2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi - MasacRE

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,229
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @MasacRE , 2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Etiketin @bazinga tarafından verilecektir.

Final oylamasına kalan @12.Adam ve
@Hobbit ‘i kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

Tebrikler @MasacRE 😉

@12.Adam ve @Hobbit daha önce ayın üyeleri olduğu için yeni bir ismin zirvede yer alması kendi adıma sevindirici ee artık bu iki isimde ilerleyen zamanlarda yine ayın üyesi olmaya hak kazanır nasılsa sizleri de tebrik ederim arkadaşlar :Z

Vee emeğine sağlık @Dosi cim :bhr:

Yine 2015 öncesi kayıtlı dinozorlardan biri ayın üyeliğini almış. Ben dahil yine aynı kafayla oy vermişiz, sonra da bir şeylerin değişmesini bekliyoruz, daha da belimiz düzelmez artık. Tebrikler @MasacRE

Son düzenleme:
  • Harika
  • Güldürdün
Reactions: tekin and MasacRE
kesinlikle kazanamaz diyordum sıvacılar kıralı ayın kazananı olmuş, paranın dik gelmesi gibi bişey :D

kutlamakta içimden gelmiyor ama konuya girdik bir kere kutlarmış gibi yapmamız şart :A

kutlarım @MasacRE allah bir daha böyle kara günler nasip etmesin bize bu son olur inşallah :A

• Harika
Reactions: MasacRE
Tebrikler @MasacRE :D

Size de tebrikler finale gelmek de başarı @12.Adam @Hobbit :Z
Teşekkürler :D
Tebrik ederim @MasacRE . İlk kazancın. Sabar ekibin olmadan bunu başardın :A

Artık bu görevde bittiğine göre benim dinlenme zamanım geldi.

Katılım gösteren herkese teşekkürler
Teşekkürler Dosi hanım. Beklemiyordum bunu. O hain ekibim olsa kazanamazdım muhtemelen :A
@MasacRE tebrik ediyorum, kıran kırana bir mücadeleden galip ayrılmayı başardın.

Teşekkür ederim. :bhr:

Esas pastanın büyük dilimi @Dosi ye aitttir. Müteşekkirlerimi sunuyorum.Etkinlik kraliçesi gene bir etkinliğin daha hakkından geldi.
Teşekkürler :D Evet baya çekişmeli geçti. Gelecek ay da sıra sende artık :A
Utku’m tebrik ediyorum, geçmişte adaylıkların olmuş ama şampiyonluk gelmemiş, uzun bir süre sonra yeniden aday olup ipi göğüsledin. Sıvacılar seninle gurur duyuyor :A @MasacRE

Emeklerine sağlık :D @Dosi
Teşekkür ederim Kaan'ım. Uzun bir aranın ardından buraya aday olabilecek kadar mesaj yazdığım ilk ay ipi göğüsledik :A Hain yoldaşlarıma da atayım bakalım ne diyecekler gurur duyacaklar mı gerçekten :A
Tebrikler @MasacRE 😉

@12.Adam ve @Hobbit daha önce ayın üyeleri olduğu için yeni bir ismin zirvede yer alması kendi adıma sevindirici ee artık bu iki isimde ilerleyen zamanlarda yine ayın üyesi olmaya hak kazanır nasılsa sizleri de tebrik ederim arkadaşlar :Z

Vee emeğine sağlık @Dosi cim :bhr:
Teşekkür ederim :D
Tebrik ederim @MasacRE :)
Sanırım sen de benim gibi ilk kez "Ayın Favori Üyesi" seçilmişsin :) Bu da ayrıca mutluluk verici :)

Etiketin devir teslim töreninde görüşmek üzere :Z:Z
Teşekkürler. Forumda 4647373 senedir var olsam da ilk favori üyeliğim evet :A
Tebrikler Utkucum 🥳🥳🥳

