parayı dert etme. :A :A Sen gelişten haber ver. :A:Z (Tekrar dönmek yok değil mi?) :bhr:

• Güldürdün

Ona söylenme demeyelim canım. Bilgi almak istemiş. Benim dediğimi anladın sen :D

• Aynen
Bayağı bilgilisin. Neyse kaldı 4 dakikan. Peki neden saat tam 10 ? Net cafede misin ? :D

İsviçre demedim mi?. Ben ne dediğimi mi bilmiyorum ki :F

Alarmı falan çalıp interneti falan otomatik kapanıyor herhalde. Bende anlamadım 😅

Ne var yani kargoyla bir iki koli Dubai çukulatası gönderi ver çok mu zor. Hep biz mi söyleyelim bunları. :A :A
Bunun sebebini biliyorum aslında. Eminim @tekin imzasını atacaktır :A
Memur düzeni bu durum. Belirli bir düzen kurmuş kendine ve bozulmasını istemiyor. Foruma saat 10 sonrası kendini kaptırmak istemiyor.

Ben yıllarca (bu ara biraz düzeni bozdum) 11 en geç 12’de muhakkak uyuyorum. Bir tek Cumartesileri 1 gibi uyurdum. Onunda vardır böyle bir düzeni
Bu ara saatler geri alınınca dengem bozuldu. Zamanla yeniden eski ayarıma dönerim

Bunun sebebini biliyorum aslında. Eminim @tekin imzasını atacaktır :A
Memur düzeni bu durum. Belirli bir düzen kurmuş kendine ve bozulmasını istemiyor. Foruma saat 10 sonrası kendini kaptırmak istemiyor.

Ben yıllarca (bu ara biraz düzeni bozdum) 11 en geç 12’de muhakkak uyuyorum. Bir tek Cumartesileri 1 gibi uyurdum. Onunda vardır böyle bir düzeni
Bu ara saatler geri alınınca dengem bozuldu. Zamanla yeniden eski ayarıma dönerim
Saatler geri alınınca en fazla 1 gün etkiler. Düzen nedir nasıl birşey unuttum. Genelde bir gun sonra 8 9 gibi hatta öğlen 3 te 4 te bile olsa düzensizlik düzenimi bozduğu için gergin oluyorum. :D

• Beğendim
Yani ṣuan @Dosi olmasa forumda zor varlık gösterirdin onu mu demek istiyorsun. :A

Bilmem, biliyor musun :A

İnandırması için daha 40 fırın ekmek yemesi gerek. Net yani. :A

Görende @Dosi 'nin en büyük ihtiyacı Dubai çikolatası zannedecek. :A

Ben kendime bile almam o daha vahim bir durum bence. :A
Hiç iştahımı çekmiyor, çikolataya bayılan biri değilim zaten. Eminim yollamak istemişsindir ama sevmediğimi bildiğin için gerek görmemişsindir :A

Hiç iştahımı çekmiyor, çikolataya bayılan biri değilim zaten. Eminim yollamak istemişsindir ama sevmediğimi bildiğin için gerek görmemişsindir :A

Sevdiğini bilsem kendi ayağım ile getiririm. Yani uçakla 2 saat maksimum. :A ama senin gizlilik politikan çercevesinde bu zaten olmayacağı için hiç o iṣlere girmeye gerek yok.

Zaten Dubai çikolatası nedir, İsviçre Çikolatası bin basar. :A @Hobbit @RüzgarGülü
------

Adam kral ya. Filozof gibi söz ama çikolata olmadan aşık olmadan sex olmadan mutluluk olur mu ya :D

Bunu konu üzerine bir konu açmanı tavsiye edebilirim sadece. :A

Sevdiğini bilsem kendi ayağım ile getiririm. Yani uçakla 2 saat maksimum. :A ama senin gizlilik politikan çercevesinde bu zaten olmayacağı için hiç o iṣlere girmeye gerek yok.

Zaten Dubai çikolatası nedir, İsviçre Çikolatası bin basar. :A @Hobbit @RüzgarGülü
Burada Trabzon Çukulatası var bende aynı işlevi görüyor. :A :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi

Bi 5 sene sonra belki bazı şeylerden ödün veririm :A Zaman bakalım bizlere neler gösterecek.
Bana veya herhangi birine ihtiyacı yok mutluluk hormonu için. İnsanın en büyük mutluluğu sağlıklı olmasıdır. :D
Ve ailedeki sağlıkta önemli. Benim aile mesaim başladı artık.

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi