The_Erinch
Favori Üye
Tam konuyu hazır edecektim ki çıkış yaptığın duyurmuşsun profilinde yine beni etiketleyerekuykuda bastı yorgunluk kastı diye diye bir türlü çıkış yapamadın gittiama kötü insanlarla sohbete gelince uyku falan kalmıyor, biz konu aç diyince anında uyku basıyor
Profilimide sürekli işgal ediyorYahhh sen bilmiyorsun @Dosi İsveç sınır kapısında eylem yapıyormuş.. Doside mecbur her ay ekliyor 🫢😁🫢😁
Benden beter.Tam konuyu hazır edecektim ki çıkış yaptığın duyurmuşsun profilinde yine beni etiketleyerek
Profilimide sürekli işgal ediyor
Tekin’e açık olsa o da her gün yazar onu anladım. Günlük kendi profiline beni ekleyip duruyor
Olm sanaaa reaksiyon man diyordum ama @AhmetBayram pabucunu dama attı 🤣🤣🤣Benden beter.
Sevindim , etiket üstüme yapışmıştı. Bu konuşmuyor da.Olm sanaaa reaksiyon man diyordum ama @AhmetBayram pabucunu dama attı 🤣🤣🤣
Oylama şekillenmiş. Tur atlayacak isimler belli. Bu saatten sonra değişmez. Gidip şimdiden yeni konuyu hazır edeyimdeğiştirsede sadece isimler editlenir
Dünden beri kesindi, son 20 dakika kala kesinlikle kesindirBu saatten son değişmez gibi ama bakalım
harbiden profilin niye bana kapalıki nasıl olsa her türlü seni rahatsız ediyorum ha ordan ha başka yerden kurtuluşun yokTam konuyu hazır edecektim ki çıkış yaptığın duyurmuşsun profilinde yine beni etiketleyerek
Profilimide sürekli işgal ediyor
Tekin’e açık olsa o da her gün yazar onu anladım. Günlük kendi profiline beni ekleyip duruyor
Bu saatten son değişmez gibi ama bakalım
ben sizden daha çok geleceği görüyorumDünden beri kesindi, son 20 dakika kala kesinlikle kesindir
Geçen iyiki kapalı böylesi iyi demiştin amaharbiden profilin niye bana kapalıki nasıl olsa her türlü seni rahatsız ediyorum ha ordan ha başka yerden kurtuluşun yok
------
ben sizden daha çok geleceği görüyorumşimdiden final oylamasında kimin kazanacağıda belli, ben kendime oy vermeyeceğim her türlü oyum @Royal Highness a gidecek ben bana yapılan iyiliğin altında kalamam dün bana oy vermiş ben ona oy veremedim sırf bu yüzden çektiğim vijdan azabından dün uykum gelmedi
zaten şansım yok boşa gider oyunuz vermeseniz daha iyiGeçen iyiki kapalı böylesi iyi demiştin ama
Kendine oy vermeyeceksen bizde sana oy vermeyelim
Tamam olurzaten şansım yok boşa gider oyunuz vermeseniz daha iyi
yalnız şu profili aç artık ordada ulaşmam lazım, kendi profilimde seslenince duymayabilirsinTamam olur
Senin vicdan azabın var bizim de keyfimiz var. İyilik yap denize at demişler sen burda anlatiyorsinharbiden profilin niye bana kapalıki nasıl olsa her türlü seni rahatsız ediyorum ha ordan ha başka yerden kurtuluşun yok
------
ben sizden daha çok geleceği görüyorumşimdiden final oylamasında kimin kazanacağıda belli, ben kendime oy vermeyeceğim her türlü oyum @Royal Highness a gidecek ben bana yapılan iyiliğin altında kalamam dün bana oy vermiş ben ona oy veremedim sırf bu yüzden çektiğim vijdan azabından dün uykum gelmedi
Profilim istila edilmiş 2 başka üye tarafından. Sen eksik kalyalnız şu profili aç artık ordada ulaşmam lazım, kendi profilimde seslenince duymayabilirsin
Ben karşılıklı olsun diye yapmadım kişimdiden final oylamasında kimin kazanacağıda belli, ben kendime oy vermeyeceğim her türlü oyum @Royal Highness a gidecek ben bana yapılan iyiliğin altında kalamam dün bana oy vermiş ben ona oy veremedim sırf bu yüzden çektiğim vijdan azabından dün uykum gelmedi
Aynen yahuSenin vicdan azabın var bizim de keyfimiz var. İyilik yap denize at demişler sen burda anlatiyorsin
En azından vicdan azabı çekiyormuş onu öğrendik. Tekin olmayan @tekin hakkında çok az şey biliyoruzBen karşılıklı olsun diye yapmadım kiAma şu yazdıklarınla gerçekten güldürdün beni bu sefer
Aynen yahu
Bu mesajlarımızı görünce topa tutmasa bari bizi
Etiket attık arkasından konuşmuş olmuyoruz. Hakkında konuşmamız hoşuna gider muhtemelen ama dosi gibi sana dadanırsa bilememBu mesajlarımızı görünce topa tutmasa bari bizi
Yok yok dadanmasın bana, ben onun hızına yetişemem. Sakin sakin takılmak istiyorum forumdaEtiket attık arkasından konuşmuş olmuyoruz. Hakkında konuşmamız hoşuna gider muhtemelen ama dosi gibi sana dadanırsa bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?