Ahh ahhh bir türlü denk gelmiyoruz işte. Tekin gibi erkenden yatıp herşeyi kaçırıyorsak demek ki 😁 olmuyor bir türlüSenin zaten bizden istememen gerek. Bütün yaz her gün 10 tane Arab uçağı iniyor Trabzona, onlardan istesene Dubai çikolatanı.
Ahh ahhh bir türlü denk gelmiyoruz işte. Tekin gibi erkenden yatıp herşeyi kaçırıyorsak demek ki 😁 olmuyor bir türlüSenin zaten bizden istememen gerek. Bütün yaz her gün 10 tane Arab uçağı iniyor Trabzona, onlardan istesene Dubai çikolatanı.
Bi 5 sene sonra belki bazı şeylerden ödün veririmZaman bakalım bizlere neler gösterecek.
Ve ailedeki sağlıkta önemli. Benim aile mesaim başladı artık.
Şu kısma güldümÇikolatanın verdiği mutluluk bir kaç saniye. Ṣiṣmanlatması ise mutsuz ediyor.
Anne yemekleri de şişmanlatabilir. Zira 14 kilo aldım. 😒😁Sağlık ve insanın çevresinde olan biten etkenler, hayatımızın kalitesini belirliyor. Herhangi bir ṣey yolunda değilse, bu zaten ister istemez huzursuz ve mutsuz ediyor. Para tek baṣına mutlu etmez, sadece imkanlar sağlar. İmkanı nasıl değerlendirdiğin de kiṣiye özeldir. Çikolatanın verdiği mutluluk bir kaç saniye. Ṣiṣmanlatması ise mutsuz ediyor.@Hobbit
@RüzgarGülü ṣimdi yine filozof der.
5 sene sonra demek… Not ettik@Yakamoz-Asi
Onun düşündüğü ödün verilecek şeyler başka şeylerdir belkiDeğerli GS'li arkadaṣım, sen birkaç bin mesaj önce Ankara ile buluṣma kelimelerini yanyana kullanmamıṣmıydın ben mi yanlıṣ hatırlıyorum.@Dosi
Ben senin yerinde olsam Havalimanına kapak atarım, ṣöyle "Yakıṣıklı" (burada ṣarkıya da atıfta bulundumAhh ahhh bir türlü denk gelmiyoruz işte. Tekin gibi erkenden yatıp herşeyi kaçırıyorsak demek ki 😁 olmuyor bir türlü
Ooooo bak buna hak veriyorum. Engel olamazsın.Anne yemekleri de şişmanlatabilir. Zira 14 kilo aldım. 😒😁
Onun düşündüğü ödün verilecek şeyler başka şeylerdir belki
Sarışın ve Yeşil gözlüyüm. İstesem yaparım. Bana karşı koymaları burada çok zor olur ama ben istemiyorum.Ben senin yerinde olsam Havalimanına kapak atarım, ṣöyle "Yakıṣıklı" bir giyim kuṣam, bir takım. Oradan mutlaka bir tane Arab emirinin güzel bir kızı geçiyordur.
Evet maalesef bende karşı koyamıyorum. 😂Ooooo bak buna hak veriyorum. Engel olamazsın.
Tostun bir manası mı var?Ben senin yerinde olsam Havalimanına kapak atarım, ṣöyle "Yakıṣıklı" bir giyim kuṣam, bir takım. Oradan mutlaka bir tane Arab emirinin güzel bir kızı geçiyordur.
Ooooo bak buna hak veriyorum. Engel olamazsın.
------
Saygıdeğer GS'li arkadaṣımın hayallerini hayalde bırakmaman gerek yani koca Ankara, elbet bir Tostcu vardır.@Bully
Sarışın ve Yeşil gözlüyüm. İstesem yaparım. Bana karşı koymaları burada çok zor olur ama ben istemiyorum.
Evet maalesef bende karşı koyamıyorum. 😂
Tostun bir manası mı var?
Ya baktım oluyor bir şeyler, tekrar aynı taktikle başka birilerini bulurum nefsime yenik düşerim diye yapmıyorum. Sonra sen benim olacaksın diye kaçırırlar falan. 😂 Orada benim gibi sarı ve yeşil gözlü nereden bulacaklar. Kesin kaçırırlar beni.
Aspava desen daha Ankara vari olurduYani adama sorarlar niye diye. Yani @RüzgarGülü ve @tekin olsa ister yani
------
Hayır tabi ki. Tostcu olur, lokanta olur, tatlıcı olur. Yani buluṣma olunca illa ki bir yere yeme içmeye gidiyoruz sonuçta.
Ya baktım oluyor bir şeyler, tekrar aynı taktikle başka birilerini bulurum nefsime yenik düşerim diye yapmıyorum. Sonra sen benim olacaksın diye kaçırırlar falan. 😂 Orada benim gibi sarı ve yeşil gözlü nereden bulacaklar. Kesin kaçırırlar beni.
Bici bici ile kurtarır belki 😁Seni Tost ile kurtarmaya çalıṣtım ama iṣ Adana'ya vardı @Bully geçmiṣ olsun.
Buluşma olsun da Adana'nın en kralı feda olsun Dosi Hanım'aSeni Tost ile kurtarmaya çalıṣtım ama iṣ Adana'ya vardı @Bully geçmiṣ olsun.
------
Bence de ama ṣansını demelisin. Ben sarıṣın, yeṣil gözlü ve yakıṣıklı olsam pusu kurardım.
Türkiye Cumhuriyeti topraklarını seviyorum ❤️😅Bence de ama ṣansını demelisin. Ben sarıṣın, yeṣil gözlü ve yakıṣıklı olsam pusu kurardım.
Türkiye Cumhuriyeti topraklarını seviyorum ❤️😅
Buluşma olsun da Adana'nın en kralı feda olsun Dosi Hanım'a
Olsun yinede vazgeçilmezdir benim için Türk Kadınları.Sana Emire git demedim ki
Konu kafamda çok da kafam da çok üşengeç lik de var. Bu aralar yemek yiyip dizi film izleyip oyun oynamak istiyorum sadeceSevdiğini bilsem kendi ayağım ile getiririm. Yani uçakla 2 saat maksimum.ama senin gizlilik politikan çercevesinde bu zaten olmayacağı için hiç o iṣlere girmeye gerek yok.
Zaten Dubai çikolatası nedir, İsviçre Çikolatası bin basar.@Hobbit @RüzgarGülü
------
Bunu konu üzerine bir konu açmanı tavsiye edebilirim sadece.
Olsun yinede vazgeçilmezdir benim için Türk Kadınları.İyi ki varlar ☺️
Konu kafamda çok da kafam da çok üşengeç lik de var. Bu aralar yemek yiyip dizi film izleyip oyun oynamak istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?