@MasacRE
Teşekkürler abi :D
Yine 2015 öncesi kayıtlı dinozorlardan biri ayın üyeliğini almış. Ben dahil yine aynı kafayla oy vermişiz, sonra da bir şeylerin değişmesini bekliyoruz, daha da belimiz düzelmez artık. Tebrikler @MasacRE

Dinozor adam daha yeni buraya aday olup kazandı ya olsun o kadar :A Teşekkürler :D
kesinlikle kazanamaz diyordum sıvacılar kıralı ayın kazananı olmuş, paranın dik gelmesi gibi bişey :D

kutlamakta içimden gelmiyor ama konuya girdik bir kere kutlarmış gibi yapmamız şart :A

kutlarım @MasacRE allah bir daha böyle kara günler nasip etmesin bize bu son olur inşallah :A
Sana inat kazanacağımı söylemiştim :A Teşekkür ederim. Şimdi üzülüyor gibi yapsan da sen de oy atmışsındır eminim bana. Ya da oy atmasan bile kalbinin derinliklerinde beni desteklemişsindir :A
Çok şaşırdım. Tebrikler @MasacRE sevindim de :)

@12.Adam @Hobbit geçmiş olsun.
Teşekkürler. Ben de beklemiyordum :D

Teşekkürler Dosi hanım. Beklemiyordum bunu. O hain ekibim olsa kazanamazdım muhtemelen :A

Teşekkür ederim Kaan'ım. Uzun bir aranın ardından buraya aday olabilecek kadar mesaj yazdığım ilk ay ipi göğüsledik :A Hain yoldaşlarıma da atayım bakalım ne diyecekler gurur duyacaklar mı gerçekten :A

Dinozor adam daha yeni buraya aday olup kazandı ya olsun o kadar :A Teşekkürler :D

Sana inat kazanacağımı söylemiştim :A Teşekkür ederim. Şimdi üzülüyor gibi yapsan da sen de oy atmışsındır eminim bana. Ya da oy atmasan bile kalbinin derinliklerinde beni desteklemişsindir :A

bende diyorum nereye kayboldu herkese cevap vermekle meşgulmuş :A

gerçekten bu sefer kazanmaman için elimden geleni ardıma koymadım ama malesef başarılı olamadık:A en azından şurdan destek olmuş olabilirim! genelde oy verdiklerim hep kaybeder, bu sefer herzamanki gibi sana oy vermeyerek istemedende olsa en büyük katkıyı yapmış olabilirim:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Bekliyorum vereceği cevapları :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and MasacRE
bende diyorum nereye kayboldu herkese cevap vermekle meşgulmuş :A

gerçekten bu sefer kazanmaman için elimden geleni ardıma koymadım ama malesef başarılı olamadık:A en azından şurdan destek olmuş olabilirim! genelde oy verdiklerim hep kaybeder, bu sefer herzamanki gibi sana oy vermeyerek istemedende olsa en büyük katkıyı yapmış olabilirim:A
E şimdi herkese teşekkür etmeden olmaz. Balkona çıkmışız bir kere. Halkı selamlamayalım mı yani :A

İşte sen bana oy vermeyince kazanacağımı bildiğin için bilerek oy vermedin :A Biliyordum senin nasıl düşünceli bir insan olduğunu :bhr: İyi ki benim yanımda olmuş beni desteklemişsin bu şekilde çok teşekkür ederim sana :A
@MasacRE yazamamıştım yazayım ablam tebrik ederim seni :D
Teşekkür ederim abla :D
Bekliyorum vereceği cevapları :A
Fotoyu atıp gurur duyun yoldaşınızla dedim. Enes sen niye bu kadar aktifsin forumda. Arkamızdan ne işler çeviriyorsun dedi :A Şerlok da kanımız dondu ne gurur duyması dedi :A Enes de onun üzerine onu onaylayıp böyle olduk deyip kusmuk emojisi attı :A

Canım yoldaşlarım benim :bhr: @MEnes @Sherlock
Tebrikler @MasacRE kardeşim :)

@Hobbit @12.Adam tebrikler finale gelmek de başarı kardeşler :)
Teşekkürler ederim :D