İddia değil cnm hakikat tüm söylediklerim. Herkes de bunun böyle olduğunu biliyor.
İddia değil cnm hakikat tüm söylediklerim. Herkes de bunun böyle olduğunu biliyor.
Bnm taktiklerimle beni yenemezsin ben bu oyunun number 1 ustasıyımİddia değil cnm hakikat tüm söylediklerim. Herkes de bunun böyle olduğunu biliyor.
Totomla güldüm. Seni taklit etsem şuan ortalarda boş boş dolanıyor olurdum yargı dağıtıyor olmazdım.Bnm taktiklerimle beni yenemezsin ben bu oyunun number 1 ustasıyım
Bnm taktiklerimle beni yenemezsin ben bu oyunun number 1 ustasıyım
Totomla güldüm. Seni taklit etsem şuan ortalarda boş boş dolanıyor olurdum yargı dağıtıyor olmazdım.
Ne alaka ayol olursa olsun ben gerekli açıklamayı yaptım. Olursa da Neden birinci olacağı da gün gibi ortada.Bu sohbetten sonra Emre birinci olursa serhat'in halini görmek istiyorum
Bu sohbetten sonra Emre birinci olursa serhat'in halini görmek istiyorum
Seren serengil gibi botoksu atar serhatın ben 1.olursamNe alaka ayol olursa olsun ben gerekli açıklamayı yaptım. Olursa da Neden birinci olacağı da gün gibi ortada.
Ben hep zirvedeyim gençlerin önünü açın bacınla
Botoksum olmadığı için olanlar düşünsün.Seren serengil gibi botoksu atar serhatın ben 1.olursam
@xemrexxx bir reaksiyon bile bırakmamış sana, oyunu silelim istersen
Büyük ayıp etmiş bana iç mihrak. Sadece oy silmek yetmez. Bence kendisini vatan haini ilan etmek, forumdan kovmak ve eğer bu favori etkinliğini kazanırsa alacağı unvanı bana vermek lazım.Gece 4 te vermiş oyu gulyabani miyğm ben göreyim o saatte 😵