Dön bir bak aynayaDaha çok şüphe oluştu
Dön bir bak aynayaDaha çok şüphe oluştu
Senle ne alakası var be
İstemem yan cebime koy hesabıHeyatım ben rütbe istesem yöneticiliğe aday olurdumöyle heveslerim yok yani şimdi @MasacRE @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno falan bana oy verse kendimden şüphe ederim böyle daha iyi
Ben ileti yazmasam zamanı unutacaktın gene haşladın yo yo ma.Senle ne alakası var be
İstemem yan cebime koy hesabıo saydığın isimlerin hiç biri sana oy vermemiştir zaten, bunun bilincinde olmanda iyidir
Aman yönetici olup çok daha fazla etiketlere boğardın bizi, heves etme boşver
Hepsi destekçimdir yanlış biliyorsunSenle ne alakası var be
İstemem yan cebime koy hesabıo saydığın isimlerin hiç biri sana oy vermemiştir zaten, bunun bilincinde olmanda iyidir
Bu seferde etiketler fazla geliyor diye uğraş dur ayarsız çarpıkSenle ne alakası var be
Etiketi alırken şüphe oluşmamış mıydı?Daha çok şüphe oluştu
Hepsi destekçimdir yanlış biliyorsun
Yok be, dışarı çöp atmaya giderken geldi aklıma
Kolay gelsin.Telefonla mı çöp dökmeye gidiyorsun?Etiketi alırken şüphe oluşmamış mıydı?
Yani dışarda aklıma geldi eve gelince düzelttim ama evet tabiki üzerimde telefon taşıyorum. Dışarda aniden bir şey olsa ulaşım şartKolay gelsin.Telefonla mı çöp dökmeye gidiyorsun?
Kavruğumun Varlığını hissettirmek ve diğerlerine de bulaştırmak çok güzel 🤩 Çıta arşa çıktı. @xemrexxx@12.Adam ne yaptınaklına sokttun şunun.
Yani dışarda aklıma geldi eve gelince düzelttim ama evet tabiki üzerimde telefon taşıyorum. Dışarda aniden bir şey olsa ulaşım şart
Dışarı telefonsuz çıkmıyorum
Evet yani sen etikete zehir sürüp göndermişsşndir diye düşündüm önce @Emre Ozansoy a yapıştırdım etiketi o gebermeyince kendim kullandımEtiketi alırken şüphe oluşmamış mıydı?
Öncelikle 28 numaralı mesaja bakEvet yani sen etikete zehir sürüp göndermişsşndir diye düşündüm önce @Emre Ozansoy a yapıştırdım etiketi o gebermeyince kendim kullandım
Bağladık çok şükür daha da beter edeceğiz onu.Anketin süresini eklemediğimi farkettim. Şimdi düzelttimCuma günü sonuçlar belli olur
------
İşte böyle baş edemez elin ayağın bağlanmış olur@serhatt (Emre’yi oylamaya almama durumu)
Zehri bana verdi sen sür dediEvet yani sen etikete zehir sürüp göndermişsşndir diye düşündüm önce @Emre Ozansoy a yapıştırdım etiketi o gebermeyince kendim kullandım
Baksın bakalım anlayacak mı?Öncelikle 28 numaralı mesaja bak
Sen etiketi Erinç ile birlikte aldığın için hiç korkmadan kullanmalıydın, tek başına alsaydın bir şeyler yapılırdı belkio kadar uğraşa gerek yoktu
Sonuçta renktaşıma oy vermişsin.Ha o ha ben.@12.Adam ve @The_Erinch in birlikte ayın üyesi olmasını isterdim ama yakın tarihte The_Erinch olmadığı için ona vermek istedim. Bence foruma katkılarıyla çok güzel hakediyorsunuz.
Eşit oy alırlarsa birlikte seçilmeleri mümkün.@12.Adam ve @The_Erinch in birlikte ayın üyesi olmasını isterdim ama yakın tarihte The_Erinch olmadığı için ona vermek istedim. Bence foruma katkılarıyla çok güzel hakediyorsunuz.
Şart oldu.Eşit oy alırlarsa birlikte seçilmeleri mümkün.
12.adam en son şubat 2022’de ayın üyesi olmuştu(2022’ninde yılın üyesi, onunla karıştırdın belki)
Dante yanlış hatırlamıyorsam ikinci final şansı, Alos ise ilk kez finalist oldu.
Ben bir tarihçe konusumu açsam acaba
O yıllık üyenin etkisi en az 1 sene. Almasanda olurŞart oldu.
Paramparçayım.O yıllık üyenin etkisi en az 1 sene. Almasanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?