- Reaksiyon puanı
- 113,890
- Puanı
- 1,060
Niye ki. Kutlama konunu anlattım ya, artık içeriğini düşünürüz bir şekildeArtık çatlar @12.Adam
------
Konuda 15 ziyaretçi var
Son düzenleme:
Niye ki. Kutlama konunu anlattım ya, artık içeriğini düşünürüz bir şekildeArtık çatlar @12.Adam
Artık çatlar @12.Adam
Kutlama konusuymuş.Niye ki. Kutlama konunu anlattım ya, artık içeriğini düşünürüz bir şekilde
------
Konuda 15 ziyaretçi var
Niye ki. Kutlama konunu anlattım ya, artık içeriğini düşünürüz bir şekilde
------
Konuda 15 ziyaretçi var
Kutlama da bu @Yakamoz-Asi işte beni çağırmış @Bully ve @The_ErinchKutlama konusuymuş.
Ben adam gibi adamım ama onlar leş herifler... Ne bekliyordun ki... @MasacRE @Sherlock @Maskeli FedaiAhaha aynen pis şişkolog Bana oy vermedi herhalde yoksa daha rekor oyla şampiyon olurdum
Galiba @MEnes kullandı ama @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock beni sattılar… @Dosi
------
Noldu ki yıllığı kazandıktan sonra?
------
Teşekkürler Alemdar kardeş
Yoldaşım bizim yokluğumuz hep bu şekilde sonuçlanıyor nedense... Olmadığımızda ortalık gerçekten tuz buz oluyor... Aaah ah ne olacak bu işin sonu bilmiyorum... @SherlockCanım yoldaşım beni görünce tekrar gelmiş foruma. Hoşgeldin canım yoldaşım benim
Demek geri dönmemden rahatsız oldun... Bana bu cümleler söylenir mi be... Bana bana... MEnes'e...Sendeki hırs çok bambaşka zaten. Bu hafta beni fazlasıyla yordun yarın enleri açıp şöyle bi kaybolsam fena olmayacak. Bünyem alışkın değil bu kadar çeneye artık
------
Uzun aralar verilince eski kıvam olmuyor zaten. @MEnes ve @Bully yüzünden benim az ve öz aktifliğim bu dönemde bozuldu. Rahatsızım biraz bu durumdan
Özellikle bu hafta Bully ayarlarımızı bozdu
Sen Bihter misin?Ben adam gibi adamım ama onlar leş herifler... Ne bekliyordun ki... @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
------
Yoldaşım bizim yokluğumuz hep bu şekilde sonuçlanıyor nedense... Olmadığımızda ortalık gerçekten tuz buz oluyor... Aaah ah ne olacak bu işin sonu bilmiyorum... @Sherlock
------
Demek geri dönmemden rahatsız oldun... Bana bu cümleler söylenir mi be... Bana bana... MEnes'e...
Adam gibi adam, Sabar'ın yüz akı MEnes yoldaşım... Sabar'dan tek oy senden geldi diğerleri hainlik yaptı.. Örnek alın örnek.. @MasacRE @Maskeli Fedai @SherlockBen adam gibi adamım ama onlar leş herifler... Ne bekliyordun ki... @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
------
Yoldaşım bizim yokluğumuz hep bu şekilde sonuçlanıyor nedense... Olmadığımızda ortalık gerçekten tuz buz oluyor... Aaah ah ne olacak bu işin sonu bilmiyorum... @Sherlock
------
Demek geri dönmemden rahatsız oldun... Bana bu cümleler söylenir mi be... Bana bana... MEnes'e...
Bende sana oy verdim…Adam gibi adam, Sabar'ın yüz akı MEnes yoldaşım... Sabar'dan tek oy senden geldi diğerleri hainlik yaptı.. Örnek alın örnek.. @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
Yoldaşım biliyorum biz zaten şu şekilizBende sana oy verdim…
Lan gene gönlümü aldın.Yoldaşım biliyorum biz zaten şu şekiliz
Sabar'daki hainlereydi lafım
Gönül almak bizim işimiz Görsel ve Bella Ciao bizle özdeşleşti artıkLan gene gönlümü aldın.
Sen Sabar değilsin amaBende sana oy verdim…
Eski bir sabar üyesiyim, unutma ki kendim ayrıldım.Sen Sabar değilsin ama
Daha beterini gördük. Şu kutlama konumdaki cevap sayısına bak (4 ayda 5000 mesaj yazmışım 😱 bir sürü etkinlik yürütüyordum o dönem normal )
Daha beterini gördük. Şu kutlama konumdaki cevap sayısına bak (4 ayda 5000 mesaj yazmışım 😱 bir sürü etkinlik yürütüyordum o dönem normal )
Ekli dosyayı görüntüle 129260
@Bully @12.Adam @RüzgarGülü
Bi zahmet yetişmesin yeni bir favori üyelik konusu gelecek biz daha bunu konuşuyoruz 500ü alsın artık kepenkleri kapatalımMasallah
@Bully bey yetisemez bu rekora
Bi zahmet yetişmesin yeni bir favori üyelik konusu gelecek biz daha bunu konuşuyoruz 500ü alsın artık kepenkleri kapatalım
Bana kazandırdı ama borcum olsun, bir gün onada bir konu teslim edeceğim, biz onun konusuna reaksiyon bırakacağız. Var aklımda bir şeylerReaksiyon delisi ettin adami ama bu konuyla @Bully
Bana kazandırdı ama borcum olsun, bir gün onada bir konu teslim edeceğim, biz onun konusuna reaksiyon bırakacağız. Var aklımda bir şeyler
Wowwww o ne öyle yememiş içmemiş uyumamış yazmış diyecekler. TebriklerDaha beterini gördük. Şu kutlama konumdaki cevap sayısına bak (4 ayda 5000 mesaj yazmışım 😱 bir sürü etkinlik yürütüyordum o dönem normal )
Ekli dosyayı görüntüle 129260
@Bully @12.Adam @RüzgarGülü