2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

Bi 5 sene sonra belki bazı şeylerden ödün veririm
Zaman bakalım bizlere neler gösterecek.

Ve ailedeki sağlıkta önemli. Benim aile mesaim başladı artık.

Sağlık ve insanın çevresinde olan biten etkenler, hayatımızın kalitesini belirliyor. Herhangi bir ṣey yolunda değilse, bu zaten ister istemez huzursuz ve mutsuz ediyor. Para tek baṣına mutlu etmez, sadece imkanlar sağlar. İmkanı nasıl değerlendirdiğin de kiṣiye özeldir. Çikolatanın verdiği mutluluk bir kaç saniye. Ṣiṣmanlatması ise mutsuz ediyor.
@Hobbit

@RüzgarGülü ṣimdi yine filozof der.

Anne yemekleri de şişmanlatabilir. Zira 14 kilo aldım. 😒😁

Ahh ahhh bir türlü denk gelmiyoruz işte. Tekin gibi erkenden yatıp herşeyi kaçırıyorsak demek ki 😁 olmuyor bir türlü
Ben senin yerinde olsam Havalimanına kapak atarım, ṣöyle "Yakıṣıklı" (burada ṣarkıya da atıfta bulundum
)bir giyim kuṣam, bir takım. Oradan mutlaka bir tane Arab emirinin güzel bir kızı geçiyordur.

Anne yemekleri de şişmanlatabilir. Zira 14 kilo aldım. 😒😁
Ooooo bak buna hak veriyorum. Engel olamazsın.

------

Onun düşündüğü ödün verilecek şeyler başka şeylerdir belki

Saygıdeğer GS'li arkadaṣımın hayallerini hayalde bırakmaman gerek yani koca Ankara, elbet bir Tostcu vardır.
@Bully

Ben senin yerinde olsam Havalimanına kapak atarım, ṣöyle "Yakıṣıklı" bir giyim kuṣam, bir takım. Oradan mutlaka bir tane Arab emirinin güzel bir kızı geçiyordur.
Sarışın ve Yeşil gözlüyüm. İstesem yaparım. Bana karşı koymaları burada çok zor olur ama ben istemiyorum.

Ooooo bak buna hak veriyorum. Engel olamazsın.
Evet maalesef bende karşı koyamıyorum. 😂

Reactions: Yakamoz-Asi
Tostun bir manası mı var?

Sarışın ve Yeşil gözlüyüm. İstesem yaparım. Bana karşı koymaları burada çok zor olur ama ben istemiyorum.

Evet maalesef bende karşı koyamıyorum. 😂

Yani adama sorarlar niye diye. Yani @RüzgarGülü ve @tekin olsa ister yani

------

Tostun bir manası mı var?

Hayır tabi ki. Tostcu olur, lokanta olur, tatlıcı olur. Yani buluṣma olunca illa ki bir yere yeme içmeye gidiyoruz sonuçta.

Yani adama sorarlar niye diye. Yani @RüzgarGülü ve @tekin olsa ister yani
Ya baktım oluyor bir şeyler, tekrar aynı taktikle başka birilerini bulurum nefsime yenik düşerim diye yapmıyorum. Sonra sen benim olacaksın diye kaçırırlar falan. 😂 Orada benim gibi sarı ve yeşil gözlü nereden bulacaklar. Kesin kaçırırlar beni.

Aspava desen daha Ankara vari olurdu
@Bully
Adana tercih ederim büyük olasılıkla

Seni Tost ile kurtarmaya çalıṣtım ama iṣ Adana'ya vardı @Bully geçmiṣ olsun.

------

Bence de ama ṣansını demelisin. Ben sarıṣın, yeṣil gözlü ve yakıṣıklı olsam pusu kurardım.

Konu kafamda çok da kafam da çok üşengeç lik de var. Bu aralar yemek yiyip dizi film izleyip oyun oynamak istiyorum sadece

Olsun yinede vazgeçilmezdir benim için Türk Kadınları.
İyi ki varlar ☺️

Genel konuṣmak istemiyorum ama benim için yaṣadıklarım sebebiyle aynı șey geçerli değil. Neyse, oralara girmek istemiyorum. Eyvallah diyip noktalayalım.

------

Konu kafamda çok da kafam da çok üşengeç lik de var. Bu aralar yemek yiyip dizi film izleyip oyun oynamak istiyorum sadece

Gayet iyi anlıyorum seni. Hayatın tadını çıkar boṣver. Hayat ṣuan, konular geçici.