2023 Eylül Ayının En Favori Üyesi - Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye ayın en favori üyesi olsun?

• The_Erinch

Oy: 6 25.0%
  • 12.Adam

Oy: 10 41.7%
  • Dante

Oy: 6 25.0%
  • Alos

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Ben olmasam halin nice olur.

@xdragxx Eşkenar üçgen.
Senle ne alakası var be

Heyatım ben rütbe istesem yöneticiliğe aday olurdum
öyle heveslerim yok yani şimdi @MasacRE @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno falan bana oy verse kendimden şüphe ederim böyle daha iyi
İstemem yan cebime koy hesabı
o saydığın isimlerin hiç biri sana oy vermemiştir zaten, bunun bilincinde olmanda iyidir

Aman yönetici olup çok daha fazla etiketlere boğardın bizi, heves etme boşver

Ben ileti yazmasam zamanı unutacaktın gene haşladın yo yo ma.

@Dosi

@12.Adam @xdragxx

Reactions: Dosi
Bu seferde etiketler fazla geliyor diye uğraş dur ayarsız çarpık

@12.Adam ne yaptın
aklına sokttun şunun.
Kolay gelsin.Telefonla mı çöp dökmeye gidiyorsun?
Yani dışarda aklıma geldi eve gelince düzelttim ama evet tabiki üzerimde telefon taşıyorum. Dışarda aniden bir şey olsa ulaşım şart

Dışarı telefonsuz çıkmıyorum

Evet yani sen etikete zehir sürüp göndermişsşndir diye düşündüm önce @Emre Ozansoy a yapıştırdım etiketi o gebermeyince kendim kullandım
Öncelikle 28 numaralı mesaja bak

Sen etiketi Erinç ile birlikte aldığın için hiç korkmadan kullanmalıydın, tek başına alsaydın bir şeyler yapılırdı belki
o kadar uğraşa gerek yoktu

@12.Adam ve @The_Erinch in birlikte ayın üyesi olmasını isterdim ama yakın tarihte The_Erinch olmadığı için ona vermek istedim. Bence foruma katkılarıyla çok güzel hakediyorsunuz.

Evet yani sen etikete zehir sürüp göndermişsşndir diye düşündüm önce @Emre Ozansoy a yapıştırdım etiketi o gebermeyince kendim kullandım
Zehri bana verdi sen sür dedi
bende malum yere iyice bulaştırdım.

Öncelikle 28 numaralı mesaja bak

Sen etiketi Erinç ile birlikte aldığın için hiç korkmadan kullanmalıydın, tek başına alsaydın bir şeyler yapılırdı belki
o kadar uğraşa gerek yoktu
Baksın bakalım anlayacak mı?

@12.Adam ve @The_Erinch in birlikte ayın üyesi olmasını isterdim ama yakın tarihte The_Erinch olmadığı için ona vermek istedim. Bence foruma katkılarıyla çok güzel hakediyorsunuz.
Sonuçta renktaşıma oy vermişsin.Ha o ha ben.

Eşit oy alırlarsa birlikte seçilmeleri mümkün.

12.adam en son şubat 2022’de ayın üyesi olmuştu
(2022’ninde yılın üyesi, onunla karıştırdın belki)

Dante yanlış hatırlamıyorsam ikinci final şansı, Alos ise ilk kez finalist oldu.

Ben bir tarihçe konusumu açsam acaba

Şart oldu.