2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi - MasacRE

E şimdi herkese teşekkür etmeden olmaz. Balkona çıkmışız bir kere. Halkı selamlamayalım mı yani :A

İşte sen bana oy vermeyince kazanacağımı bildiğin için bilerek oy vermedin :A Biliyordum senin nasıl düşünceli bir insan olduğunu :bhr: İyi ki benim yanımda olmuş beni desteklemişsin bu şekilde çok teşekkür ederim sana :A

Teşekkür ederim abla :D

Teşekkürler :D

Fotoyu atıp gurur duyun yoldaşınızla dedim. Enes sen niye bu kadar aktifsin forumda. Arkamızdan ne işler çeviriyorsun dedi :A Şerlok da kanımız dondu ne gurur duyması dedi :A Enes de onun üzerine onu onaylayıp böyle olduk deyip kusmuk emojisi attı :A

Canım yoldaşlarım benim :bhr: @MEnes @Sherlock

Teşekkürler ederim :D
Onlardan tam da bu haince cevapları bekliyordum zaten :A Beklentim karşılanmış oldu :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
E şimdi herkese teşekkür etmeden olmaz. Balkona çıkmışız bir kere. Halkı selamlamayalım mı yani :A

İşte sen bana oy vermeyince kazanacağımı bildiğin için bilerek oy vermedin :A Biliyordum senin nasıl düşünceli bir insan olduğunu :bhr: İyi ki benim yanımda olmuş beni desteklemişsin bu şekilde çok teşekkür ederim sana :A

Teşekkür ederim abla :D

Fotoyu atıp gurur duyun yoldaşınızla dedim. Enes sen niye bu kadar aktifsin forumda. Arkamızdan ne işler çeviriyorsun dedi :A Şerlok da kanımız dondu ne gurur duyması dedi :A Enes de onun üzerine onu onaylayıp böyle olduk deyip kusmuk emojisi attı :A

Canım yoldaşlarım benim :bhr: @MEnes @Sherlock

Teşekkürler ederim :D
hadi iyisin yine @bazinga da gelip tenekeden yapılmış madalyayıda taktı yakana:A artık rütbende yükseldi forsundan geçilmez, hayrını gör ya da görme banane umrumda değil :A
------

Onlardan tam da bu haince cevapları bekliyordum zaten :A Beklentim karşılanmış oldu :A
şerlok ne zaman sıvacı oldu onu anlamadım hadi @MEnes in ruhunda var diğeri tam sürpriz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
hadi iyisin yine @bazinga da gelip tenekeden yapılmış madalyayıda taktı yakana:A artık rütbende yükseldi forsundan geçilmez, hayrını gör ya da görme banane umrumda değil :A
------

şerlok ne zaman sıvacı oldu onu anlamadım hadi @MEnes in ruhunda var diğeri tam sürpriz :A
Şerlok sonradan acayip bir sıvacı oldu :A İçinde varmış ve ortaya çıkmayı bekliyormuş :A Denk gelirsiniz inşallah :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin

Teşekkürler Dosi hanım. Beklemiyordum bunu. O hain ekibim olsa kazanamazdım muhtemelen :A

Teşekkürler :D Evet baya çekişmeli geçti. Gelecek ay da sıra sende artık :A

Teşekkür ederim Kaan'ım. Uzun bir aranın ardından buraya aday olabilecek kadar mesaj yazdığım ilk ay ipi göğüsledik :A Hain yoldaşlarıma da atayım bakalım ne diyecekler gurur duyacaklar mı gerçekten :A

Teşekkür ederim :D

Teşekkürler. Forumda 4647373 senedir var olsam da ilk favori üyeliğim evet :A

Teşekkürler abi :D

Dinozor adam daha yeni buraya aday olup kazandı ya olsun o kadar :A Teşekkürler :D

Sana inat kazanacağımı söylemiştim :A Teşekkür ederim. Şimdi üzülüyor gibi yapsan da sen de oy atmışsındır eminim bana. Ya da oy atmasan bile kalbinin derinliklerinde beni desteklemişsindir :A

Teşekkürler. Ben de beklemiyordum :D
Yakışmış etiket :Z

• Güldürdün
Reactions: tekin