Şarkı konusuna da yazmış bu konu coşsun diye buraya da yazmış Karıştırmaz o cin gibidirDosi artık onca bildirimden konuları karıṣtırdı @Bully
Sjsjsjja yok ya doğru yere yazdım burdaydık diye ama sonra dedim dur doğru konuyada gideyimDosi artık onca bildirimden konuları karıṣtırdı @Bully
Bu konu zaten coşmuş. Ben önemsemem coşup coşmamasını aşk olsunŞarkı konusuna da yazmış bu konu coşsun diye buraya da yazmış Karıştırmaz o cin gibidir
Aynen spontane bir şekilde yazmışsın buraya tatlı olmuşSjsjsjja yok ya doğru yere yazdım burdaydık diye ama sonra dedim dur doğru konuyada gideyim
------
Bu konu zaten coşmuş. Ben önemsemem coşup coşmamasını aşk olsun
konudaydık diye
Köstebek billyAynen spontane bir şekilde yazmışsın buraya tatlı olmuş
Vur bir de sen vur Köstebeklik hainlik ihanet kötülük ne ararsan var bendeKöstebek billy
Suyun öteki tarafında olan bir kişi için doğal özellikler bunlar.Vur bir de sen vur Köstebeklik hainlik ihanet kötülük ne ararsan var bende
Köstebek billy
Vur bir de sen vur Köstebeklik hainlik ihanet kötülük ne ararsan var bende
Aman diline hakim ol. Çok çok az kaldı (böyle deyince coşuyor genelde)
Aman diline hakim ol. Çok çok az kaldı (böyle deyince coşuyor genelde)
@Bully @Yakamoz-Asi çok yüz vermeyin 12 adama
1 buçuk saat sadece
Şöyle efendi efendi takılıyoruz , illa eşeğin aklına karpuz kapuğu kaçıracaksın. @Bully @Yakamoz-AsiAman diline hakim ol. Çok çok az kaldı (böyle deyince coşuyor genelde)
1 buçuk saat sadece
Evet gelsin yarın burda sohbetini etsin. Ben affetmem bilirsinizGit yat @12.Adam sabaha gel
Şöyle şöyle efendi efendi takılıyoruz , illa eşeğin aklına karpuz kapuğu kaçıracaksın. @Bully @Yakamoz-Asi
Cıks.Ula büyük lafı dinle oyunu kullan yat
Birde siz yiyin birbirinizi FBGS kankileri
Madem öyle 12.Adam görmezden gelinsin o zaman 1 buçuk saatliğineAman diline hakim ol. Çok çok az kaldı (böyle deyince coşuyor genelde)
1 buçuk saat sadece
Haklısınız. Ben yine görmeyeceğim, es geçeceğim . Cidden affetmem yoksaMadem öyle 12.Adam görmezden gelinsin o zaman 1 buçuk saatliğine
Arkamdan bıçağı soktun.Madem öyle 12.Adam görmezden gelinsin o zaman 1 buçuk saatliğine