Uyuyorum işte.Böyle böyle aranız düzelecek işteUslu ve sabırlı ol, kendine hakim ol ve kurallara uy
Uyuyorum işte.Böyle böyle aranız düzelecek işteUslu ve sabırlı ol, kendine hakim ol ve kurallara uy
Onsuzda uyurlar aldın. Diline hakim ol.Kedi takma isimli şahısla muhattap olmuyorum,başka ne yapmalıyım ?
Aferin akıllı yoldaşımaUyuyorum işte.
Mosi kafamı suya soktu , boğuluyordum az daha.Aferin akıllı yoldaşıma
Hak etmişsindir bir bildiği vardırMosi kafamı suya soktu , boğuluyordum az daha.
Anlaşıldı.Hak etmişsindir bir bildiği vardırHatalarından ders çıkarıp bir daha katiyen tekrarlamamalı ve güvenini yeniden kazanmalısın
Kısaca kendine hakim olabilmeyi ve coşkularını dizginleyebilmeyi öğrenmen gerek işteAnlaşıldı.Kavruğum olsaydı ondan taktik alırdım, senden birşey alamıyorum ketum billy.
Bizim sokakta bir çocuk var, ay ne çok konuştun derdi sana çünkü bana diyor.Kısaca kendine hakim olabilmeyi ve coşkularını dizginleyebilmeyi öğrenmen gerek işteHer düşündüğün şeyi foruma yazma, seçici olYazdığım şey bana zarar verebilir mi diye düşün
Çok konuşmak zararlı olabiliyorBizim sokakta bir çocuk var, ay ne çok konuştun derdi sana çünkü bana diyor.
Evet, hamurun suyunu fazla ekledim.Çok konuşmak zararlı olabiliyorÇok konuşacaksan doğru kelimeleri seçmeyi bilmen gerekirCıvıtmamak gerek kısacası
Kasayı dolduracak yazın yine bitecek aynı döngüTatile gitme en iyisi
@Yakamoz-Asi görüyorsun seninle alakalı planlar değerlendirilecek gözümüz üzerinde…
Gerçi çok oluncada aylığı garanti etme durumundan dolayı 7 olsada atılsa fena olmaz@Yakamoz-Asi
Bunun bide yıllığa damgası var sjjsjjsjs
Onu yanlış anlamışımBenimle ilgili ne planınız var 😱 @Dosi
Onu yanlış anlamışımEn Favori Üye ile alakalı bir planmış senlik bir durum yok simgedaşım
Aslında dur o planın içinde sende varsınKim vurduya gitmeyelim safları sıkı tutalım
Tetikte olmakta fayda var aynen dikkatKim vurduya gitmeyelim safları sıkı tutalım
Reaksiyon feda olsun ona. O bana kıyar ama ben ona kıyamam.
Sen beni anladın dibine kadar... oooooAynen istemem yan cebime koy oldu
Kim öldü ?Kim vurduya gitmeyelim safları sıkı tutalım
Bana karşı mı 😱Tetikte olmakta fayda var aynen dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?