2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsveç’te kalan benim. O bana bir şey yollamaz. Kendine alır

İş yerimde bazı mevzular var. Ailem ilerde ilgilenmem gereken durumlar var. Burada da çok yoğunduk yorgun düştüm haliyle

Telefon trafiği oldu anca tamamladım yarım kalan mesajımı

cevabı çok basit uyku saatim

iyi geceler herkes
Yav he he diyerek eski bir üyeyi yad edeyim

------

İşlerin yoluna girer umarım. İyi dileklerim seninle

Reactions: tekin and Dosi
Yok izlemedim :/
Daha öncede araba yolculuğu yaptım. Bir çok şeye şahit oluyor insan.
Hesaplı değil. Hesaplı bulsak yolculuk eziyetli. Ben parasal kısımlara girmeyeyim.
@RüzgarGülü söyleniyor

ama mesajımda etkimin etkili olması için @Dosi ye hep atıfta bulunmuşum

yani şu anki etkim tek başına yetersiz ilerde dosiye ihtiyaç kalmadanda aynı mesajı yazabilirim umarım

Yani ṣuan @Dosi olmasa forumda zor varlık gösterirdin onu mu demek istiyorsun.

Bayağı bilgilisin. Neyse kaldı 4 dakikan. Peki neden saat tam 10 ? Net cafede misin ?

İsviçre demedim mi?. Ben ne dediğimi mi bilmiyorum ki

Bilmem, biliyor musun

İnandırması için daha 40 fırın ekmek yemesi gerek. Net yani.

Alarmı falan çalıp interneti falan otomatik kapanıyor herhalde. Bende anlamadım 😅

Ne var yani kargoyla bir iki koli Dubai çukulatası gönderi ver çok mu zor. Hep biz mi söyleyelim bunları.

Görende @Dosi 'nin en büyük ihtiyacı Dubai çikolatası zannedecek.

Ben kendime bile almam o daha vahim bir durum bence.

Reactions: tekin and Dosi
Yok izlemedim :/
Daha öncede araba yolculuğu yaptım. Bir çok şeye şahit oluyor insan.

Hesaplı değil. Hesaplı bulsak yolculuk eziyetli. Ben parasal kısımlara girmeyeyim.
@RüzgarGülü söyleniyor
6.5 dönüm çaylığı satarız sıkıntı yok ya. Parayı dert etme.
Sen gelişten haber ver.
(Tekrar dönmek yok değil mi?)

Reactions: Dosi
Bayağı bilgilisin. Neyse kaldı 4 dakikan. Peki neden saat tam 10 ? Net cafede misin ?

İsviçre demedim mi?. Ben ne dediğimi mi bilmiyorum ki

Alarmı falan çalıp interneti falan otomatik kapanıyor herhalde. Bende anlamadım 😅

Ne var yani kargoyla bir iki koli Dubai çukulatası gönderi ver çok mu zor. Hep biz mi söyleyelim bunları.
Bunun sebebini biliyorum aslında. Eminim @tekin imzasını atacaktır

Memur düzeni bu durum. Belirli bir düzen kurmuş kendine ve bozulmasını istemiyor. Foruma saat 10 sonrası kendini kaptırmak istemiyor.

Ben yıllarca (bu ara biraz düzeni bozdum) 11 en geç 12’de muhakkak uyuyorum. Bir tek Cumartesileri 1 gibi uyurdum. Onunda vardır böyle bir düzeni
Bu ara saatler geri alınınca dengem bozuldu. Zamanla yeniden eski ayarıma dönerim

Saatler geri alınınca en fazla 1 gün etkiler. Düzen nedir nasıl birşey unuttum. Genelde bir gun sonra 8 9 gibi hatta öğlen 3 te 4 te bile olsa düzensizlik düzenimi bozduğu için gergin oluyorum.

Reactions: Dosi
Hiç iştahımı çekmiyor, çikolataya bayılan biri değilim zaten. Eminim yollamak istemişsindir ama sevmediğimi bildiğin için gerek görmemişsindir

Hiç iştahımı çekmiyor, çikolataya bayılan biri değilim zaten. Eminim yollamak istemişsindir ama sevmediğimi bildiğin için gerek görmemişsindir

Sevdiğini bilsem kendi ayağım ile getiririm. Yani uçakla 2 saat maksimum.
ama senin gizlilik politikan çercevesinde bu zaten olmayacağı için hiç o iṣlere girmeye gerek yok.

Zaten Dubai çikolatası nedir, İsviçre Çikolatası bin basar.
@Hobbit @RüzgarGülü
------

Adam kral ya. Filozof gibi söz ama çikolata olmadan aşık olmadan sex olmadan mutluluk olur mu ya

Bunu konu üzerine bir konu açmanı tavsiye edebilirim sadece.

Burada Trabzon Çukulatası var bende aynı işlevi görüyor.

Reactions: Yakamoz-Asi
Bi 5 sene sonra belki bazı şeylerden ödün veririm
Zaman bakalım bizlere neler gösterecek.
Bana veya herhangi birine ihtiyacı yok mutluluk hormonu için. İnsanın en büyük mutluluğu sağlıklı olmasıdır.
Ve ailedeki sağlıkta önemli. Benim aile mesaim başladı artık.

Reactions: Yakamoz-Asi